4.günden sonra beni emmeyi bıraktı. Zaten cok zor uyandırıp emziriyordum. Sarı oldugunu da fark edince beslenmesi önemli olduğu için sağdım ve biberonla verdik. Biberonla yedirmek için de zorlandık başta ama sonra biberonla içmeye beni tamamen reddetmeye başladı. Cocugum beni kabul etmiyor beni reddediyor diye cok üzülüyorum çok zoruma gidiyor. 6 günlükken emzirme danışmanlığına gittim hastanede. Silikon göğüs ucunu ve biberonu kesinlikle bırakacaksın dediler sonra eve gelince büyük mücadelelerle şırıngayla beslemeye çalıştık ama başarılı olamadık bi de sarılık olduğu için sık beslenmesi gerekiyordu beslenme aralığı çok uzadığı için yine biberon verdik hatta birkaç gun mama takviyesi de yaptık. Sonra sarılık değerimiz düşmeye başlayınca biberonu kestik ve şırıngayla zorlamaya başladık. 60 cc içirebilmek için 3 buçuk saat uğraştık düşünün halimizi
3 gün inatlaştıktan sonra tekrar emmeye başladı ama silikon ucla. Silikon ucsuz asla almıyor mememi ve silikon ucla da uzun süreli emme sağlayamıyorum. Mesela 7 dakika emiyor sonra 2 saat hiç emmiyor bu çok az değil mi? Bazen 12 dakikaya çıkıyor ama emdikten sonra genelde 2 saate yakın bir daha kabul etmiyor memeyi. Cok nadiren 15-20 dakika memede kaldığı oluyor. İnternette ne okusam her yerde tek memede 15-20 dakika kalmalı diye yazıyor. Benim kızım bi memede ortalama 5-10 dakika arası kalıyor ve onu emdikten sonra da 1buçuk 2 saat tekrar hiç meme almıyor. Sürekli onu aç bırakıyorum doyuramıyorum diye düşünüyorum sürekli ağlıyorum ona yetemiyorum diye
bu sorunu nasıl çözebilirim nasıl memede uzun süre tutturabilirim? 2 gün önce sağlık ocağında kilo ölçümü vardı 2670 çıktı ama yeni emmişti. Doğum kilosu 2405. Sağlık ocağında kötü değil ama daha çok alabilrdi dediler kilosu için. Ama emziremiyorum sürekli aklımda onu doyuramadığım düşüncesi var lütfen bana akıl verin yardımcı olun ne yapabilirim
şu an sadece silikon ucla memeden besleniyor