2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Toplamda 3 kilo ya aldım ya almadım. Nasıl bu kadar çok kilo alıyor cevabı yok. Bebekte mi sorun var diye sorguluyorum fetal dna yaptırdım tüm testler normal geldi. Geçen hafta 37 de alacak gibi konuştu bu hafta olmaz ciğerleri ile ilgili farklı riskler anlattı. Şimdi yaklaşık 10 gün hastanede yaticam sadece gozlem için. Umarım bebek iyidir bir sağlık sorunu yoktur.

37 den önce bile bir sürü doğuran var neden bekletiyor ki. Ciğer gelişimi de tamamlanıyor bu haftaya kadar diye biliyorum ama.. İnşallah sorunsuz şekilde al kucağına
Moralim çok bozuk. İnşallah sorunsuz olur doğum ve bebeğim sağlıklıdır

Peki ne öneriyor ? Bence tarih olarak çok iyi plesantadan sivi alacak gönderecek geri gelecek zaman geçtikçe daha fazla kilo alcak riskli değil mi ? İnş sağlikla kucağiniza alirsiniz
Aslında karnımda durduğu her gün +100 gram ve en az 10 gün diyor. Ama yarin perinatolojiden de görüş alacak orası al doğuma derse alır sanki. Unv hastanesi ve prof doktorum. Fazla pimpirikli gibi.

Canim lavman yapildi.bence sancilar daha kotuydu.ikinma kismi isin daha kolay kismi:)kabiz oldunda cikarmaya calisiyormussun gibi ikincaksin

Neden doğuma almadığını uzun uzun anlattı. Ciğerleri ile ilgili bir sürü şey anlattı. Yoruldum resmen, Allah beterinden korusun
Bilmiyorum tabi doktor daha iyi bilir ama 5 kg az uz bi kg değil yerinde olsam başka bir dr görüşü daha alırdım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun sıkıntısız şekilde kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Mesela ya yeterince açılma olmadan ıkınasım gelirse süreci yönetememekten çok korkuyorum ya ben hep bi senaryo buluyo beynim
Tam açılma olmadan ıkınırsan ödem olur doğumu zorlaştırır sana dr ıkın demeden ıkınmaman lazım medusaya katılıyorum ıkınmak rahatlatıyor sancıyı kesiyor o an ama işte sabır lazım o aşamaya kadar

Canım ben de 37+2 de dogum yaptım.

Elhamdulillah kızım gayet sağlıklı oldu. Ertesi günü taburcu ettiler. Yatırma vs olmadı.
37 sonrası neden riskli dedi ki. Onu anlamadım.
Kilosu filanda düsük degilki.
Yüksek kilo etkiliyormu aceba sağlığını. ondanmı beklemek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…