- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
Birazdan yanima cikacak artık ama sütüm hala yok memeyi emerken enjektorle kenardan akitiyoruzGeçmiş olsun canım inşallah bi an önce toparlarsın bebeğin nasıl oldu ?
Ayy benden önce gidiyorsun sanırım doğumaKızlar nişan gelirse ne kadar zaman sonra doğum oluyo kan geldi
Yaaa henüz doğum baslamadı canım belli olmaz bi anda oluverir belkiAyy benden önce gidiyorsun sanırım doğumabir haftayı da bulabilir demişti doktorum iki günde olabilir belli olmuyo sanırım
Bugün de olabilir 1 hafta sonra da olabilir canım. Kanama değil dimi nişan geldiKızlar nişan gelirse ne kadar zaman sonra doğum oluyo kan geldi
Nişan canım sümüksü bi akıntıyla geliyo. Açılma 1 cm sadece ne yapacağımı bilemiyorum sancıda versinler istemiyorumBugün de olabilir 1 hafta sonra da olabilir canım. Kanama değil dimi nişan geldi
Benim doktorum nişan gelince hastaneye gelme sancın olursa gel dedi sadece haber ver bana dedi canım. Sen de bi mesaj at bildir istersenNişan canım sümüksü bi akıntıyla geliyo. Açılma 1 cm sadece ne yapacağımı bilemiyorum sancıda versinler istemiyorum
Ben işte o acının üstüne gittim.. o yanma solumda var benim normalmişMasallah ya sen çok sık yürümüşsün. Ben mümkün degil. Sag tarafima bicak saplaniyor oyle bir yanma yok. Millet yurudukce iyi oluyor ama ben yuruyemiuorum ya delirmek uzereyim
Allah seni napmasin jvhvgvgvEvet canım ama tempolu yürüyüş zor ya bebeklebenim evimde eliptik aleti var doktora sorayım izin verirse onu yapacağım inşallah
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
Yok kız ben sezaryenden hemen sonra 4-5 kere kalkıp yürüdüm gece kendim tek başıma yataktan kalktım yürüdüm ha ağrıdı mı evet ağrıdı ama ben bir iğnede bile feryat figan etmeme rağmen gayet de çekilecek bir acıydı canım ben psikolojik olarak bunun üstünden geleceğim dedim aslında sen de öyle psikolojik olarak kendini güçlü hissedersen sen de hemen ayaklanırsın inşallahsen normal doğumu gördün sezaryenden korkman çok normal canım biz ikisini de görmedik direk sezaryen olunca kıyaslayamıyoruz
Çok şükür canım maşallah gruptaki sezaryen olanlar hemen toparlandı gerçekten nazar değmesin maşallah
canım dikiş bölgesine hiç karışma Allah korusun ne olur ne olmaz ani bir hareket olur o an ağrır elin kayar vs dikişin zarar görmesin Allah korusun hiç karışma bence
begonyanın meşhur tarifi
aynen ultrasonun aynısı benimkinin burnu ödem felan değilmiş
Ben ayılmadan odaya götürdüler bizde
Canım sanmıyorum sahtesini yapacaklarını tuz ucuz zaten bence alabilirsin biz de kullanıyoruz çok güzel ama aydınlatması o kadar iyi değil kendi tarafına koyarsan kendi yakının ışık görüyor o konuda bir tık zayıf gece lambası gibi tüm heryer aydınlanmıyor
Hayırlı olsun canım benim
İstediğin sorudan başlayabilirsin canım
Bebiş valla ben ameliyattan çıkınca doktor sadece sıvı tüketeceksin dedi o gün, içtiğim suyun içine hemen damlattım ben damlat dediler ameliyattan sonra, bence işe yaradı sütüm geldi çok şükür
Yok yok kalmazsın hemen yarına çok daha dinç kalkarsın inşallah korkma sonuçta basit bir şey değil içini açtılar tamamen normal ağrın olması daha yeni ameliyatlısın hiç korkma canım geçiyor
uyutmuyor bu sıpa
Kişiden kişiye değişiyor kiminin akşamına başlıyor sancı kiminin ertesi gün kiminin 4 5 gün sonra canımKızlar nişan gelirse ne kadar zaman sonra doğum oluyo kan geldi
Ya tabiki canım zaten tuz yakan bir şey eskiler sanırım tuzu kanaması durmayan yaraya basarlarmis yani ne kadar kuruttugunu hayal edemiyorumAynen canım daha bebek doğmadan tuzlucaz deyip duruyorBi de diyor ki abini de tuzladık ama o terliyor bak tutmamış işte dedim ben de Tuz hem hassas cildi için tehlikeli hem de bebeğin sıvısının azalmasına sebep olup beyin kanaması bile yapabilirmiş Allah korusun doktorlar öyle diyor.
Olmadığı zamanlarda anlamıyorsa yoktur gazı canımKızlar gazını cıkarırken her zaman cıkıyor ku ben denıyorum hıc bısey yok arada bı cıkarıyor coğu zamanda yok
2gün sonra bile olabilir canımm bi ılık duş all istersen rahatlatırKızlar nişan gelirse ne kadar zaman sonra doğum oluyo kan geldi
Benim de meme uçlarım çok kırmızı canım ilkinde de çok yara olmuştu zaten, garmastan alsam yanımda bulunsa mı o zaman? İlkinde de kullanmıştım ama geç kaldığım için baya bir süre geçmemişti. Bir de emzirme öncesi silmek daha çok acıtıyordu. Senin acıtmadı mı?İlk 3 gün bile sütün gelmeyebilir canım benim sıkma canını ama ucunu yumuşat biraz ben lansinoh sürüyordum emzirme ebesi o sende yaramaz senin meme ucların çok kırmızı garmastan kullan demişti. Emzirirken ıslak bi bezle de sil dedi. Bir de gögüs pedi kullanma dedi. O krem çok iyi geldi bana
Yaaa dimiBu cuma son kez mi birlikte haftalık güncellememizi yapcaz yaniii
Bir haftaya kadar olabiliyormuş canım doktor öyle demiştiKızlar nişan gelirse ne kadar zaman sonra doğum oluyo kan geldi
Ay dimi madem sezaryen olacak kilo alabildiği kadar alsın ele avuca gelsinİnşallah canım bol bol nesquik iç bari kız ne de olsa vajinadan çıkmayacak ne kadar alsa kar zaten 400 gramı gidecek uzun ince birşey kalacak
Sancısı dayanılmaz olursa gelin demiş eşimeYaaa henüz doğum baslamadı canım belli olmaz bi anda oluverir belkisancım var ama cok şiddetli değil onunla ilgili bişey dedi mi
Cok degisken.benden kan geldi eretesi gun dogum oldu.forumda yazmistim hatta.bu kan nisKızlar nişan gelirse ne kadar zaman sonra doğum oluyo kan geldi