Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama benim bebeğimin kafa çapı şuan 9.7cmmis ve 39+4 günlük kafası.. kisacasi doktor evet bugün alsa beni suniye tamam diyecektim ama haftaya veriyor bana doğumu o zamana kadar zaten yine kafası büyüyecek kilosuda artacak ve düzenli artıyor benimkinin kilosu.. Ben kilodan daha çok kafayada takıldım riske atmak istemedim.. evet spor perine vs yaptım bebek ne güzel ilerliyordu ama gelmekten vazgeçmiş 0.sanci çıkar mı ya çıktı saka gibi.. birde zaten oramız 10 cm açılıyor acilmadiginda kesi atılıyor benimkinin kafası 9.7 cm derken ben açıkçası doğum kanalında vakum tarzı böyle tıbbi gerektirecek bir şey istemedim. Doktorda kilo artınca risk artıyor dedi ama madem öyle niye şimdi almıyon dimi.. Bende şahsen kendimi bırakalı çok oldu çocuğum sağlıklı doğsun başka bir şey istemiyorum bu yola girmiş oldum artık..
@Mavi070707 canım fotoğraf çekimin çok güzel gözüküyor seninki bu arada bence normal doğar düşün doktor bana 2 seçenek sundu ama normal doğumda riskler var dedi ve suni sanciyla dogurtturcakti veya sezaryen ben sezaryen seçtim kan verdim birde varis çorabı aldırıyor onu fa yazdı garip bi ismi vardı ameliyathaneye girmeden giyecekmisim..
Uzun lafın kısası kızlar teşekkür ederim
içim rahatladı.. Bazı şeylere işte insan engel olamıyor böyle daha iyi olucam cuma günü inşallah bebrgimi kucağıma aliyorum