Kızlar tek tek alıntılayamadım. Allah razı olsun hepinizden. İnşallah sizde sağlıkla kavuşun bebişlerinize
Sabah 6bucuk gibi hastanedeydik yatış yapıldı kan nts derken 7bucuk olmadan ameliyathaneye aldılar hızlı gelişti de psikolojik kurbanlık koyun gibi hissettim
brandayı muşambayı oydular kağıt gibi kızım seni yırttılar çınladı kafamda
ameliyat başlayıp yaklaşık 35-40 dk sonra 08:08 de oğlum doğdu ağlayışını duydum duygusaldı o kısım vallahi muayene edip sarıp yanıma getirip sonra babaya götürdüler giydirmeye filan. Ondan yaklaşık 40 dk sonrada ben odaya geldim. Sütüm geldi sarı sarı. Daha hiç Yürümedim hemşireyi bekliyorum uyuşukluğum geçti. Sondayı epuralden sonra taktılar bişey hissetmedim hala takılı.
Az emiyor uyuyor dön dolaş emzir durumu şuan mamaya gerek yok dedi ebe olursa da veririm mama var yanımda hazır getirmiştim hiç öyle takıntım yok. Hatta doysun derdindeyim doymadığı için habire uyanıyor huzursuz. Regl sancısı gibi sancım var rahim kendini toparlıyormuş normalmiş olması gerekiyormuş hemşire öyle söyledi. Dikiş ağrım yok henüz uyuşuk zaten o kısım. Şimdilik böyle bizde durum bide aşırı uykum var