- 25 Mayıs 2023
- 4.182
- 6.772
Doğurmuş biri olarak kesinlikle hamilelik çok çok daha zor, herkes sen doğur o zaman görürsün keşke karnımda olsaydı diyeceğin günler olur felan diyordu herkes, kesinlikle yalan yok öyle bir şey , onun bir tırnağını bile görünce herşeyi unutuyorsun bambaşka bir duygu harika bir şey şu zamana kadar sahip olacağın en güzel şey olacak, bol bol uyumak felan da istemeyeceksin sadece onu izlemek isteyeceksin canımÇıkınca mı daha zor hamilelik mi bilmiyorum ama tükendim yavvv
Ultrasondan bakarak söyledi banaKızlar bebişin kanalda olduğunu alttan bakarak mı söylüyor yoksa ultrasonda da belli oluyor mu
Bizimkisi hiç söylemedi böyle birşey çarşamba günü gittiğimde sorayımUltrasonla bakarken söylemişti doktorum
35+2 ile gittim dün randevuya. Kanala girmiş şuan için normal doğum gözüküyor dedi. Evet sorunBizimkisi hiç söylemedi böyle birşey çarşamba günü gittiğimde sorayım
Kaçıncı haftada çatı muanesini yapacak doktorunuz35+2 ile gittim dün randevuya. Kanala girmiş şuan için normal doğum gözüküyor dedi. Evet sorun
Sanırım yapmıycak. Belirtmedi yapıcam diye ama boyun kilon normal muhtemelen çatında normaldir dedi sadeceKaçıncı haftada çatı muanesini yapacak doktorunuz
Benim uzun süredir regl ağrısı varCanim dogumdan 3 gun once falan regl gibi agri vardi.sanci ise daha farkli bir bis..agridan sanciya dondu..3 cnm aciklik olana kadar oyle idi...sonradan agrilarin siddeti artti..5 cnm oldugunda aciklik, sancilar cok belirgindi zaten bende, supheye yer yoktu
Valla ben sizin yasadiginizi yasasam başından beri bir daha ne çocuk ne koca görmek isterimHahahhahaah ay çok güldümdaha bi de sen aramızda piremses gibi hamilelik geçirensin sana bile bunu dedirten hamilelik bizi napar
Cok guzel bir haberİnşallah geçen hafta açılma hiç yoktu bu hafta 1 cm dedi bakacağız artık duruma
Ne yatabildim nede oturabildim benim kız çok ahlaksız böyle devam ederse aglıcamYok kuzum sen nasılsınnnn
Amin canım inşallah sağol biraz daha iyiyim şimdi. Yarına bişeyim kalmaz inşallahGeçmiş olsun cnm, inşallah toparlanirsin hemen
Ayyyy çok sevindim vallahi yanında olduğunaKizlar cok sukur ben dun bebegime kavustum2.670 kg 47 cm dogdu. İlk birkac saat müsahade altina aldilar kuvoz durumunu belirlemek icin sonra cok sukur kuvoze gerek gorulmedi bebegim yanimda evimize geldik ikimiz de iyiyiz cok sukur. Coook guzel bir sey kizlar rabbim dileyen herkese nasip etsin sizlere de hayirlisiyla saglikla vaktinde kavusmayi nasip etsin insallah
Bakalım kaç cm olmuş açıklık az kaldı pazartesiyeCok guzel bir haberBenimde açıklık artmış hissediyorum ya bakalım bende dogurmazsam pazartesi ogrencem
İki gündür ayaktayım revamı bu bana dogum yaptıgım gece 10 dak bile uyutmadı beni yaramazDoğurmuş biri olarak kesinlikle hamilelik çok çok daha zor, herkes sen doğur o zaman görürsün keşke karnımda olsaydı diyeceğin günler olur felan diyordu herkes, kesinlikle yalan yok öyle bir şey , onun bir tırnağını bile görünce herşeyi unutuyorsun bambaşka bir duygu harika bir şey şu zamana kadar sahip olacağın en güzel şey olacak, bol bol uyumak felan da istemeyeceksin sadece onu izlemek isteyeceksin canım
Gözün aydın canım saglıkla büyüt inşallah allahım herkese tattırsınKizlar cok sukur ben dun bebegime kavustum2.670 kg 47 cm dogdu. İlk birkac saat müsahade altina aldilar kuvoz durumunu belirlemek icin sonra cok sukur kuvoze gerek gorulmedi bebegim yanimda evimize geldik ikimiz de iyiyiz cok sukur. Coook guzel bir sey kizlar rabbim dileyen herkese nasip etsin sizlere de hayirlisiyla saglikla vaktinde kavusmayi nasip etsin insallah
Bu arada doğumdan bi kaç gün önce galiba 2700 demişti doktorun kilosuna. Bi tek sende pek fark yok doğum kilosuyla ultrasonda söylenen arasındaKizlar cok sukur ben dun bebegime kavustum2.670 kg 47 cm dogdu. İlk birkac saat müsahade altina aldilar kuvoz durumunu belirlemek icin sonra cok sukur kuvoze gerek gorulmedi bebegim yanimda evimize geldik ikimiz de iyiyiz cok sukur. Coook guzel bir sey kizlar rabbim dileyen herkese nasip etsin sizlere de hayirlisiyla saglikla vaktinde kavusmayi nasip etsin insallah
Ben bugun emzik verdim.baktim olacak gibi degilİki gündür ayaktayım revamı bu bana dogum yaptıgım gece 10 dak bile uyutmadı beni yaramaz
Çok sevindim tebrikler Allah analı babalı büyütsünKizlar cok sukur ben dun bebegime kavustum2.670 kg 47 cm dogdu. İlk birkac saat müsahade altina aldilar kuvoz durumunu belirlemek icin sonra cok sukur kuvoze gerek gorulmedi bebegim yanimda evimize geldik ikimiz de iyiyiz cok sukur. Coook guzel bir sey kizlar rabbim dileyen herkese nasip etsin sizlere de hayirlisiyla saglikla vaktinde kavusmayi nasip etsin insallah