2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Benim kanı 2 gün önce aldılar.. şu nstde sancim çıkacak mı çok merak ediyorum veya o an suni sanciyla normal doğuma gecirttirirler mi onu da merak ediyorum.. kisacasi son anda böyle şeyler olur mu merak ediyorum bugün çektiğim ağrının haddi hesabı yoktu ve karnım gerçekten düştü sanırım hani o düşme muhabbeti var ya o yüzden de gidişatı da merak ediyorum bebek kilo aldı mı doğar mı normal sağlıklı şekilde açılma cart curt ne kadar hepsini merak ediyorum o yüzden sordum acaba son kez iyice bakıyorlar mı yoksa sezaryen diye gelmiş kesip alıyorlar mı diye direkt
Valla o kısım doktorun insafına bağlı sanırım canım hemşireler sancı olduğunu bildirir doktor önemsemezse başka ama bi açıklık bakın derse normal doğuma döndürede bilir. Nasibinde ne varsa onu yaşıcan da en hayırlısı ikiniz içinde en sağlıklısı neyse o olsun inşallah 🙏🙏

Valla o kısım doktorun insafına bağlı sanırım canım hemşireler sancı olduğunu bildirir doktor önemsemezse başka ama bi açıklık bakın derse normal doğuma döndürede bilir. Nasibinde ne varsa onu yaşıcan da en hayırlısı ikiniz içinde en sağlıklısı neyse o olsun inşallah 🙏🙏
Amin canım inşallah bakalım🙈🥰

Sadece üzüldüğüm bir şey var şu an saçlarım ve cildim o kadar güzel ki tek tel saçım dökülmüyo doğumdan sonra çok dökülecek muhtemelen yani böyle olmaz en azından. Saçlarımın en gür ve sağlıklı olduğu dönemdi diyebilirim güzel günlerdi 🤣🤣

İnşallah sağlıkla kolaylıkla gelirler bir an önce 40 ı bulmaz diye ümit ediyorum iznim de boşa gidiyo 37 ye kadar çalıştım o kadar 😁

Sadece üzüldüğüm bir şey var şu an saçlarım ve cildim o kadar güzel ki tek tel saçım dökülmüyo doğumdan sonra çok dökülecek muhtemelen yani böyle olmaz en azından. Saçlarımın en gür ve sağlıklı olduğu dönemdi diyebilirim güzel günlerdi 🤣🤣
Benim de tek üzüldüğüm nokta bu, bir tel saçım dökülmüyor aylardır, inanılmaz bir şey çekiyorum çekiyorum gelmiyor😂 ama mide yanmalarının geçecek olması ve yüzüstü yatabilecek olmak vs bi o kadar rahatlatıyor. Ne kadar yatabileceksek tabi o ayrı🤣

Böyle sanki igne batiyormus gibi yanıyor gibi tuhaf bi ağrı böyle sızı gelip durdu.. ishal oldum birde sürekli tuvalete gitme isteğim var.. yürüyemiyorum o zamanlarda birde aşağı doğru bir şey çekiyormuş ağrısı var sende nasıl peki
Kavuşmaya son 1 gün 😇😇😇😇😇

Bende sezeryan istediğim için cuma ya randevum var . Doktora gitmeye korkmuyorum Altan bakarlar diye 🥹🥹sirf Altan muayene olmayayim diye sezeryan istedim . Bunlar sanci mi kasilma mi hiç bilmiyorum . İlk gebeliğim
Nstde düzenli sancı çıkmazsa alttan bakmaz canım, bana bakmadı hiç, teklif dahi etmedi 😀
Ay evet ya hamileyken hiç dökülmüyor ama doğum sonrası kel kalıcam sanmıştım sapır sapır dökülüyordu 🥲

Kavuşmaya son 1 gün 😇😇😇😇😇
Evetttttr🥳🥳🥳🥳 cooook heyecanliyimmm stresli ve gerginimmmm..
O an bebrgimi görme hayaliyle korkumu yeniyorum ister istemez normalde korkmuyordum ameliyattan da bi korku başladı kimisinin uyusmuyormus muhabbetinden dolayı 🙈🙈🙈 ama o çikinn yüzünü ağlama sesini duymak için sabirsizlaniyorum hayalini kurdukca gözlerim doluyor mutluluktan🥰🙈🙈

Nstde düzenli sancı çıkmazsa alttan bakmaz canım, bana bakmadı hiç, teklif dahi etmedi 😀

Ay evet ya hamileyken hiç dökülmüyor ama doğum sonrası kel kalıcam sanmıştım sapır sapır dökülüyordu 🥲
Benimde son gittiğimde 0 sancı çıkınca hiç bakmaya tenezzül bile etmedi 🤣🤣🤣

Bebeklerin burun kılları olmadığı için alt açma, üst değiştirme vs gibi durumlarda burnuna gelen tüyleri hapşırarak dışarı atarlarmış canım
Anneme tozlardan demiştim neden alt açarken o zaman üşüyor bu çocuk demişti ama altını açarken toz geliyor demek ki mantıklı

X