2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Sanırım benimde almam gerekecek. Kızımda sağıyordum iki meme de boşalınca böyle durum pek olmuyordu şimdi bebek tamamen boşaltamıyor e bide sağmakla emzirmek arasında uçurum var malum tetikleme açısından. Hiç almamıştım daha önce eşime aldırayım bende

Nts ye bağlıyken girmeden bi yaz o ara boşluk oluyor 😂 sonra çıkınca artık ne zaman başının kalabalığı giderde kendine gelirsen güzel haberlerini bekliyoruz 😍😍🙏
Tamam canım inşallah 😍😍😍
Aay çok heyecanlii, güzel haberlerle geeel😍
Amin inşallah canimm😍
Canımmm dualarımız seninle sen de bize dua et bol bol 😍 sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu 🙏🏻 Merakla bekliyoruz seni 😍♥️
Tabiki canım 🥹😍 amin insallah
Dualarımız seninle canım kolaylıkla sağ salim kavuşursun inşallah oğluna 🙏🏻 toparlanınca bize de haber ver merak ederiz 🤗
Tamam canım amin inşallah 😍
Allah yardımcın olsun sağlıkla kolaylıkla al bebeğini kucağına inşallah
Amin canım inşallah 😍
Koku

Allah yardimciniz olsun 🌸🌸🎉sağ Salim inş .. vizede doğum aninda dua et 🤲🏻
Amin canim inşallah 😍tabikiii

Kızlar çok heyecanliyimmmmm💜💜
Yarın yazamazsam şimdiden kusura bakmayın 🥰🥳 inşallah güzel haberlerle dönerim size💕 dualarınızı eksik etmeyin🥹
Ayyy az önce aklımdan geçtin yarın doğumu var diye 😍 sağlıkla kucağına al inşallah dualarmız seninle 🙏🏼 güzel haberlerini bekliyoruz🌸

Kızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?

Kızlar siz her emzirmeden sonra gazını alıyor musunuz? Benim bebiş ağzından pek çıkartmiyor hep alttan çıkıyor gaz. Şimdi de memede uyumaya başladı. Bazen artık uyanmasin diye direkt yatıyorum. Her seferinde gaz alıyor musunuz?
her seferinde mutlaka cıkartki kusma sorunu yaşamayn canm. gazını yukardan cıkartmazsa kusabilir

kustugunda tölere edebilecek kıvama gelene kadar yani kafasını sağa sola cevirip boğulmayacak hale gelene kadar cıkartman gerekiyor. Midesinde gaz kalırsa hem de bebeği rahatsız eder

Ayyy az önce aklımdan geçtin yarın doğumu var diye 😍 sağlıkla kucağına al inşallah dualarmız seninle 🙏🏼 güzel haberlerini bekliyoruz🌸
Ayyy teşekkür ederim canım amin insallah 🥰💕
Sağlıkla sıhhatle kavuşun canım benim 🥹🥹 çattı geldi bak kavuşma gününüz 🥹
Amin inşallah canım çok şükür ya 😍🥰
Canım ben bi seminere katılmıştım boğulma sorunu olmasın diye biraz kucakta tutup gazini almak gerekiyormuş o yüzden ben her seferinde alicam

kustugunda tölere edebilecek kıvama gelene kadar yani kafasını sağa sola cevirip boğulmayacak hale gelene kadar cıkartman gerekiyor. Midesinde gaz kalırsa hem de bebeği rahatsız eder
Ağzından o kadar nadir çıkıyor ki sanki boşu boşuna gaz almaya calisiyormusum gibi

Ayyy teşekkür ederim canım amin insallah 🥰💕

Amin inşallah canım çok şükür ya 😍🥰

Canım ben bi seminere katılmıştım boğulma sorunu olmasın diye biraz kucakta tutup gazini almak gerekiyormuş o yüzden ben her seferinde alicam
Tam uyuyor gaz alıyorum uyanıyor bu sefer uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım 🥺

canım ilk zamanlar çıkartılması gerekiyor sen görmediğin zaman kusabilir Allah muhafaza. Biraz büyüyünce kusması olmuyor öyle olduğunda uyuyunca yatırırsın ama şimdi daha çok küçük

canım ilk zamanlar çıkartılması gerekiyor sen görmediğin zaman kusabilir Allah muhafaza. Biraz büyüyünce kusması olmuyor öyle olduğunda uyuyunca yatırırsın ama şimdi daha çok küçük
Döngüye girdik resmen ya 🥺 uyanıyor emiyor tekrar çocuğun huyu değişti resmen :KK43:

Evet canım her seferinde gaz çıkarıyorum çıksında alttan üstten nasıl çıkarıyosa çıkarsın derdindeyim. Dün baya uğraştım çıkmadı yatırdım ağzının kenarından sızmış kusmuş

Evet canım her seferinde gaz çıkarıyorum çıksında alttan üstten nasıl çıkarıyosa çıkarsın derdindeyim. Dün baya uğraştım çıkmadı yatırdım ağzının kenarından sızmış kusmuş
Allah korusun ilk zamanlar kusma olayı tehlikeli işinizi garantiye almak en iyisi gaz cıkarsa yukardan kusmuyorlar zaten reflü vs yoksa yenıdogan donemi zor 40 ı cıktıktan sonra daha rahat edeceksnz insallah

X