- 16 Mayıs 2018
- 94
- 56
- 34
- Konu Sahibi mutlutablo
- #3.421
Sindirim problemsBu kadar olur aynı yorumu yazmışız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sindirim problemsBu kadar olur aynı yorumu yazmışız
Bende yarın 10. Haftamı dolduruyorum birlikte doğurcazzBen bugün 10.haftamı doldurdum akşamları 5 aylık hamile gibiyim sabahları dümdüz hala :)
Sindirememe, şişkinlik problemi yaşıyorum ondan anlamıyorum şuanda çok çıktı mı çıkmadımı
Sanırım herkeste aynı durum var ya . Ben yediğim bi lokmayı bile sindiremiyormuşum gibi hissediyorum boğazıma diziliyor ve taş gibi bir şişkinlikSindirim problems
Bende sizdenim ama alt karında hafif bi yuvarlaklık bi sertlik hissediyorum gibi geliyor 7+3 üm size de geliyor mu yoksa ben mi öyle düşündüğümdenhehehhe
Bende 9 haftayım zayıf olan normalde 19 haftadan itibaren dışardan belli olur kilo almış gibi biraz çıkıntı olur
maalesef o sınıfta olmadığım için anca ben 6 7 ayda farkı anlarım çünkü Şuan 5 aylık hamile gibi bir göbüş var
hoş geldinBende sizdenim ama alt karında hafif bi yuvarlaklık bi sertlik hissediyorum gibi geliyor 7+3 üm size de geliyor mu yoksa ben mi öyle düşündüğümden
Bir de dokunup sevmiyorlar mıSindirim problems
Bende yarın 10. Haftamı dolduruyorum birlikte doğurcazz
Prilam kullanıyorum ama kusuyorum geneE emotion_25 Bulantı ilacı kullanıyor musunuz kızlar, Prilam ya da metpamid? Belki iyi gelir.
5 ay geç değil mi benim gittiğim doktor 3.5 ayda söylüyorum belli oluyor dedi beni mi keklediMerhabalar cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz doktorum 5 aya kadar söylemiyorum dedi
Ben de bugun 10 oldumBu kadar olur aynı yorumu yazmışız
Çok geçmiş olsun sıkıntılı bir sürec olmus ama şükür ki sonu iyi bebisi gormussunuzKızlar dün kabus gibi bı gün eşimin babannesi vefat etmişti taziye evine gidecektik işten donerken yolda servisimiz kaza yapti önemli bı şey yoktu ama yavaşlamak için çok ani hareketler yaptı bende epeyslce sarsıldım sonra kasığımın sol tarafina ağrıyla sancı karisimi bı şey oturdu servisten sonra eve sor yürüdüm tuvalete gidince de pembeyle kırmızı karışımı akıntım oldu ilk defa kazadan sonrada olunca çok korktum eve en yakın hastaneye gidelim dedik acil kadın dogumcu yokmuş kendi hastaneme yonlendirdiler orayk aradim gelin ihtiyaç oljrsa doktorunuza haber veririz dediler gittim acildeki doktorun ameloyata girmesi gerekmiş 1.5 saat beklememiz lazımmış sinirlerimiz iyice bozuldu yağmur bı de trafik üstüne en son başka hastaneye gittik orda bulduk çok şükür baktı her şey yolundaymis elleriyla ayakları oluşmuş ayağını oynattığıni gördük hatta doktor size ayaklarını göstermek için çağırmış galiba dedi nolur nolmaz progestanlanla uyuşmazlığı iğnesini yapmamızı söyledi maa omrumuzden ömür gitti eşimin ailesi de çok korktu insanların cenazesi var üstüne bı de bunu da dert edindiler bebekle motive ediyorlardı kendini gelince üst üste geliyo bazen demekki
Progestan parçası olabilir mi öncekinden kalanMerhaba kizlar, canim cok sikkin. Bugun 10+4 alttan fitil atarken ileriye itemedim ve elime yuvarlak dis yuzeyi etimsi bir beze geldi
Aksama acile gidip gostericem, korkuyorum ya alttan baktirmaktanda, cikacak seydende.
Ya hahaha evet bebek değil göbek diyorum.Bir de dokunup sevmiyorlar mı
maşallah kaç haftalık?Merhabalar cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz doktorum 5 aya kadar söylemiyorum dedi
Bana doktorum şimdiye kadar olmadıysa daha olmaz demişti ama nadir de olsa 10. haftadan sonra bulantısı olanlar oluyormuş umarım bir günlük bi şeydir.Kızlar 11. Haftaya kadar olmayan mide bulantısı şimdi başlar mi ya nerdeyse 11 olcaz bugun acaip midem bulanıyor inşallah sürekli olmaz ya ne kötü biseymis
Ahahaha sezeryan düşünüyorum bende tahminen kaç haziran olur sizceSizin de sezaryen olursa aynı güne gelme ihtimali yüksek olur el sallarızzz