Benim hiç şişmedi ilkinde de şimdi de, hatta her gören hiç şişmemişsin diyor aldığım 17 kiloya rağmenDoğumu yaklaşan kadınların burnu şişer derler öyle bir şey var mı
Evet suyu güzel içitiğin içindir ben çok içemiyorumBenim hiç şişmedi ilkinde de şimdi de, hatta her gören hiç şişmemişsin diyor aldığım 17 kiloya rağmençok su içiyorum ödem olmuyorum ondan heralde
Benim de yan tarafım çocuk polikliniği ve sürekli çocuk ağlıyor şimdiden kapasitemi doldurdumHeryerde karşıma bebek çıkıyor
Hadi hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inşallahKızlar ben dün doğurdumkendime gelince ayrıntıları yazarım
Hayırlı olsun canımKızlar ben dün doğurdumkendime gelince ayrıntıları yazarım
Tansiyonunu ölçüyor musun çok şişlik varsa bir idrar tahlili ver benceDün bi anda ödem tuttu her yerim ayaklarımın üstüne basamıyorum canım çok acıyor bacaklarım ağrıyor
Niye üzülüyon doğum yakin demekVar benim şişti
Heycan panik korku hepsi bir arada oluyorKavuşmaya son 1 gün
Korkma her şey çok güzel olacakEvetttttrcooook heyecanliyimmm stresli ve gerginimmmm..
O an bebrgimi görme hayaliyle korkumu yeniyorum ister istemez normalde korkmuyordum ameliyattan da bi korku başladı kimisinin uyusmuyormus muhabbetinden dolayıama o çikinn yüzünü ağlama sesini duymak için sabirsizlaniyorum hayalini kurdukca gözlerim doluyor mutluluktan
9.4 5.4 çıktı tansiyonum normal sanırım tansiyondan pek anlamıyorumTansiyonunu ölçüyor musun çok şişlik varsa bir idrar tahlili ver bence
EvetKızlar bende mesajlardaki emojiler görünmüyor soru işareti olarak görünüyor sizde de öyle mi?
Doğuruyo muyum diye düşünürken aaa zaten doğurdum demek hahahahValla insana bi rahatlama geliyor. Bide şey var hala psikolojik. Mesela vajinaya iğne batması oluyor anlık bi n’oluyo filan diye düşünüp sonra amaaan doğurdum ben bebek dışarda artık rahatlaması geliyor
Doğum belirtilirtisi olabilir ama hemen anlamına gelmiyor ki yine 1 hafta sonra da olabilir 1 haftayı geçebilirdeNiye üzülüyon doğum yakin demek
Şu nstde sancı çıkmadı mı gıcık oluyorumGünaydın kızlar, sabah erkenden hastaneye geldik 3.750 olmuş bebeğin kilosu, çatı muayenesi yapıldı ama doktor muayeneyi yapar yapmaz normal doğum için çatının çok dar olduğunu söyledi. Bebeğin kilosunu da göz önüne alınca normal doğumun beni çok zorlayacağını söyledi.Yani güzelce izah etti anlattı da. Eski zamanda olsa bir şekilde yaptırırlar ama çok gençsin böyle bir travmaya gerek yok diye anlattı. Baya ağladım doktorun odasındaoda istersen araştırma hastanesine gidebilirsin arkadaşım var orada direk muayene aldırırım seni aklında buranın özel olmasıyla sezeryana alıyorlar düşüncesi olmasın sakın ben senden daha çok isterim normal doğurmanı ama çatın çok dar bebeği riske atmak istemiyorum dedi. O kadar ağladım ki doktorda şaşırdı geldi sarıldı falan sonuç olarak şuanda 8 mayısa gün aldık, 39. haftayı tamamlayalım öyle alalım dedi. Öyle işte kızlar bende sezaryancılardan oluyorummm, çok karışık duygulardayım Bu arada nst de sancım hiiiiiç çıkmadı yine.
Nerdeyse bir aydır ger yerim şişNiye üzülüyon doğum yakin demek