2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
C Chen31 spinal veya epidural hangisini alırsak alalım zaten 6 saat yine anestezi altında oluyormuş yani biz ilk adımlarımızı atarken bile eğer ikisinden birini düşünüyorsan ağrın olmazmis genel anestezi kadar ben yarın gorcem bilgilendiririm

Yenidogan bebeklere dikkat etmemiz gereken şeyler neler kızlar
Başta vücut ısı dengelerini sağlayamadığı için üşüyor özellikle de kafasından. Bere hep şart uyurken dahil. Bide sarılık canım. Yüzüne dikkat etmen lazım benimkinin sarıya döndü belliydi zaten doktorda bugün hafif sararmış bi bakalım dedi 9.5 çıktı. Yüksek değil ama takip et dedi. Sarılığın yükselmemesi çok önemli.

Ayy amin insallah canim şeyden korkuyorum o bele iğne yapilmasindan onuda sinek ısırığı gibi diyorlar onun dışında eşin girdi mi peki

Verilen ölçüde mama veriyormuşsun devam et canım ama öncesinde mutlaka emzir yoksa mamayla doyunca seni istemeyebilir. Uyandırmak çok zor oluyor ama bi yöntemini bulursun deneye deneye. Üzerini soy vucuduna ıslak mendil değdir buna uyarıyorlar genelde. Yavaş yavaş toparlıcak inşaAllah annesi hiç üzülme

Canım kızlar şekerli su diyodu baya önce burda konuşulmuştu. Birde golden gazı alınmış maden suyu vermiş çocuk hiç sarılık olmamış. Benimde bugün 3.günü 9.5 çıktı. Yüzünde hafif belli zaten sarımsı.
Sarılık dediğimiz bebeğin vücudundaki bilirubin miktarı. Arttıkça sarılık yükseliyor. En iyi yöntem bol besleyip kaka ile vücuttan atmasını sağlamak. Günde kaç kez kaka yapıyor?

Sağol canim sarılık değerine kanından mi bakılıyor yoksa bi cihazla mi

Kubis Merhaba benimde yarin görüş günüm bu gece doğurcam sandim . Çok değişik sancilarim vardi. Sabaha kadar uyuyamadim . Yorgunluktan içim geçmiş artik uyumuşum .senin bugüne kadar hiç mi sancim cikmadi benim pazartesi de vardi dört tane filan ama doktor önemsiz demişti . Dün bütün gün bebek kasilmişti gitseydim nst ye baya sanci cikardi . Yarin benimkinde kilosu artmişsa seninkiyle ayni şeyleri diyecektir pazartesi 3600 dük artik normal doğum biizm için nanay göbek üstüme kadar çatladim ben bu hafta önünü alamiyorum .10 mayis neden dedi ? Geç değil mi ? Cocuk zaten gelişmiş senin de

Ayy amin insallah canim şeyden korkuyorum o bele iğne yapilmasindan onuda sinek ısırığı gibi diyorlar onun dışında eşin girdi mi peki
Aynen o bi tık acıtıyor pek sıkıntı değil ama anlık hemen geçiyor. Yok eşim girmedi dayanamaz o öyle şeylere
Sağol canim sarılık değerine kanından mi bakılıyor yoksa bi cihazla mi
topuk kanıyla baktılar bugün canım. İncecik kıl gibi tüpe kan aldılar

Bence de canım kafada ameliyatı sevip kabul edip atlatacağız diye beyne sinyal yollarsak acı macı kalmıyor zaten peygamberden sonra en saf insanla karşılaşıyoruz onları görünce aklına acı macı gelmiyor aşk yaşıyorum ondan önceki yaşamım daha acı doluymuş sen öksürüklerine ne yapıyorsun canım balgamlı mı ? Geçen gün bende öksürdüm annem süt ısıttı bal koydu çok güzel yumuşattı benim boğazımı
evet canım siz spinal yaparsanız benim çektiğimden daha az acı çekersiniz ki ben bir iğneye katlanamam ona rağmen gayet güzel bir süreçti çok şükür

Canım senin o ağrıların devam ediyor mu ? Benım bebiş kanala girmemiş daha nst de normal. Bu sefer hiç alttan bakmadı açılma var mı diye. 40+2 bugun. Cumartesi tekrar gidicem. Ama sıkıldım artık gelsin istiyorum ztaen pazartesi son suni başlatacak gelmezse. Dün ve bugun belimde cok hafif ağrı var regl öncesi olur ya o tarz hafif ama

Canım neden üzülüp ağladın doktorun ne güzel bilgilendirmiş seni işte, doğum travması yaşamandan çok daha iyi, hayırlısı böyleymiş üzme kendini
Yaa canım benim çok sağol motivasyonun için koltuk silmek biraz şov olmuş ama mesajı aldım ay inşallah benim de sizin gibi geçer. Kötü yorumlara kendimi kapattım pozitif düşüneceğim
Kız güldürdün beni biri halay çekiyor diğeri koltuk siliyor iyiymiş valla

Kızlar ben dün doğurdum kendime gelince ayrıntıları yazarım
Ne güzel..Rabbim size bağışlasın..kendine gelince hikayeni ögrenmek isteriz..
Doktorun çok güzel anlatmış, sezeryan bence korkulacak bişey değil asla ..böyle olması gerekiyormuş böyle olmuş ...Rabbim kolaylastirsin inşallah..
Benimde hee yerim şiş,çok su içiyorum ama böyle,tuz tüketimine çok dikkat edemiyorum galiba..ama tansiyonum iyi o yönden rahatım...

Senle aynı durumdayım yarın 40+0 olacağım tık yok.
Yarın fitil verecekler suni sancı eğer olmazsa sezeryan
Ayy doğurmuşsun gözünaydın nasıl oldu suni verince indi mi kanalaa cok merak ediyorum yoksa kendisi mi gelmeye karar verdi

Benim de bugün kontrolüm vardı 35+2 deyim ,kilomuz 1872 ,çok az yani,kafa gelişimi ayı ile uyumlu ama bacak ve karın gelişimi 4 hafta geri...yine her zamanki gibi genetik hastalıklarmis ,down muş her riskten bahsetti...gelişim geriliği olan bebekleri en fazla 37 ye kadar tutuyoruz anne karnında dedi.16 Mayıs'a gün verdi..
Ben de dualarınızı bekliyorum,sağlıklı,sıhhatli ,akıllı bir bebek dogurayim inşallah...

Sarılık kesınlıkle bebiş hem zayıf hem erken doğdugu için sarılığı arttı bırde uyandıramıyordum şükür şimdi daha iyi uyanıyor
Benim bebiste de sarilik baslamisti sali gunu 11di yarin birdaha kontrole goturucem ve benim bebegim de cok zor uyaniyor uyaninca da cok az emip uyuyor ne yapacagimi sasirdim. Siz nasil gecirdiniz, önerin var mi?

sağsaglm kucagına alırsın ınsallah canm kötüyü dusunme bazı bebekler minyon olablyr yada anne karnında beslenemyr dogduktan sonra toparlyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…