- 8 Eylül 2023
- 287
- 334
Banada o gün yapılır belki 2 saat önceden hastanede ol dedilerAnestezi doktoru istedi ekg yi
Aynen bebek dişari çikacak gibi vuruyor ve kaburgalarda değil . Göbek tarafina . Bugün tansiyonum bi tik yüksekti sebepsizValla inşallah başlamıştır her türlü cuma doğum olacak ama ne güzel agrisiz sizisiz gitmek varken sezaryen için bu kadar acı ağrı çekmek çok kötü
Peki şey oluyor mu dünden beri bebeği çok net hissediyorum ben sende var mı.. acaba doğum sancısı mi bilmiyorum ama ben gerçekten böyle ağrı cekmedim hic
Benimde ara ara oluyordu ama bugün bütün gün sürdüYatamıyorum ben de şu an vurunca sızlıyor resmen dediğiniz gibi kasılma sanırım bu hareketleri hiç rahatsız etmemişti beni bu haftaya kadar bir kaç kez böyle olmuştu bir ara eşimle tartışınca çok kasıldı ama iki gündür çok değişik sızlıyor resmen elektrik çarpıyor gibi çok acayip
Aynı benimde tansiyona bakmadım zaten karnım da düştü dediğin gibi göbek tarafindaAynen bebek dişari çikacak gibi vuruyor ve kaburgalarda değil . Göbek tarafina . Bugün tansiyonum bi tik yüksekti sebepsiz
Bu hareketlerinden sonra dün karnımın daha da düştüğünü farkettim ben göbek deliğimin altı sert değildi dünden beri kafasını hissediyorum orda sanırım bir kaç günümiz kaldıBenimde ara ara oluyordu ama bugün bütün gün sürdü
Bende sezeryan istediğim için cuma ya randevum var . Doktora gitmeye korkmuyorum Altan bakarlar diyeAynı benimde tansiyona bakmadım zaten karnım da düştü dediğin gibi göbek tarafindayaa bu kadar acı çekmek çok kötü birde ben süre tutamıyorum
Canım benim 2 3 haftadır öyle kafası orda çok net mübarek doğmuyor ama bu sefer vucududa kasiklarimda gibi iyice göğüs ile karnimin mesafesi arttıBu hareketlerinden sonra dün karnımın daha da düştüğünü farkettim ben göbek deliğimin altı sert değildi dünden beri kafasını hissediyorum orda sanırım bir kaç günümiz kaldı
Alttan korkma canım kasmadigin sürece bir şey olmaz benim orda bir şey yapildi anlamadım o yüzden acidi kassam heralde organimi söküyor gibi olurduBende sezeryan istediğim için cuma ya randevum var . Doktora gitmeye korkmuyorum Altan bakarlar diyesirf Altan muayene olmayayim diye sezeryan istedim . Bunlar sanci mi kasilma mi hiç bilmiyorum . İlk gebeliğim
Anlarız herhalde doğum başlarsaAynı benimde tansiyona bakmadım zaten karnım da düştü dediğin gibi göbek tarafindayaa bu kadar acı çekmek çok kötü birde ben süre tutamıyorum
İki gün önce benimde kafasi ordaydi. Pazartesi ultrasonda doktor bildiğin orayi bastirinca canım acidi . Yerleşmiş oraya dedi .Bu hareketlerinden sonra dün karnımın daha da düştüğünü farkettim ben göbek deliğimin altı sert değildi dünden beri kafasını hissediyorum orda sanırım bir kaç günümiz kaldı
alttan bir daha bakmazsa iyiydi ama cuma bir daha bakar kesinCanım benim 2 3 haftadır öyle kafası orda çok net mübarek doğmuyor ama bu sefer vucududa kasiklarimda gibi iyice göğüs ile karnimin mesafesi arttı
Benimde öyle dedi alttan kafasına dokunabilmem lazım dedi ama dokunamadı tam girmemiş daha dedi ama dün girdi bence bu hafta belki ama haftaya kesin dedi doğum için 40 ı bulmaz 39 da gelir sanırım 38+2 yim şu anİki gün önce benimde kafasi ordaydi. Pazartesi ultrasonda doktor bildiğin orayi bastirinca canım acidi . Yerleşmiş oraya dedi .
Cnm benim sifir yürüyüş sifir doğuma hazirlik ..o yüzden Altan muayeneye hiç hazir değilim .Alttan korkma canım kasmadigin sürece bir şey olmaz benim orda bir şey yapildi anlamadım o yüzden acidi kassam heralde organimi söküyor gibi olurdu
Sezeryansa bakmaz bence germe kendiniCnm benim sifir yürüyüş sifir doğuma hazirlik ..o yüzden Altan muayeneye hiç hazir değilim .
Bebeklerin burun kılları olmadığı için alt açma, üst değiştirme vs gibi durumlarda burnuna gelen tüyleri hapşırarak dışarı atarlarmış canımYa Dr da bize 22-24 derece olmalı oda diyor 26-27 derecede hapsiriyor bizimki de. Söyledim usumekle ilgili değildir dedi ama bizim çocuk resmen üşüyor belli ne zaman altını açsak hemen hapsiriyor. İki gündür iyi sadece ama oda 28-29 derece
Evet canım o kadar kötü ki bir şey bilmemekAnlarız herhalde doğum başlarsailk olunca çok zor her şey bilinmezlik. Annem geldi dün çocuğa hep body almışım ama üzerine giyecek şeyi yok doğru düzgün taytı yok annem dedi sadece zıbın mı giyecek bu çocuk setlerde var ama 3 tane ama onun dışında yok bir 3 tane daha istedim demin hiçbir şey bilmiyorum
Valla insana bi rahatlama geliyor. Bide şey var hala psikolojik. Mesela vajinaya iğne batması oluyor anlık bi n’oluyo filan diye düşünüp sonra amaaan doğurdum ben bebek dışarda artık rahatlaması geliyorSüper ya çok sevindim biliyorum senin de fazlaca sorunun vardı mideden yana. Hem senin adına hem kendi adıma mutlu oldum