- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Mobilya yanmış yenisi gelecek hafta içi onu bekliyoruzBen 2 haftadır ağlıyorum grupta regl ağrısından az buçuk anliyo musun benibizim doktorun hastalarinin doğurmaya niyeti yoksa yandık biz hee senin oda ne oldu takıma bir şey olmuş mu canım? Kesin ya benimde hala istikbalden aldığım bir kaç bir şey gelmedi bende acaba geldiginde mi dogurcam anlamadim
Hayırlı olsun canım çok sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsinKizlar cok sukur ben dun bebegime kavustum2.670 kg 47 cm dogdu. İlk birkac saat müsahade altina aldilar kuvoz durumunu belirlemek icin sonra cok sukur kuvoze gerek gorulmedi bebegim yanimda evimize geldik ikimiz de iyiyiz cok sukur. Coook guzel bir sey kizlar rabbim dileyen herkese nasip etsin sizlere de hayirlisiyla saglikla vaktinde kavusmayi nasip etsin insallah
Hmm sen daha iyi bilirsin o zaman daha öncede doğumu yaşadığın için.. merak ettim acaba açıklığın var mı vs doktora gidecek misin yakın zamanda35+2 diğeri de 35+1 de doğmuştu. Korktum açıkçası çünkü o ağrılar aynı anda belime de vuruyor şu an bile oluyor
Ayy bokunu yeme olayını ben tamamen unutmuştumMobilya yanmış yenisi gelecek hafta içi onu bekliyoruzregl ağrısı gibi ama bebek her vurduğunda acıtmaya başladı ışığı gördü herhalde 37 yiz 40 ı beklerim max doğmazsa yallah sezeryan birde bokunu mu yedi diye düşünmekten helak olamam Ama bana 1 haftamız var gibi geliyor hep 38inci hafta diyordum içimden 1 cm anca açılır
İlk çocukta hiç sancım olmadı bir sabah aniden suyum geldi doğurdum. Ama bu çok farklı. Bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor kasık ağrısı bel ağrısı başladı iki gündür de yürütmüyor. İki gün önce baktı doktor herhangi bir sıkıntı yoktu ama o zaman bu sorunlarda yoktu. Bir daha ayın 10 da gel dediHmm sen daha iyi bilirsin o zaman daha öncede doğumu yaşadığın için.. merak ettim acaba açıklığın var mı vs doktora gidecek misin yakın zamanda
Bokunu yeme olayı sıkıntı zaten 40 tan sonra beklemem o yüzden riske atamam doktorda karar senin o saatten sonra diyor inşallah kendi gelirde gerek kalmaz sezeryana. Getirsinler ya o kadar biz şöyle firmayız böyleyiz diyorlar istikbaldeki nasıl gelmez o da ayrı şokAyy bokunu yeme olayını ben tamamen unutmuştuminşallah istediğin zamanda gelir
Sansa bak yaiyi bari hızlı tedarik ediyorlar mobilyayi benim istikbal bi sandalyemi aralıkta aldım hala getirecek insallah dedikleri tarihte de getirirler
Evet csnimTamam canım sağolbir de hurmayı zemzemde bekletip ağzına koyma vardı onu Begonya2 mı demişti? Umreden arkadaşım hem hurma hem zemzem getirdi ona göre ayırayım bebişe de.
Salliyorlardi genel merkezi aradık şikayet ettik hemen 2 hafta içinde getirecekler şimdi..Bokunu yeme olayı sıkıntı zaten 40 tan sonra beklemem o yüzden riske atamam doktorda karar senin o saatten sonra diyor inşallah kendi gelirde gerek kalmaz sezeryana. Getirsinler ya o kadar biz şöyle firmayız böyleyiz diyorlar istikbaldeki nasıl gelmez o da ayrı şok
Anladım canım her doğum kendine özel dedikleri bu olsa gerek.. ooo ayın 10unada daha çok var ama o haftada araya 2 hafta koymasına şaşırdım için rahat etmezse sen yinede gitİlk çocukta hiç sancım olmadı bir sabah aniden suyum geldi doğurdum. Ama bu çok farklı. Bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor kasık ağrısı bel ağrısı başladı iki gündür de yürütmüyor. İki gün önce baktı doktor herhangi bir sıkıntı yoktu ama o zaman bu sorunlarda yoktu. Bir daha ayın 10 da gel dedi
Sen ben misinMobilya yanmış yenisi gelecek hafta içi onu bekliyoruzregl ağrısı gibi ama bebek her vurduğunda acıtmaya başladı ışığı gördü herhalde 37 yiz 40 ı beklerim max doğmazsa yallah sezeryan birde bokunu mu yedi diye düşünmekten helak olamam Ama bana 1 haftamız var gibi geliyor hep 38inci hafta diyordum içimden 1 cm anca açılır
Aay piknik günü benim de karnımı delecekti hatta etrafımdakiler hep karnıma dokundu hissetmek için falanAy bilmem normal doğurabilirmiyim ki her halükarda sezaryene almaz mı ay heyecanlandımbide bebek nasıl hareketli bugün ekstra bi hareket
Valla bacım gelmiyorsa bokunu yemesine de izin veremeyiz yaniSen ben misinben de doktora sorucam max bekleme sürem 40 ister kendi gelir ister zorla getiririz modundayım
Ben 1 cm açıklıkla 5 hafta durmuştumKız kime açılmam 1 cm desem bu hafta doğurursun diyor ya bilmiyorlar ya sende farklı ilerliyorcesursavasci doktorda belki bu hafta gelir belki bekler bilemem ama ağrın olursa korkma dk tut dedi ağrım var ama sürekli regl ağrısı gibi kanama 1 damla bile olmadı olursa gel dedi senin işlem farklıydı heralde
Oha 5 hafta mjBen 1 cm açıklıkla 5 hafta durmuştum3 cmle de birkaç gün belki de bir hafta kadar durdum. Vücuttan vücuda değişiyor heralde
Evet canım ben demiştim, yapıcam inşaAllah benTamam canım sağolbir de hurmayı zemzemde bekletip ağzına koyma vardı onu Begonya2 mı demişti? Umreden arkadaşım hem hurma hem zemzem getirdi ona göre ayırayım bebişe de.
Turna yemişi ye şeker sorunu yoksa enfeksiyonu söküyor canım ilaçtan sonra hergün ara ara yersen belki önler.Yine idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bıktım ya hiç hissetmiyorum da tahlil yaptırmasam haberim olmaz yine tek kullanımlık saşe verdi doktor
Ben turna yemisi yemiştim canım tadı da güzel düzenli yemeye çalış istersenYine idrar yolu enfeksiyonu çıkmış bıktım ya hiç hissetmiyorum da tahlil yaptırmasam haberim olmaz yine tek kullanımlık saşe verdi doktor
Turna yemişi ye şeker sorunu yoksa enfeksiyonu söküyor canım ilaçtan sonra hergün ara ara yersen belki önler.
Şöyle bi şey dimi kızlar kuru üzüm gibi? Yarın alayım hemen. Doğumda bebeğe geçiyormuş ondan gerildim fark etmiyorum da çünkü yanma vs olmuyo hiçBen turna yemisi yemiştim canım tadı da güzel düzenli yemeye çalış istersen
Evet 34. haftada 1 cm açıklık vardı canım ama erken doğum olmasın diye engellediler tabi hastanede yattım ilaç serum vs kullandım 37 ye kadar. 37 den 39+3 e kadar da gelmedi ama kendisi, son bir hafta da 3 cm di diye hatırlıyorum. Sonra suni sancı ile başlattık artık yoksa geleceği yoktu seninki gibiOha 5 hafta mj