Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Kızlar şuan bende çok açık kahverengi bir lekelenme oldu. Benim bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adetten önce olur yada unutmusmuyum bilemedim bugün 5 gün oldu adet geçeli yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
Yerleşme kanaması regl den sonra olur diye biliyorum bende🤔

Ben de bu grupta olurum inşallah🙏 durum belirsiz beta değerlerim;
22şubat (Yumurtlamanın 13.günü) 7,8
23şubat (Yumurtlamanın 14.günü) 48
Değer çok düşük olduğu için tedirginim

Telaş etme sabırla çarşambayı bekle bolbol dinlen insaAllah artar değerlerin
Kanama ve agrılar arttı acıldeyım kan verdım ultrasonda kanama alanları gorduler adetle uyumlu dedı rahım ınce dedı dunde parca parca kanamam vardı kan sonucu beklemelıyız dedı düşük oldu sanırım dun cok kotuydum parca sonrası kanama arttı Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp eylesın

Yarın adet günüm normal test bu şekilde çıktı

Eklentiler

• 1000059144.webp
    1000059144.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 88
Kanama ve agrılar arttı acıldeyım kan verdım ultrasonda kanama alanları gorduler adetle uyumlu dedı rahım ınce dedı dunde parca parca kanamam vardı kan sonucu beklemelıyız dedı düşük oldu sanırım dun cok kotuydum parca sonrası kanama arttı R
Aminn Allah razı olsun. Rabbim sizede ne kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza inşallah Kasım'da anne olucam
bende 2. haftasındayım sanırım galiba yani son korunmasız ilişkime göre hesaplıyorum çünkü geç döllenme oluşmuş 9 şubat son korunmasız ilişkim 20 şubattada beta değerim 32.06 çıktı son adet tarihim 10 ocak

Aminn Allah razı olsun. Rabbim sizede ne kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Düşük yapıyorum adet sonrası baglatmayı dusunuyorum 8 gebelık 3 dogum yasadım 3 yasayan cocugjm var rabbım onlara saglık versın süpriz di bu rabbım ısteyene versın ınsallah

Merhabalar ben de artık aranızdayım 😍😍 Hamdolsun bugün erken gebelik testi yaptım böyle çıktı 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün transfer sonrası 6.günün dayanamadı im yaptım iyi ki de yapmışım 🙏

Eklentiler

• IMG_4967.webp
    IMG_4967.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 85
Back
X