2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bebeğimi sleppy ıslak mendili alerji gibi bisi yaptı bende su ve pamuk ikilisine geçtim o öyle alerjiye benzeyen şeyler geçti haberiniz olsun..
Sleppynin bezinden de memnunum bu arada suanlik sıkıntimiz yok
ıslak mendil elinde fazlaysa mendili ılık suyla yıkayıp dakullanblrsn kuzum

Kontrolden çıktım kızlar sancın hiç yok dedi 😀 cuma günü direkt sezaryene gideriz artık diye düşünüyorum öncesinde gelmez gibi.
Bu hafta iyi yemişsin heralde dedi, nesquikli süt içmiştim gerçekten de kilo aldırıyormuş bebeğe demek 😄 geçen hafta 3080 grdı bu hafta 3500 dedi kilosuna. Hatta böyle karnımı bastıra bastıra bebeği tutarak da ölçtü eşim bayılacaktı o sıra biz dokunmaya çekinirken kadın tüm organlarını mıncıkladı 😀 kilosuna karpuz hesabı da baktım 3.5 gelir diyo 😂 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım 😍
toz nesquikmi içtin kuzum birde günde ne kadar içtin sütle mi tükettin

O zaman sonlardasın gerçekten 🫣kolay geçiyordur inşallah , kolay geçiyorsa sıkıntı yokta , son haftalar gerçekten insanı bunaltıyor . Sürekli bekliyorsun ne zaman doğacak acaba , sancım saat kaçta gelir 😅
evet ama sancım ne zaman gelecek dye beklemyrm :KK70: normal doğum bkleyen herkese Allah sabır versn kolay bir doğm olur insallh bız sezeryan olacaklarada Allah güç kuvvet versin :KK70:

X