Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Ctrl 11.63filan di benim ben internetten araştirdim bebegin bas popo mesafesiymiş gayet iyi maşallah kuzum niye endiselendin ki sat tarihimzde ayni devletteki doktorda bana bir hafta geriden soyledi ama ozeldeki iki gun geride oldugunu soyledi takilma sen ona 🌸

Ayy bende tam onu sorcaktim sabah khvalti yapip uzandim sol tarafmda karincalanma giibi bisey oldu bocek girerde kimildar ya öyle hatta sorcaktim 🤣kafayimi yedin derler diye sormadm🤣🤣
Ay bende sanki hissetmeye başladım😂 bide ikinci gebelikler veya sonrakiler daha erken hissedilirmiş artık bildiğimiz için 🥰

Kızlar bugün kontrole gittim, 5+2deyim kese 8 mm çıktı. Doktor normal olduğunu söyledi henüz bebeği de göremedik. Sizin 5. Haftada kaçtı ? Normal mi sizce

Ama Google amca mümkün değil diyo😒
Valla google amcaya ve doktorlar kalsa benim ilk kızımdan sonra 2. Gebeliğim imkansızdı. Hatta tüp bebek bile zor diyolardı ama olunca oluyor o yüzden boşverelimö nasıl anlamak istediysek öyle anlıyalım 🥰 bebekdi o kıpırdayan şey banane❤️

Valla google amcaya ve doktorlar kalsa benim ilk kızımdan sonra 2. Gebeliğim imkansızdı. Hatta tüp bebek bile zor diyolardı ama olunca oluyor o yüzden boşverelimö nasıl anlamak istediysek öyle anlıyalım 🥰 bebekdi o kıpırdayan şey banane❤️
Ay evet yaa yoksa başka zaman da olurdu demi ☺️🥰

Ay bende sanki hissetmeye başladım😂 bide ikinci gebelikler veya sonrakiler daha erken hissedilirmiş artık bildiğimiz için 🥰
Benim ilk gebelik ama sol tarafimda hafif çikinti var dokununca taş gibi bisey vae oda aciyo sag tarafima dokununca acimiyor minnoşum solda diye dusunuyorum🥰🥰oyy yesin annişi onu🥰

Benim ilk gebelik ama sol tarafimda hafif çikinti var dokununca taş gibi bisey vae oda aciyo sag tarafima dokununca acimiyor minnoşum solda diye dusunuyorum🥰🥰oyy yesin annişi onu🥰
Hastane çıkışı baktığımız günlere gelmek için sabırsızlanıyorum 😂🥹 çok fikir alcam senden

Kesinlikle 🥰 sizi çok özeniyorum bu arada. Benim bir kızım var ondan dolayı ikiz olduğunu duysam biraz korkardım ama çok da harika bi his. Özel hissediyor olmalısınız. Sağlıkla gelsinler🥹
Kız yooook nasıl korktum🙈 hala endişelerim tabi ki var ama; hamile olunca hemen ikisini de benimseyiveriyorsun🥰 işte kime neyi anlatıyorum ki saf analık🥰 sadece ailemle aynı şehirde değilim onu az takıyorum ama olumlama yapa yapa oğlum uyuyan ve gazsız bir bebek oldu☺️ aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum. Rabbim verecektir elbet bir kolaylık.hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah 🙏

Ctrl 11.63filan di benim ben internetten araştirdim bebegin bas popo mesafesiymiş gayet iyi maşallah kuzum niye endiselendin ki sat tarihimzde ayni devletteki doktorda bana bir hafta geriden soyledi ama ozeldeki iki gun geride oldugunu soyledi takilma sen ona 🌸
Ah kuzum içim çok rahatladı ya Allah razı olsun bugün arkadaşım gelişmemiş düşük yaparsın dikkat et dedi bende noluyo dedim bi anda o kadar korktum ki 🥺

Kız yooook nasıl korktum🙈 hala endişelerim tabi ki var ama; hamile olunca hemen ikisini de benimseyiveriyorsun🥰 işte kime neyi anlatıyorum ki saf analık🥰 sadece ailemle aynı şehirde değilim onu az takıyorum ama olumlama yapa yapa oğlum uyuyan ve gazsız bir bebek oldu☺️ aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum. Rabbim verecektir elbet bir kolaylık.hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah 🙏
Harika bişeyyy bencede🥰 o tatlı korkular onlara kavuşunca geçicek zaten🤍

Back