Bakalım bunda nasıl olacak, sonuncu daha doğmadıEvet canım sureklı mama verdım sureklı elımde mamayla gezdım mavı ısıktan da alamadım sutumu sağıp verdım çok şükür canım sende atlatmısın
Kesınlıkle canım çok şükür kendimi bırakmadım Rabbim beterinden korusunBakalım bunda nasıl olacak, sonuncu daha doğmadıAllah iyi doktorlar ile karşılaştırsın hepimizi . Bazı doktorlar çok yoruyor insanı , bazıları çok bilgili oluyor . Güzel bir tedaviyle , güzel motivasyon ile atlatıyorsun bu süreci
36+6 gittim 2800 dedi canım 3200 3300 falan doğar benimki max kızlarımda öyle doğdu. Benimki de başı yerleşmiş dedi artık bize beklemek düşüyorCanım senin son randevuda kilosu kaçtı ? Benimkine bugün 3300 dedi doktor . Kanalda ama çok aşağıya inmemiş dedi . Çok seviyorlar yerlerini
Olabilir canim bende minyon tipliyim inşallah sağlık doğarSıkma canını 1 haftayı doktorlar önemsemiyor benim de geride ama doktor bana sen 3.5 kilo bebek doğuramazsın bu bebek minyon demişti senin de çyledir belki
Sağlıkla ilgili bir problem şu an gözükmüyor canim inşallah saglika alırım kucağımaEğer sağlığında bir problem yoksa kilosunu hiç dert etme canım , herkesin bebeği farklı oluyor . Ben arkadaşımla aynı zamanda doğum yaptım , benimki 3800 iken onunki 2500 g doğdu . Şimdi bıcır bıcır benim kızdan daha uzun boylu bir kız
Ben göğüs pedi koyuyorum canım. Bir de annem emmedigi memeyi bastırmami söylemişti. Ben bastırma işini unutuyorum. Dün uzun zaman sonra ped koymadım, gumus kapak vardı yine göğsüm islanmis. Sağlık bakanlığınin verdiği kitapta da yazıyordu. Bebek emerken iki göğüs de tetikleniyormus. Ben artık pedsiz duramiyorumKızlar bugün 3 kez bi memeden emzirdikten sonra diğer tarafın tişörtün ıslak olduğunu gördüm süt akıyor diğer memeden. Acaba tam boşaltamıyor memeyi ondan filan mı göğüs pedi mi koymak lazım
35 te 2520 idi şimdi 36 haftaya son kez gidicem 17 si sezeryan inşallahkızçeler 35. haftada bebişlerinizin kilosu ve boyu ne kadardı acaba
Çok mantıklı vallahi benim hiç aklıma gelmedi ben sonradan yıkadım filan ama yok yani o koku gitmiyor aslaBen bebek hemsireligi yaparken sezaryenden gelen hastalar olunca maske takardim bebegi emzirttirirken falan. Cidden sezaryenden cikanlar cok kötü kokuyor. O yüzden eşimi sıkı sıkı tembihledim bi sise kolonya islak mendil al gelir gelmez odaya yanima kimse girmeden benim her yerimi guzelce sil diye. O da neden diyor. Anlarsin odaya ciktigimda nedenini dedim
Biz daha gece de uyuyamıyoruzBiz gece 5-6 gibi uyandıktan sonra bir daha uyuyamıyoruz.Kahvaltı derken tekrar emme vakti geliyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Aaa evet bak bugün onu bana da sordular kan grubu filan uyuşmazlık varmı yok mu diye. Onun etkisinden galiba. Aman şükür düşmüş baya az kaldı kritik zaman geçince hiç kalmaz inşallahCanım 14 cıktı bır gece kaldık mavi ısıkta kaldı 8 e düştü cıkardılar sonrada azaldı suan cok az yuzunde kaldı doktor beslenmeyle alakalı olmayadabılır dedı erken doğum zayıf doğum ve aramızdakı kan uyusmazlıgı durumuda sarılık yaparmıs doktor oyle bıseyler demıstı
Sanırım benimde almam gerekecek. Kızımda sağıyordum iki meme de boşalınca böyle durum pek olmuyordu şimdi bebek tamamen boşaltamıyor e bide sağmakla emzirmek arasında uçurum var malum tetikleme açısından. Hiç almamıştım daha önce eşime aldırayım bendeBen göğüs pedi koyuyorum canım. Bir de annem emmedigi memeyi bastırmami söylemişti. Ben bastırma işini unutuyorum. Dün uzun zaman sonra ped koymadım, gumus kapak vardı yine göğsüm islanmis. Sağlık bakanlığınin verdiği kitapta da yazıyordu. Bebek emerken iki göğüs de tetikleniyormus. Ben artık pedsiz duramiyorum
Nts ye bağlıyken girmeden bi yaz o ara boşluk oluyorKızlar çok heyecanliyimmmmm
Yarın yazamazsam şimdiden kusura bakmayıninşallah güzel haberlerle dönerim size dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardimciniz olsunKızlar çok heyecanliyimmmmm
Yarın yazamazsam şimdiden kusura bakmayıninşallah güzel haberlerle dönerim size dualarınızı eksik etmeyin
35+1 bende 21 mayısa gün aldım 3200 kilosu bizimki de önde maalesef. İkizlerden kurtuldukKızlar merhaba 35+3 ten35. Hafta kontrolünde doktorumuz 2 kilo 220 gram dedi biraz geriden geliyor dedi. 20 Mayıs için gün verdi aslında ne yalan söyleyeyim içimden hep 20 Mayıs geçti 2 gün farkla ikizler olmasını istemiyordum
Allah yardımcın olsun sağlıkla kolaylıkla al bebeğini kucağına inşallahKızlar çok heyecanliyimmmmm
Dualarımız seninle canım kolaylıkla sağ salim kavuşursun inşallah oğlunaKızlar çok heyecanliyimmmmm
Canımmm dualarımız seninle sen de bize dua et bol bolKızlar çok heyecanliyimmmmm
Öğlen fırsat bulunca direkt uyuyorumÇok mantıklı vallahi benim hiç aklıma gelmedi ben sonradan yıkadım filan ama yok yani o koku gitmiyor asla
Biz daha gece de uyuyamıyoruzdün gece tam tamına 1bucuk saat uyumuşuz süre uzayacak inşallah ama o 1bucuk saatlik kesintisiz uyku bile nasıl güzel geldi
Aay çok heyecanlii, güzel haberlerle geeelKızlar çok heyecanliyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?