- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Tamam canım inşallahSanırım benimde almam gerekecek. Kızımda sağıyordum iki meme de boşalınca böyle durum pek olmuyordu şimdi bebek tamamen boşaltamıyor e bide sağmakla emzirmek arasında uçurum var malum tetikleme açısından. Hiç almamıştım daha önce eşime aldırayım bende
Nts ye bağlıyken girmeden bi yaz o ara boşluk oluyorsonra çıkınca artık ne zaman başının kalabalığı giderde kendine gelirsen güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah canimmAay çok heyecanlii, güzel haberlerle geeel
Tabiki canımCanımmm dualarımız seninle sen de bize dua et bol bolsağlıkla kucağına al inşallah yavrunu Merakla bekliyoruz seni
Tamam canım amin inşallahDualarımız seninle canım kolaylıkla sağ salim kavuşursun inşallah oğlunatoparlanınca bize de haber ver merak ederiz
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun sağlıkla kolaylıkla al bebeğini kucağına inşallah
Amin canim inşallahKoku
Allah yardimciniz olsunsağ Salim inş .. vizede doğum aninda dua et
Ayyy az önce aklımdan geçtin yarın doğumu var diyeKızlar çok heyecanliyimmmmm
Yarın yazamazsam şimdiden kusura bakmayıninşallah güzel haberlerle dönerim size dualarınızı eksik etmeyin
Sağlıkla sıhhatle kavuşun canım benimKızlar çok heyecanliyimmmmm
Yarın yazamazsam şimdiden kusura bakmayıninşallah güzel haberlerle dönerim size dualarınızı eksik etmeyin
ay az kalmış bende 27 mayısta sezeryan olacagım insallah son doğuran ben olacagım sanırım bu grupta35 te 2520 idi şimdi 36 haftaya son kez gidicem 17 si sezeryan inşallah
neden gününü doldurmadan gün verdi ikizler olmasın diyemi35+1 bende 21 mayısa gün aldım 3200 kilosu bizimki de önde maalesef. İkizlerden kurtulduk
her seferinde mutlaka cıkartki kusma sorunu yaşamayn canm. gazını yukardan cıkartmazsa kusabilirKızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?
kustugunda tölere edebilecek kıvama gelene kadar yani kafasını sağa sola cevirip boğulmayacak hale gelene kadar cıkartman gerekiyor. Midesinde gaz kalırsa hem de bebeği rahatsız ederKızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?
Ayyy teşekkür ederim canım amin insallahAyyy az önce aklımdan geçtin yarın doğumu var diyesağlıkla kucağına al inşallah dualarmız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah canım çok şükür yaSağlıkla sıhhatle kavuşun canım benimçattı geldi bak kavuşma gününüz
Canım ben bi seminere katılmıştım boğulma sorunu olmasın diye biraz kucakta tutup gazini almak gerekiyormuş o yüzden ben her seferinde alicamKızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?
Kusma yaşamıyorum aslında eğer her seferinde gaz çıkartmaya çalışırsam uyanıyorher seferinde mutlaka cıkartki kusma sorunu yaşamayn canm. gazını yukardan cıkartmazsa kusabilir
Ağzından o kadar nadir çıkıyor ki sanki boşu boşuna gaz almaya calisiyormusum gibikustugunda tölere edebilecek kıvama gelene kadar yani kafasını sağa sola cevirip boğulmayacak hale gelene kadar cıkartman gerekiyor. Midesinde gaz kalırsa hem de bebeği rahatsız eder
Tam uyuyor gaz alıyorum uyanıyor bu sefer uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdımAyyy teşekkür ederim canım amin insallah
Amin inşallah canım çok şükür ya
Canım ben bi seminere katılmıştım boğulma sorunu olmasın diye biraz kucakta tutup gazini almak gerekiyormuş o yüzden ben her seferinde alicam
kusma olmasın diye cıkartman gerekiyor zaten kuzum henüz kendi lendine gazını cıkartblck seviyede değil her sefernde mutlaka cıkartki yoksa gaz problemi uykuda kusma problemi vs yaşamaKusma yaşamıyorum aslında eğer her seferinde gaz çıkartmaya çalışırsam uyanıyor
canım ilk zamanlar çıkartılması gerekiyor sen görmediğin zaman kusabilir Allah muhafaza. Biraz büyüyünce kusması olmuyor öyle olduğunda uyuyunca yatırırsın ama şimdi daha çok küçükKızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?
sırtına bir tık daha hızlı vurablrsn önce ovalama yapıp asagıdan yukarıya daha sonra pat pat vurablrsnAğzından o kadar nadir çıkıyor ki sanki boşu boşuna gaz almaya calisiyormusum gibi
Bilemedim artık nasil bi taktik ilerlicez keşke az tecrübem olsaydı yardımcı olabilseydim teorik bu kadar biliyorumTam uyuyor gaz alıyorum uyanıyor bu sefer uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Döngüye girdik resmen yacanım ilk zamanlar çıkartılması gerekiyor sen görmediğin zaman kusabilir Allah muhafaza. Biraz büyüyünce kusması olmuyor öyle olduğunda uyuyunca yatırırsın ama şimdi daha çok küçük
Evet canım her seferinde gaz çıkarıyorum çıksında alttan üstten nasıl çıkarıyosa çıkarsın derdindeyim. Dün baya uğraştım çıkmadı yatırdım ağzının kenarından sızmış kusmuşKızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?
Öyle yapıyorum aslında bugün çıkartabildim ağzından. Çok nadir çıkıyorsırtına bir tık daha hızlı vurablrsn önce ovalama yapıp asagıdan yukarıya daha sonra pat pat vurablrsn
Allah korusun ilk zamanlar kusma olayı tehlikeli işinizi garantiye almak en iyisi gaz cıkarsa yukardan kusmuyorlar zaten reflü vs yoksa yenıdogan donemi zor 40 ı cıktıktan sonra daha rahat edeceksnz insallahEvet canım her seferinde gaz çıkarıyorum çıksında alttan üstten nasıl çıkarıyosa çıkarsın derdindeyim. Dün baya uğraştım çıkmadı yatırdım ağzının kenarından sızmış kusmuş