- 5 Nisan 2014
- 109
- 63
- 298
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsinİnsaAllah mucizen olsun..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsinİnsaAllah mucizen olsun..![]()
Yerleşme kanaması regl den sonra olur diye biliyorum bendeKızlar şuan bende çok açık kahverengi bir lekelenme oldu. Benim bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması adetten önce olur yada unutmusmuyum bilemedim bugün 5 gün oldu adet geçeli yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı artık
Amin inşallah ağzınızın duasıİnşallah kasım annelerinde oluruz![]()
Kanama ve agrılar arttı acıldeyım kan verdım ultrasonda kanama alanları gorduler adetle uyumlu dedı rahım ınce dedı dunde parca parca kanamam vardı kan sonucu beklemelıyız dedı düşük oldu sanırım dun cok kotuydum parca sonrası kanama arttı Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp eylesınTelaş etme sabırla çarşambayı bekle bolbol dinlen insaAllah artar değerlerin
Aminn Allah razı olsun. Rabbim sizede ne kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Kanama ve agrılar arttı acıldeyım kan verdım ultrasonda kanama alanları gorduler adetle uyumlu dedı rahım ınce dedı dunde parca parca kanamam vardı kan sonucu beklemelıyız dedı düşük oldu sanırım dun cok kotuydum parca sonrası kanama arttı R
bende 2. haftasındayım sanırım galiba yani son korunmasız ilişkime göre hesaplıyorum çünkü geç döllenme oluşmuş 9 şubat son korunmasız ilişkim 20 şubattada beta değerim 32.06 çıktı son adet tarihim 10 ocakMerhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza inşallah Kasım'da anne olucam
Düşük yapıyorum adet sonrası baglatmayı dusunuyorum 8 gebelık 3 dogum yasadım 3 yasayan cocugjm var rabbım onlara saglık versın süpriz di bu rabbım ısteyene versın ınsallahAminn Allah razı olsun. Rabbim sizede ne kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Hadi hayırlısı olsun canim3 hafta günlük hamileyimsonucum çıktı
Çok teşekkür ederim .. Allah isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlısı olsun canim
Aminn Rabbim hayırlı şifalar versinDüşük yapıyorum adet sonrası baglatmayı dusunuyorum 8 gebelık 3 dogum yasadım 3 yasayan cocugjm var rabbım onlara saglık versın süpriz di bu rabbım ısteyene versın ınsallah
Bende bende ayyy gözün aydın benimki 3 hafta 5 günlükmüşKızlar bende kan verdim kan tahlilim 328 çıktı bende bir kasım annesi adayıyım![]()
Gözün aydın sağlıkla kucaklarımıza alalım :)Merhabalar ben de artık aranızdayımHamdolsun bugün erken gebelik testi yaptım böyle çıktı 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum bugün transfer sonrası 6.günün dayanamadı im yaptım iyi ki de yapmışım
![]()
Rabbim acil şifa versin. 3 tane yavrun varmış Allah bağışlasınAminn Rabbim hayırlı şifalar versin
Amin canimÇok teşekkür ederim .. Allah isteyen herkese nasip etsin