2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ayy benden önce gidiyorsun sanırım doğuma bir haftayı da bulabilir demişti doktorum iki günde olabilir belli olmuyo sanırım
Yaaa henüz doğum baslamadı canım belli olmaz bi anda oluverir belki sancım var ama cok şiddetli değil onunla ilgili bişey dedi mi

Bugün de olabilir 1 hafta sonra da olabilir canım. Kanama değil dimi nişan geldi
Nişan canım sümüksü bi akıntıyla geliyo. Açılma 1 cm sadece ne yapacağımı bilemiyorum sancıda versinler istemiyorum

Nişan canım sümüksü bi akıntıyla geliyo. Açılma 1 cm sadece ne yapacağımı bilemiyorum sancıda versinler istemiyorum
Benim doktorum nişan gelince hastaneye gelme sancın olursa gel dedi sadece haber ver bana dedi canım. Sen de bi mesaj at bildir istersen

Allah seni napmasin jvhvgvgv

Kızlar gazını cıkarırken her zaman cıkıyor ku ben denıyorum hıc bısey yok arada bı cıkarıyor coğu zamanda yok

Ya tabiki canım zaten tuz yakan bir şey eskiler sanırım tuzu kanaması durmayan yaraya basarlarmis yani ne kadar kuruttugunu hayal edemiyorum sen çok müdahale yapmalarına izin verme yoksa her şeyi deneyip çocuğu hasta ederler bak en basiti dün annem çay içeyim onu yiyiyim bunu yapayim vs vs diye kucağımdan aldı bebeği 3 4 kere tam bebek memeyi birakiyo aldı neyse çocuk kök sokturdu benimde veresim yoktu neyse vermiştim.. sonra iste şey dedim bak alıp alıp durdun çocuk çok huzursuz vermicem bebeği dedim bugün almiyo kucagimdan bebek o kadar huzurlu ki anlatamam.. uzun lafın kısası bebek sadece anneyi istiyor birde annesi olarak en iyisini sen bilirsin.. tuzlama işi gerçekten ama gerçekten yaptırma izin verme benim burda içim parçalanır

Benim de meme uçlarım çok kırmızı canım ilkinde de çok yara olmuştu zaten, garmastan alsam yanımda bulunsa mı o zaman? İlkinde de kullanmıştım ama geç kaldığım için baya bir süre geçmemişti. Bir de emzirme öncesi silmek daha çok acıtıyordu. Senin acıtmadı mı?
Bu cuma son kez mi birlikte haftalık güncellememizi yapcaz yaniii
Yaaa dimi sen de o gün doğur beraber son 39 umuz olsun
Kızlar nişan gelirse ne kadar zaman sonra doğum oluyo kan geldi
Bir haftaya kadar olabiliyormuş canım doktor öyle demişti

İnşallah canım bol bol nesquik iç bari kız ne de olsa vajinadan çıkmayacak ne kadar alsa kar zaten 400 gramı gidecek uzun ince birşey kalacak
Ay dimi madem sezaryen olacak kilo alabildiği kadar alsın ele avuca gelsin Boyunu da söylemiyor son 2-3 haftadır sürprizli gelecek bakalım

Kızlar her emzirmede birisi bebeği kucağımıza veriyor ya o sırada o kişi yardımcı oluyor mu yoksa kendimiz mi emziriyoruz? Yani her seferinde refakatçinin tepemizde dikilmesine gerek oluyor mu karın dikişleri acıyor mu emzirme esnasında? Bir de bebeğin altını hemşireler mi değiştiriyor yoksa biz mi? gulumsebebek cesursavasci golden-snitch P Pembepilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…