Kasılma sayar , yada sancı sayar diye bir program varya ondan takip et canım . Uygulama artık hastaneye gidebilirsin yazıyor sıklaştıkça . Süresini aralığını daha net görürsün .25 geçeden beri takipteyim 4 kez oldu
Spinal olmana rağmen ağrıyor mu öyleBende şöyle oldu annem veya eşim kucağıma verdi bebeği aslında kucağıma vermedi ben bi sola bi sağ kolumun altına yastık koyup öyle emzirdim oraya koydular ve rahat ettim tutmalarına gerek kalmadan emzirdim.. refakatçi tepemizde durmasına gerek yok ama aynı odada olsun çünkü bi anda ağlıyo dikislerden dolayı bir şey yapamıyorsun.. Ben yapamadım.. karin dikisleri benim şöyle oldu bebek emdikce oram böyle kasildi ve acıdı acımadı derken zaten agri kesicilerle rahatliyorsun.. Ben şey demiştim dayanamıyorum ağrı kesici versinler bana nolur annemle eşim çok ağrı kesici verdiler vermezler dedi olsun söyleyin dedim aradan 5 dk geçti veya geçmedi hemşire 2 farklı ağrı kesiciyle odaya geldio kadar çok ağrı kesici yapılıyor ki rahatliyorsun..
Bebeğin altını refakatçi veya sen temizlersin
İkinma gunde bikac kez oluyor canim.soylene soylene yapiyor kakasiniCanım peki ıkınma gerilme esneme sık sık oluyor mu bebişinde
Uyurken yüksek sese tepkisi pek yok benimkinin oralı bile değil. Uyanıkken sesle ilgileniyor ama yüksek ses kullanmadım daha hiç. İleriki zamanlara saklıyorum kendimi şımarıp ortalığı talan edince filan oldukça yüksek ses kullancam gibiBen bastan beri uyansın diye seviyorumarkadaş sese karşı çok duyarsız
Bak ya kimdi o biri daha begonyayla ben sona kalacaz diyodu salın ben bende önce doğuran olmak istiyorumHerkes doğuracakBegonya2 ve ben hala bekliyo olucaz diye hissediyorum titanic batarken keman çalanlar gibi hissediyorum kendimi tek tek doğuma gidenleri gördükçe
Senin daha günün var sıra bende ben bugün 39 oldumBak ya kimdi o biri daha begonyayla ben sona kalacaz diyodu salın ben bende önce doğuran olmak istiyorum
Sona kalacaklara kata kata beni sona koyacanızSenin daha günün var sıra bende ben bugün 39 oldum
O zaman benı hiç umursamayacak bu kız annesı hep yuksek sesliUyurken yüksek sese tepkisi pek yok benimkinin oralı bile değil. Uyanıkken sesle ilgileniyor ama yüksek ses kullanmadım daha hiç. İleriki zamanlara saklıyorum kendimi şımarıp ortalığı talan edince filan oldukça yüksek ses kullancam gibi
Bızımkı sankı her kaka ve gazında öyle ve sürekli kaka yapıyor nerdeyse her emmede normaldir diye düşünüyorumİkinma gunde bikac kez oluyor canim.soylene soylene yapiyor kakasini
Neyse kucağımıza sağlıkla alalımda bekleriz daha napalım keyifleri ne zaman isterlerse gelsinler miniklerSona kalacaklara kata kata beni sona koyacanız
Ben daha 38+1 imsen benden önce doğurursun
O hareketler normalmişInsallah canım gaz sancısından cok nadir ağlıyor ama ıkınma gerilme hareketlerını sık sık yapıyor
Ayağının altını gidikla vs düşünsene biri başında bagiriyo sen uyurkrnBen bastan berı bagırarak sevıyorum kendısı erken doğdugu ıcın uykudan uyanamıyor sanırım hatta ıh ıh dıye tepkı gosterıp gerı uyuyor
Tamam sağol canimNiye bağırarak seviyorlar el kadar bebeyi ev tipi işitme testi mi yapıyolarheralde hani böyle içine sokmak istersin ya severken öyle bi hisse kapılıp yapıyolar ama bebek rahatsız oluyorsa uyar sıçrıyor sonra filan gibisinden
Normal canim.gunde 8-10 kere yaoiyorlar zatenBızımkı sankı her kaka ve gazında öyle ve sürekli kaka yapıyor nerdeyse her emmede normaldir diye düşünüyorum
Ben 40+0 da doğurdum vallaSona kalacaklara kata kata beni sona koyacanız
Ben daha 38+1 imsen benden önce doğurursun
Benim kızlarım 39da doğdu buda 39da gelecek ümidimdeyim bakalımBen 40+0 da doğurdum vallahatta halen gelmiyordu da suni sancı verdiler suyumu patlattılar
Bu gidişle benimde öyle olacak herhalde sancı yok belirti yokBen 40+0 da doğurdum vallahatta halen gelmiyordu da suni sancı verdiler suyumu patlattılar
Ayy evet annem bu normalmıydı dıye dusunmeye başladıNormal canim.gunde 8-10 kere yaoiyorlar zaten
Hah iyi bari canımO hareketler normalmiş
Ayağının altını gidikla vs düşünsene biri başında bagiriyo sen uyurkrn
Tamam sağol canim
Kaynanam yüksek sesle sevdiBebeklerinizi bagirarak seven oluyor mu oluyorsa ne yapiyorsunuz kızlar benim bebegim rahatsız olduğu için dert edindim...