Aay 40ta biter diye ummustumevet o döngü malesef hep devam ediyor 2.5 yasında oğlum var hala bir günü bir gününü tutmuyor
Aslında alabilir doğuma 37 olmuşunuz nerdeyse neden bekletiyor kiKızlar iyi akşamlar, bugün kontrolum vardı. 36+5 bebek bu haftada aşırı kilo almış ve 5 kiloyu geçmiş. Kafasida çok büyük. 37+2 de doğuma alin dedim riskli 38+ yi görmek istiyorum dedi. Gözlem altında olman gerekiyor dedi ve doğuma kadar yatış verdi. Yarın perinatoloji ile görüşecek. Ortak karar verecekler. Bir de ciğerleri için bir test varmis karından sıvı alınarak bakılıyor. Ama testi yapan yer yokmuş. Yapan yeri bulursa o testi yapacak çıkan sonuca göre erken doğuma alacak ya da almayacak.
Moralim çok bozuk, çok mutsuzum.
Ben çok çok nadir ağzından çıkartabildimBen almak zorundayim.cunku bikac gundur gaz problemi cekiyorama hepsinde cikmiyor gaz.5 dk ugrasiyorum.
Doğar doğmaz mi emzirme gaz cikarma altini değiştirme değiştirme döngüsüne başladiniz ?Ben çok çok nadir ağzından çıkartabildimbir defa kendisi emerken ağzından çıkartmıştı gazı. Gazını alıp yatırınca uykuya dalıyor mu direkt
Sağolun canlar biz gittik hastaneye odaya aldılar fitil verdiler rahmimin yumuşamasını bekledik hemşireler elleriyle masaj da yaptılar açıklık 5cm olana kadar hiç sancım yoktu sonra suyumu patlattılar.Ayy doğurmuşsun gözünaydınnasıl oldu suni verince indi mi kanalaa cok merak ediyorum yoksa kendisi mi gelmeye karar verdi
Doğduğunda emiyordu altını değiştiriyordum bir kez daha emzirip gazını alıp uyutuyordum. Şimdi göğüs haricinde olduğu herhangi bir şeyde uyanıyor uykuya gecemiyorDoğar doğmaz mi emzirme gaz cikarma altini değiştirme değiştirme döngüsüne başladiniz ?
Maşallah canım ya ne güzel pozitif bir doğumun olmuşSağolun canlar biz gittik hastaneye odaya aldılar fitil verdiler rahmimin yumuşamasını bekledik hemşireler elleriyle masaj da yaptılar açıklık 5cm olana kadar hiç sancım yoktu sonra suyumu patlattılar.
Yavaş yavaş sancılar arttı. Epidural yaptılar.
Açıklık 9cm olunca odamdan doğum odasına gittik orda 4.ıkınmada çıkarttım.
Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten tarif edilemez bi duygu
Şimdi emzirmeye çalışıyorum silikon meme ucuyla .
İnşallah sütüm de gelir zamanla
Yediklerine bu kadar dikkat ettiğin halde neden çok kilo alıyor acaba canım doktor bir şey dedi mi? Bir hafta daha beklese 6 kiloyu görecek o zaman riskli olmayacak mı ki :/ 37 de artık doğabilir vaziyette oluyorlar aslında prematüre olarak kabul edilmiyorlar neden doktorun beklemeyi tercih etti acaba. İkiniz için de hayırlısı olur inşallahKızlar iyi akşamlar, bugün kontrolum vardı. 36+5 bebek bu haftada aşırı kilo almış ve 5 kiloyu geçmiş. Kafasida çok büyük. 37+2 de doğuma alin dedim riskli 38+ yi görmek istiyorum dedi. Gözlem altında olman gerekiyor dedi ve doğuma kadar yatış verdi. Yarın perinatoloji ile görüşecek. Ortak karar verecekler. Bir de ciğerleri için bir test varmis karından sıvı alınarak bakılıyor. Ama testi yapan yer yokmuş. Yapan yeri bulursa o testi yapacak çıkan sonuca göre erken doğuma alacak ya da almayacak.
Sana çok saçma bir şey soyliyim mi ben yatağını silmeyi unuttumAay dimi suyum geldi kızlar dediğim dün gibiyatağını silmedim diye dertlenmistim
Canım doğumdan önce lavman yaptılar mı sana? Bi de sence sancılar mı kötüydü yoksa ıkınıp bebeği çıkarmak mıBen almak zorundayim.cunku bikac gundur gaz problemi cekiyorama hepsinde cikmiyor gaz.5 dk ugrasiyorum.
Neden doğuma almadığını uzun uzun anlattı. Ciğerleri ile ilgili bir sürü şey anlattı. Yoruldum resmen, Allah beterinden korusunAslında alabilir doğuma 37 olmuşunuz nerdeyse neden bekletiyor ki
HahahhaaahahSana çok saçma bir şey soyliyim mi ben yatağını silmeyi unuttum
Hayırlı olsun canım tebrik ederimSağolun canlar biz gittik hastaneye odaya aldılar fitil verdiler rahmimin yumuşamasını bekledik hemşireler elleriyle masaj da yaptılar açıklık 5cm olana kadar hiç sancım yoktu sonra suyumu patlattılar.
İnanır misin ben de 2 gün önce sildimSana çok saçma bir şey soyliyim mi ben yatağını silmeyi unuttum
37 den önce bile bir sürü doğuran var neden bekletiyor ki. Ciğer gelişimi de tamamlanıyor bu haftaya kadar diye biliyorum ama.. İnşallah sorunsuz şekilde al kucağınaKızlar iyi akşamlar, bugün kontrolum vardı. 36+5 bebek bu haftada aşırı kilo almış ve 5 kiloyu geçmiş. Kafasida çok büyük. 37+2 de doğuma alin dedim riskli 38+ yi görmek istiyorum dedi. Gözlem altında olman gerekiyor dedi ve doğuma kadar yatış verdi. Yarın perinatoloji ile görüşecek. Ortak karar verecekler. Bir de ciğerleri için bir test varmis karından sıvı alınarak bakılıyor. Ama testi yapan yer yokmuş. Yapan yeri bulursa o testi yapacak çıkan sonuca göre erken doğuma alacak ya da almayacak.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSağolun canlar biz gittik hastaneye odaya aldılar fitil verdiler rahmimin yumuşamasını bekledik hemşireler elleriyle masaj da yaptılar açıklık 5cm olana kadar hiç sancım yoktu sonra suyumu patlattılar.
Peki ne öneriyor ? Bence tarih olarak çok iyi plesantadan sivi alacak gönderecek geri gelecek zaman geçtikçe daha fazla kilo alcak riskli değil mi ? İnş sağlikla kucağiniza alirsinizNeden doğuma almadığını uzun uzun anlattı. Ciğerleri ile ilgili bir sürü şey anlattı. Yoruldum resmen, Allah beterinden korusun