Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Çok şükür kuzum ama kasık ağrısı gibi karın ağrısı çekiyorum yaa sizde de oluyor mu? Bi panikleyecek oluyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum kanama yok bir şey yok olacak böyle şeyler diye 😅
Oluyor mesela dün kasıklarıma sanki 2 cmlik ayaklarını vuruyor hissi geliyordu 🤣 büyük olasımla baskı yaptı biraz ağrıdı ama normal. Ben o kadar süreçlerden geçtim ki çok şükür bunlar normal geliyor 😊

Kızlar bende de çok fazla çıktı karnım sanki 6 aylık hamileyim sizde de böyle bir durum var mı ?

Kızlar bende de çok fazla çıktı karnım sanki 6 aylık hamileyim sizde de böyle bir durum var mı ?
Keşke benimde biraz daha büyüse. İlk aylar çok hızlı büyümüştü sonra o şişkinlik bir anda indi. Şuan hamile değil de akşam yemeğini fazla kaçırmış gibi geziyorum🥲 göbek değil bebek olduğu belli olsun diye elim hep karnımda 🤭 bu arada karnım çok büyümese de 3 kilo aldım🫣

Kızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim☺️

Arkadaşlar merhaba 7+5’teyim ama doktor 10 gün geriden geldiğini söyledi beta değerlerim de az az artıyor kimyasal olabilir dendi çok şükür olmadı dış gebelik olabilir dendi olmadı boş gebelik olabilir dendi olmadı o yüzden hala umudum var 😔😔 böyle olup düzelen oldu mu

Eklentiler

• IMG_4335.webp
    IMG_4335.webp
    63 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar doktorunuzun verdiği takviye vitamin dışında ekstra bişey kullanan var mı? Ben sadece haftada bir d vitamini kullanıyorum ama saçlarım aşırı dökülüyor. Demir hapına henüz başlatmadı . Temmuz grubundaki neredeyse herkes kullanıyor o yüzden merak ettim☺️
Benim doktorum doğuma kadar her gün bir vitamin habı birde demir habı yazdı. Kullaniyorum☺️

Omega 3 lü ve iyotlu Multivitamin+kan ilacı+d vitamini ama d vitaminini hergün kullanılıyor diye biliyorum bana öyle söylenildi tabi kan değerleriyle de alakalı olabilir

Multivitamin, d vitamıini bir de magnezyum kullanıyorum ben. Ya benim de saçlarım aşırı dökülüyor neden böyle anlamadım. İlk kızıma hamileliğimde bir tel saçım dökülmezdi hamilelik sırasında çok güçlenmişti saçlarım. Sonra emzirirken döküldü tabii ama bu sefer hamilelik sırasında niye bu kadar dökülüyor şaşkınım

Benim doktorum doğuma kadar her gün bir vitamin habı birde demir habı yazdı. Kullaniyorum☺️

Omega 3 lü ve iyotlu Multivitamin+kan ilacı+d vitamini ama d vitaminini hergün kullanılıyor diye biliyorum bana öyle söylenildi tabi kan değerleriyle de alakalı olabilir
Teşekkürler kızlar bende bu gidişimde saçlarımın döküldüğünü söyleyeyim belki verir. D vitamin değerim yüksek olduğu için doktor bana haftada 1 yeterli demişti😊

Multivitamin, d vitamıini bir de magnezyum kullanıyorum ben. Ya benim de saçlarım aşırı dökülüyor neden böyle anlamadım. İlk kızıma hamileliğimde bir tel saçım dökülmezdi hamilelik sırasında çok güçlenmişti saçlarım. Sonra emzirirken döküldü tabii ama bu sefer hamilelik sırasında niye bu kadar dökülüyor şaşkınım
Benimde topak topak dökülüyor taramaya korkuyorum. Zaten ince telli ve az saçım var böyle giderse kel kalırım doğuma kadar🥲 bu arada benim hipotiroidim de var dengeledik gerçi ama acaba onla mı alakalı diye de düşünüyorum

Back