2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Mobilya yanmış yenisi gelecek hafta içi onu bekliyoruz regl ağrısı gibi ama bebek her vurduğunda acıtmaya başladı ışığı gördü herhalde 37 yiz 40 ı beklerim max doğmazsa yallah sezeryan birde bokunu mu yedi diye düşünmekten helak olamam Ama bana 1 haftamız var gibi geliyor hep 38inci hafta diyordum içimden 1 cm anca açılır

Hayırlı olsun canım çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Ayy bokunu yeme olayını ben tamamen unutmuştum inşallah istediğin zamanda gelir
Sansa bak ya iyi bari hızlı tedarik ediyorlar mobilyayi benim istikbal bi sandalyemi aralıkta aldım hala getirecek insallah dedikleri tarihte de getirirler

Hmm sen daha iyi bilirsin o zaman daha öncede doğumu yaşadığın için.. merak ettim acaba açıklığın var mı vs doktora gidecek misin yakın zamanda
İlk çocukta hiç sancım olmadı bir sabah aniden suyum geldi doğurdum. Ama bu çok farklı. Bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor kasık ağrısı bel ağrısı başladı iki gündür de yürütmüyor. İki gün önce baktı doktor herhangi bir sıkıntı yoktu ama o zaman bu sorunlarda yoktu. Bir daha ayın 10 da gel dedi

Bokunu yeme olayı sıkıntı zaten 40 tan sonra beklemem o yüzden riske atamam doktorda karar senin o saatten sonra diyor inşallah kendi gelirde gerek kalmaz sezeryana. Getirsinler ya o kadar biz şöyle firmayız böyleyiz diyorlar istikbaldeki nasıl gelmez o da ayrı şok

Tamam canım sağol bir de hurmayı zemzemde bekletip ağzına koyma vardı onu Begonya2 mı demişti? Umreden arkadaşım hem hurma hem zemzem getirdi ona göre ayırayım bebişe de.
Evet csnim Begonya2 demişti onu yapmadım ben ama bı gün sağlık ocağından döndüğümüzde topuk kanı vermiştik o gün evde üşüdü kustu falan çok korktum annem zemzem verdi şifa olsun diye dua etti. O an her şeye okeydim yeter ki iyi olsun modunda bı kere öyle zemzem verdi

Salliyorlardi genel merkezi aradık şikayet ettik hemen 2 hafta içinde getirecekler şimdi..
Anladım canım öyle gerçekten zaten sancı gelmezse suni sancı verir mi acaba acikligimiz varya sen ister misin öyle bir şey bilmiyorum da hiç sordun mu
Anladım canım her doğum kendine özel dedikleri bu olsa gerek.. ooo ayın 10unada daha çok var ama o haftada araya 2 hafta koymasına şaşırdım için rahat etmezse sen yinede git

Sen ben misin ben de doktora sorucam max bekleme sürem 40 ister kendi gelir ister zorla getiririz modundayım

Ay bilmem normal doğurabilirmiyim ki her halükarda sezaryene almaz mı ay heyecanlandım bide bebek nasıl hareketli bugün ekstra bi hareket
Aay piknik günü benim de karnımı delecekti hatta etrafımdakiler hep karnıma dokundu hissetmek için falan iyi hareketli keyfi yerinde daha gelmez dedim gecesi doğdu

Ben 1 cm açıklıkla 5 hafta durmuştum 3 cmle de birkaç gün belki de bir hafta kadar durdum. Vücuttan vücuda değişiyor heralde

Turna yemişi ye şeker sorunu yoksa enfeksiyonu söküyor canım ilaçtan sonra hergün ara ara yersen belki önler.

Ben turna yemisi yemiştim canım tadı da güzel düzenli yemeye çalış istersen
Şöyle bi şey dimi kızlar kuru üzüm gibi? Yarın alayım hemen. Doğumda bebeğe geçiyormuş ondan gerildim fark etmiyorum da çünkü yanma vs olmuyo hiç

Eklentiler

• IMG_5447.png
    485,9 KB · Görüntüleme: 17
Evet 34. haftada 1 cm açıklık vardı canım ama erken doğum olmasın diye engellediler tabi hastanede yattım ilaç serum vs kullandım 37 ye kadar. 37 den 39+3 e kadar da gelmedi ama kendisi, son bir hafta da 3 cm di diye hatırlıyorum. Sonra suni sancı ile başlattık artık yoksa geleceği yoktu seninki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…