- 8 Eylül 2023
- 287
- 334
Suyu patlattıkları zaman çok acıyo mu canın ben çok korkuyorum o durumdan 39 oldum bugün gelesi yok gibi deBen 40+0 da doğurdum valla hatta halen gelmiyordu da suni sancı verdiler suyumu patlattılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu patlattıkları zaman çok acıyo mu canın ben çok korkuyorum o durumdan 39 oldum bugün gelesi yok gibi deBen 40+0 da doğurdum valla hatta halen gelmiyordu da suni sancı verdiler suyumu patlattılar
Hahahah bendim o nedense sen sona kalan top 5 listesindesin gibi hissediyor herkes bakBak ya kimdi o biri daha begonyayla ben sona kalacaz diyodu salın ben bende önce doğuran olmak istiyorum
Susuuunn suusuuunnn duymak istemiyorumHahahah bendim o nedense sen sona kalan top 5 listesindesin gibi hissediyor herkes bak
ıslak mendil elinde fazlaysa mendili ılık suyla yıkayıp dakullanblrsn kuzumKızlar bebeğimi sleppy ıslak mendili alerji gibi bisi yaptı bende su ve pamuk ikilisine geçtim o öyle alerjiye benzeyen şeyler geçti haberiniz olsun..
Sleppynin bezinden de memnunum bu arada suanlik sıkıntimiz yok
Şunun şurasında 39 a ne kaldı ki ben 40 ımı bekliyorumBenim kızlarım 39da doğdu buda 39da gelecek ümidimdeyim bakalım
toz nesquikmi içtin kuzum birde günde ne kadar içtin sütle mi tükettinKontrolden çıktım kızlar sancın hiç yok dedi cuma günü direkt sezaryene gideriz artık diye düşünüyorum öncesinde gelmez gibi.
Bu hafta iyi yemişsin heralde dedi, nesquikli süt içmiştim gerçekten de kilo aldırıyormuş bebeğe demek geçen hafta 3080 grdı bu hafta 3500 dedi kilosuna. Hatta böyle karnımı bastıra bastıra bebeği tutarak da ölçtü eşim bayılacaktı o sıra biz dokunmaya çekinirken kadın tüm organlarını mıncıkladı kilosuna karpuz hesabı da baktım 3.5 gelir diyo 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım
Yok ya anlamıyorsun bile suyunu patlattıklarını benim 2 kere patlattılar , ondan sonraki 2 yada 3 sancı aşırı şiddetliydi ve sonrada bebek geldiSuyu patlattıkları zaman çok acıyo mu canın ben çok korkuyorum o durumdan 39 oldum bugün gelesi yok gibi de
6 güncük kaldı sonra çok kuvvetli doğurma periler gelecekŞunun şurasında 39 a ne kaldı ki ben 40 ımı bekliyorum
Hadi inşallah çok bekletmeden gelsin periler , hızlı ve kolay şekilde gelsinler dünyaya bizde rahatlayalım kızların tam 39 da mı doğdular yoksa +sı var mıydı ?6 güncük kaldı sonra çok kuvvetli doğurma periler gelecek
Sende normal doğum mu bekliyorsun yoksa sezaryen günün var mı ?sakin olun kızlar en son ben doğuracgm bu grupta tabi 27-30 mayıs arası doğuran olmazsa
27 mayıs sezeryan günüm kuzumSende normal doğum mu bekliyorsun yoksa sezaryen günün var mı ?
O zaman sonlardasın gerçekten kolay geçiyordur inşallah , kolay geçiyorsa sıkıntı yokta , son haftalar gerçekten insanı bunaltıyor . Sürekli bekliyorsun ne zaman doğacak acaba , sancım saat kaçta gelir27 mayıs sezeryan günüm kuzum
Benim 29 Mayıs en son olabilirimsakin olun kızlar en son ben doğuracgm bu grupta tabi 27-30 mayıs arası doğuran olmazsa
evet ama sancım ne zaman gelecek dye beklemyrm normal doğum bkleyen herkese Allah sabır versn kolay bir doğm olur insallh bız sezeryan olacaklarada Allah güç kuvvet versinO zaman sonlardasın gerçekten kolay geçiyordur inşallah , kolay geçiyorsa sıkıntı yokta , son haftalar gerçekten insanı bunaltıyor . Sürekli bekliyorsun ne zaman doğacak acaba , sancım saat kaçta gelir
normalmı bekliyorsun canım sezeryanmıBenim 29 Mayıs en son olabilirim
Şuan normal gözüküyornormalmı bekliyorsun canım sezeryanmı
tam gününü beklerse son doğuranlardan olablrsnŞuan normal gözüküyor
Galibatam gününü beklerse son doğuranlardan olablrsn