- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Ben kusma olayına denk gelmedim hiç. Sadece memede uyuyorsa ağzında biriktirdiği süt sızıyor onun haricinde denk gelmedim ama her seferinde çıkartmam gerekiyorsa döngüye girdik resmenEvet canım her seferinde gaz çıkarıyorum çıksında alttan üstten nasıl çıkarıyosa çıkarsın derdindeyim. Dün baya uğraştım çıkmadı yatırdım ağzının kenarından sızmış kusmuş
zor zamanlar 40 cıktıktan snra braz daha toparlıyorlarÖyle yapıyorum aslında bugün çıkartabildim ağzından. Çok nadir çıkıyor
Yariladim bakalım 20 gün daha sabredeyimzor zamanlar 40 cıktıktan snra braz daha toparlıyorlar
Bizede en yüksek 25 derece olsun klimayı açabilirsiniz dedi uzun kollu giydirin bebeğe dedi bir de sapka çıkarmayın 2 ay dediYa Dr da bize 22-24 derece olmalı oda diyor 26-27 derecede hapsiriyor bizimki de. Söyledim usumekle ilgili değildir dedi ama bizim çocuk resmen üşüyor belli ne zaman altını açsak hemen hapsiriyor. İki gündür iyi sadece ama oda 28-29 derece
Uyuyamazsın şimdi sen bugünBilemedim artık nasil bi taktik ilerlicez keşke az tecrübem olsaydı yardımcı olabilseydim teorik bu kadar biliyorum
Inanamiyorum daha dün gibiydi dogurdugunYariladim bakalım 20 gün daha sabredeyim
Canım bugün doktora sordum bende yaşadım aynı sorunu çok normal çişi sarı veya beyaz renkse ve 5 defa yapıyorsa doyuyordur dediCanım kesik şeklindeyse korkma cok normal sütün yaradığı anlamına gelıyor
büyüdükçe dahada rahatlayacksn en azından emzırme süresi uyku süresi artacak o bile rahatlatıyor insanıYariladim bakalım 20 gün daha sabredeyim
25 derecede ben üşüyorum ama ben yazlık ayardan bahsediyorum acaba doktor kış için mi söyledi yaz için 25 şuan soğukBizede en yüksek 25 derece olsun klimayı açabilirsiniz dedi uzun kollu giydirin bebeğe dedi bir de sapka çıkarmayın 2 ay dedi
Amin inşallah canimmUyuyamazsın şimdi sen bugünsağlıcakla al kucağına inşallah
yaz için degldr bencede ama ortalama oda ısısı soylemstr bzede doktorumz 22 24 derece en ideali demişti25 derecede ben üşüyorum ama ben yazlık ayardan bahsediyorum acaba doktor kış için mi söyledi yaz için 25 şuan soğuk
Beklenen gün geldi,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok heyecanliyimmmmm
Yarın yazamazsam şimdiden kusura bakmayıninşallah güzel haberlerle dönerim size dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlısıyla gelsinleray az kalmış bende 27 mayısta sezeryan olacagım insallah son doğuran ben olacagım sanırım bu grupta
Canım biz adana da yaşıyoruz hava çok sıcak o şekilde konuştuk25 derecede ben üşüyorum ama ben yazlık ayardan bahsediyorum acaba doktor kış için mi söyledi yaz için 25 şuan soğuk
En yuksek diye bir derece belirtmedi. Bizim bebişin eli ayağı hemen soğuyor. Üstünü örtünce de terlemiyor. Gün içinde artık örtmüyorum sadece uyurken örtüyorumBizede en yüksek 25 derece olsun klimayı açabilirsiniz dedi uzun kollu giydirin bebeğe dedi bir de sapka çıkarmayın 2 ay dedi
Aay dimi suyum geldi kızlar dediğim dün gibiInanamiyorum daha dün gibiydi dogurdugun
Bir iki gün iyi gibiydi oh düzene girdi demiştim ama 40 gün 40 farklı huy diyorlar. Gerçekten bir günü bir gününü tutmuyor. İnşallah 40tan sonra rahat olurbüyüdükçe dahada rahatlayacksn en azından emzırme süresi uyku süresi artacak o bile rahatlatıyor insanı
evet o döngü malesef hep devam ediyor 2.5 yasında oğlum var hala bir günü bir gününü tutmuyorBir iki gün iyi gibiydi oh düzene girdi demiştim ama 40 gün 40 farklı huy diyorlar. Gerçekten bir günü bir gününü tutmuyor. İnşallah 40tan sonra rahat olur
Ben almak zorundayim.cunku bikac gundur gaz problemi cekiyorKızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?