2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Çıkınca mı daha zor hamilelik mi bilmiyorum ama tükendim yavvv
Doğurmuş biri olarak kesinlikle hamilelik çok çok daha zor, herkes sen doğur o zaman görürsün keşke karnımda olsaydı diyeceğin günler olur felan diyordu herkes, kesinlikle yalan yok öyle bir şey , onun bir tırnağını bile görünce herşeyi unutuyorsun bambaşka bir duygu harika bir şey şu zamana kadar sahip olacağın en güzel şey olacak, bol bol uyumak felan da istemeyeceksin sadece onu izlemek isteyeceksin canım

Kizlar cok sukur ben dun bebegime kavustum 2.670 kg 47 cm dogdu. İlk birkac saat müsahade altina aldilar kuvoz durumunu belirlemek icin sonra cok sukur kuvoze gerek gorulmedi bebegim yanimda evimize geldik ikimiz de iyiyiz cok sukur. Coook guzel bir sey kizlar rabbim dileyen herkese nasip etsin sizlere de hayirlisiyla saglikla vaktinde kavusmayi nasip etsin insallah

Benim uzun süredir regl ağrısı var benim açıklık artmış gibi hissediyorum o zaman 3 olmuş mudur acaba bugün yuruyemiyorum ahahhahaha

Ayyyy çok sevindim vallahi yanında olduğuna Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

İki gündür ayaktayım revamı bu bana dogum yaptıgım gece 10 dak bile uyutmadı beni yaramaz

Gözün aydın canım saglıkla büyüt inşallah allahım herkese tattırsın

Bu arada doğumdan bi kaç gün önce galiba 2700 demişti doktorun kilosuna. Bi tek sende pek fark yok doğum kilosuyla ultrasonda söylenen arasında

Çok sevindim tebrikler Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…