- 25 Mayıs 2023
- 4.163
- 6.593
Evet çok güzel bir şey göz göze geldiğinde çok güzel bir bağ oluyorNasıl bişi emzirmek, güzel dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok güzel bir şey göz göze geldiğinde çok güzel bir bağ oluyorNasıl bişi emzirmek, güzel dimi
Güzeldi benzetmeneyse hatırlarsınız bisiklete binmek gibidir heralde
hahahah tam olarak öyle her odadan bi ses geliyor kaos ortamı yakında kafama huni takıp gezecek gibiyimİkinci bir Özlem vakası olmasın
Bizde de var canım sarılık
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inşallah çok kısa zamanda toparlanıp buraya yazarsın Allahın izniyle
Senin evin şimdi Kemal sunalın filmindeki ev gibi olmuştur
Doğurduktan sonra da emzirme perileri gelecek
bizimki hiç dokunmuyor cici filan yapıyoruz bana mısın demiyor az önce kendi bi yanaştı şapkasını sevecek gözümün içine bakıyor sev annem diyorum kaçıyor. Daha hiç yanaşmadı. Annane babannenin kucağında olunca da zorla tutup ellerinden kaldırıyor götür onu burdan diyeBenimde kızlarım arasinda 2 yaş var, kızkardeşi doğduğunda çok kiskaniyordu ablası,sürekli hirpalamaya çalışıyordu,ama biraz büyüdükten sonra çok iyi anlasiyorlar,alışmak gerekecek maleseff...
Kanguru aldım da 4 aydan önce önerilmiyor diye sling su an için daha iyi sanirim. Ne güzel ya ben de böyle istiyorum işte şu an hiç tecrübem olmayınca yanlış bişey yapıp çocuğu kendime bagimli yapcam diye korkuyorum sadeceSling ya da kanguru kullanırsın canım dert etme, bu zamanlar bir daha gelmiyor. Biz oğlumla 6 sene koyun koyuna yattık hiç de pişman değilim bebekken de hep kucağımdaydı. Biraz büyüyünce yemek yaparken tezgaha oturtuyordum. Hep dip dibeydik çalıştığım saatler dışında. Çok da sosyal bir çocuktur, hiç çekinmez hiç tanımadığı insanlarla bile rahatça konuşur. 4 yaşında falan tek başına markete ekmek almaya yollamaya başladık. Öyle bana bağımlı olmadı yani aksine özgüvenli bir çocuk oldu
Valla bikez mama verdim eve gelince onu içti iki saat sonra emzirdim üstüne bidaha mama teklif ettim bu sefer içmedi sonrakilerde de yine hep emzirdim emziği demin verdim tuttu. Aman tek derdim sarılık filan olmadan şu süreci atlatalım doysun da sonrasına sonra bakarım kafasına gittim sanırım.Mama emmiyorsa doyuyordur canım . Ben iki çocuğumda da hastanedeyken mama verdim , eve geldiklerinde ne emzik ne mama hiçbirini kabul etmedi. Sevmiyorlardı biberonu ve mamayı . Sonrasında da sütüm yetmesede kabul etmediler . O yüzden ben mamaya alışma , biberona alışma diye birşey olduğunu düşünmüyorum. Mesela mastit olduğum süre boyunca hep sağıp verdim. Kaç biberon süt içti ama sonrasında emmeyi bırakınca bile zorla alıştı biberona
Her gün değişiyor bebiş ama ortalama bişey oturdu şimdi, bebislerimiz şanslı zamanda doğdu. Emzirme bitince gaz alma için balkona çıkartıyoruz hava almayı çok seviyor uyuyunca da yatağına koyuyorumBakalım biz nasıl sistemi çözeceğiz gene sizde biraz oturmuş artık sistem iyi kötü gidiyorsunuz bi şekilde
Ahahaha gerçekten her şekilde çocuk yönlendiriyor kendi istediğini yaptırıyor ben alıştırmasam bile o istiyor bak o yüzden bişey diyemiyorum anneee diye de ağlayabilirBumerang gibi oluyomus kovdukça geliyormuş anneeee anneeee diye
Kanguruların da yenidoğan aparatı oluyor aslında, ben 2-3 aylıkken başladım diye hatırlıyorumKanguru aldım da 4 aydan önce önerilmiyor diye sling su an için daha iyi sanirim. Ne güzel ya ben de böyle istiyorum işte şu an hiç tecrübem olmayınca yanlış bişey yapıp çocuğu kendime bagimli yapcam diye korkuyorum sadece
Hemen verdiler canım odaya çıktığımda direkt bebiş kucağımdaydi sık sık emzir dediler. Sütüm az geliyordu tabii başta. Annem ve eşim bastiriyordu göğsüme inek sağar gibi sonra evde yiyecek takviyesi sağma falan derken geldi. İnsanlar ne güzel kendi emzirebiliyor biz 3 kişi bir bebeği doyuruyoruz diye düşünmüştümCanım şimdi seninde doğumdan önce süt geliyordu ya bende bugün tekrardan baktım geliyo sütüm.. şimdi sezaryenden sonra ne zaman verdiler kucağına emmesi için
Ayy sen yazınca hatırladım annem ve kv’ye ek olarak eşim de göğüslerimi bastırıyordu sağar gibi süt gelsin diye ve 4 kişi bir bebeği emziremedik inşallah bu kez kolay olurHemen verdiler canım odaya çıktığımda direkt bebiş kucağımdaydi sık sık emzir dediler. Sütüm az geliyordu tabii başta. Annem ve eşim bastiriyordu göğsüme inek sağar gibi sonra evde yiyecek takviyesi sağma falan derken geldi. İnsanlar ne güzel kendi emzirebiliyor biz 3 kişi bir bebeği doyuruyoruz diye düşünmüştüm
Allah seni napmasin onlar yardımcı ek vitamin gibi düşün elleri degdikce bereketlenmis anladım bakalım benim nasıl olacak çok mu az mı sütüm onu bile bilmiyorum nasıl anlayacagimi ama tecrübe edinilen bir şey gibideHemen verdiler canım odaya çıktığımda direkt bebiş kucağımdaydi sık sık emzir dediler. Sütüm az geliyordu tabii başta. Annem ve eşim bastiriyordu göğsüme inek sağar gibi sonra evde yiyecek takviyesi sağma falan derken geldi. İnsanlar ne güzel kendi emzirebiliyor biz 3 kişi bir bebeği doyuruyoruz diye düşünmüştüm
Canım ben ameliyata girmeden önce bir ebe bestlak damla verdi bana çıkınca kullan hemen dedi. Hastanedeyken anesteziden hayal meyal hatırlıyorum ebe elime verdi emzirme şeklini gösterdi kimse karışmadı ellemedi böyle olacak dedi 2 saatte bir 15 dakika emzireceksin dedi gitti sonra da kimse gelmedi emzirirken bence sen de izin verme dibinde sonuçta anne bebek arasında güzel bir bağ oluyor bir şekilde emiyorlar hiç sıkıntı etme canım benimKızlar doğum şeklimi seçtiğime göre şimdi sıra geldi emzirme sorunlarına ilk doğumumda emzirmede de sorun yaşamıştım. Annem kv tepemde dikilip memeyi tutturmaya çalışıyordu, oğlum ağlıyordu falan çok kötüydü. 1 ay boyunca emmedi yavrum. Biri mememi ağzına sokmaya çalışıyor diğeri bebeğin başını itiyo falan şu an hatırlıyorum Allahım ben neler yaşamışım
Siz kendiniz mi emzirdiniz yani bebekle baş başa mıydınız? Nasıl geçti o süreç? golden-snitch Iremcmgz P Pembepilates melegim can ve diğer doğuran kızlar
Öyle odaklama kendini. Doğumdan sonra gelmese de asla pes etme benim arkadaşımın 25. günün sonunda gelmişti pes etseydi emziremeyecekti. Muhakkak gelirSüt gelmeme olayı beni çok geriyo nerdeyse hepinizden geldi süt doğumdan önce.. benim sütüm olmıcak anlamına geliyo mu bilmiyorum ama beynim öyle kuruyo
Canım ebe geldi ilgilendi hastanede ucu çok küçük olduğu için tam tutamadı eşimi hemen eczaneye gönderdim silikon meme ucu aldı geldi onunla devam ettik hemen tuttu zaten. 2.kez ebe geldiğinde güzel tutmuş 2 saatte 1 emzir dedi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Kv yok zaten annemde karışmaz öyle şeylere.Kızlar doğum şeklimi seçtiğime göre şimdi sıra geldi emzirme sorunlarına ilk doğumumda emzirmede de sorun yaşamıştım. Annem kv tepemde dikilip memeyi tutturmaya çalışıyordu, oğlum ağlıyordu falan çok kötüydü. 1 ay boyunca emmedi yavrum. Biri mememi ağzına sokmaya çalışıyor diğeri bebeğin başını itiyo falan şu an hatırlıyorum Allahım ben neler yaşamışım
Siz kendiniz mi emzirdiniz yani bebekle baş başa mıydınız? Nasıl geçti o süreç? golden-snitch Iremcmgz P Pembepilates melegim can ve diğer doğuran kızlar
Cnm bnm ilk dogumumda emzirme konusunda mahremiyete önem verdim. Olabildiğince yalnız basbasa emzirme ve mümkünse tentene temas bolca yaptım.Kızlar doğum şeklimi seçtiğime göre şimdi sıra geldi emzirme sorunlarına ilk doğumumda emzirmede de sorun yaşamıştım. Annem kv tepemde dikilip memeyi tutturmaya çalışıyordu, oğlum ağlıyordu falan çok kötüydü. 1 ay boyunca emmedi yavrum. Biri mememi ağzına sokmaya çalışıyor diğeri bebeğin başını itiyo falan şu an hatırlıyorum Allahım ben neler yaşamışım
Bestlak aldım ben de hastane çantama koydum hemen kullanırım o zaman çıkıncaCanım ben ameliyata girmeden önce bir ebe bestlak damla verdi bana çıkınca kullan hemen dedi. Hastanedeyken anesteziden hayal meyal hatırlıyorum ebe elime verdi emzirme şeklini gösterdi kimse karışmadı ellemedi böyle olacak dedi 2 saatte bir 15 dakika emzireceksin dedi gitti sonra da kimse gelmedi emzirirken bence sen de izin verme dibinde sonuçta anne bebek arasında güzel bir bağ oluyor bir şekilde emiyorlar hiç sıkıntı etme canım benim
İlk günler eşim ve annem basimdaydi canım sağdan soldan bastiriyorlardi göğüs ucu aldık bebek ememiyo falan hemşire gelip bı tur o bastırıyordu mememi ellemeyen kalmamıştı evde de bir süre devam ettik sonra kendim emzirmeye başladım. Ben hala silikon uçla devam ediyorum onu bırakınca tutuyor sonra bırakıyor sinir oluyor. Şimdi silikonla devam ediyoruz. Sürekli süt yapan şeyler tükettim. Dereotu, reflum olduğu için soğan değil de yeşil soğan tukettim. Hoşaf, maltana süt yapan ne varsa yedim içtim silikon uç olmasa her şey daha güzel olurdu da buna da şükürKızlar doğum şeklimi seçtiğime göre şimdi sıra geldi emzirme sorunlarına ilk doğumumda emzirmede de sorun yaşamıştım. Annem kv tepemde dikilip memeyi tutturmaya çalışıyordu, oğlum ağlıyordu falan çok kötüydü. 1 ay boyunca emmedi yavrum. Biri mememi ağzına sokmaya çalışıyor diğeri bebeğin başını itiyo falan şu an hatırlıyorum Allahım ben neler yaşamışım
Evet ever aparatı var da korktum ne bileyim 40i bitsin kanguruyla dışarı çıkarız o zamanKanguruların da yenidoğan aparatı oluyor aslında, ben 2-3 aylıkken başladım diye hatırlıyorum
Anneyle ne kadar bağlanırsa ayrılması da o kadar kolay oluyor bence okul döneminde falan da