- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Bence çıkınca daha zor da en azindan sağlığımız yerinde olacak baksana isemeli sicmali günler geçmez böyle dışarı çıkarken bugün 2 kere düşündüm acaba işer miyim diyeÇıkınca mı daha zor hamilelik mi bilmiyorum ama tükendim yavvv
İnşallah olmaz canımParmağını baya ittirdi silah şeklinde canım yandı tabi ama kan falan yok bebeği hissetmedim bilmiyorum elledi mi ona hafif bir sancım var ama kandır acıdır yok henüz
Canim dogumdan 3 gun once falan regl gibi agri vardi.sanci ise daha farkli bir bis..agridan sanciya dondu..3 cnm aciklik olana kadar oyle idi...sonradan agrilarin siddeti artti..5 cnm oldugunda aciklik, sancilar cok belirgindi zaten bende, supheye yer yoktuDogum yapan annisler gerçek doğum kasilmasi gelince yürürken kasık bölgenizde canınız çok acıyor mu hatta zorlanıyorum musunuz??
Ağzını açık bırakıyor annem canım o sekilde çıkıyorMaden suyunun gazını nasıl çıkarıyorsunuz canım? aklımızda olsun
Benim de kasılmalarım oluyor canım artık gündüz de olmaya başladı, bıçak saplanması da yürüyünce oluyor. Evi 2 mayısta temizleteceğim o güne kadar dursun diyorum ben de, herkesin derdi farklıİnşallah canım ya çok kasılıyorum bebek habire toplanıyor vajinaya sürekli baskı ve ağrı hissediyorum ağrımı sancı mı bilemedim bıçak saplanır gibi
Ben de koronayken altıma yapmıştım ay çok kötüydü kusarken altıma s.çmakYaaaa duruşa bak Allah’ımm
aynen gerçekten tuvaletin olsaydı paçalardan akardı
Duş mood donda çöpe. Allahtan eşorfmanım temizdi zaten midem bulanıyor onu yıkamakla uğraşamam
Bir de pıt diye normal doguruyomussunBi deneyeyim canım ay bi değişik oldum stres yapmıyorum sanıyordum
olabilir doktor zaten pazartesi doğum planlamamış olsak önümüzdeki hafta kendi gelirdi dedi dün. Kasık ve bel ağrılarım var hafif hafif oturduğum yerde ter atıyorum habire halsizlik filan. Bu geceyi de geçirelim de yarın gece gelebilir sıkıntı yok
Ay sende çok zorlanmışsın ya neyseki çok şükür geçirdin bitti sıra bizde. Bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAynen ben dogumdan hemen oncede odada defalarca kustum.bebek kasilip toplandigi icin mideye vuruyor...
Tamam canım sağolAğzını açık bırakıyor annem canım o sekilde çıkıyor
Her iki anlamda da yaşıcaz diyorsun o durumuHer ikiside olcak altimiza s.cma konusunda
hamileyim diyip diyip herşeyde hamileliği öne sürüyorum sonra da hamileyim diye altıma da sıçmayaydım diyorumBikaç ay önce ben de ishal ve kusma geçirmiştim ya bunu o sırada ben de yaşamıştım insan kendinden utanıyo ajsjsjsj
Hahahhahaah ay çok güldümBence çıkınca daha zor da en azindan sağlığımız yerinde olacak baksana isemeli sicmali günler geçmez böyle dışarı çıkarken bugün 2 kere düşündüm acaba işer miyim diye
Hahahaha ayyy çok güldüm ya cidden işemeli sıçmalı geçmez günler böyle iyice değişik olduk biz bi doğuraydık artıkBence çıkınca daha zor da en azindan sağlığımız yerinde olacak baksana isemeli sicmali günler geçmez böyle dışarı çıkarken bugün 2 kere düşündüm acaba işer miyim diye
Vallahi hepimizin derdi bi ayrı birimiz tarih bekler öbürümüz temizlik bekler diğerimizin beklicek bi durumu yoktur bebek gelmezBenim de kasılmalarım oluyor canım artık gündüz de olmaya başladı, bıçak saplanması da yürüyünce oluyor. Evi 2 mayısta temizleteceğim o güne kadar dursun diyorum ben de, herkesin derdi farklıgoldenın doğuma giderken park yatak düşünmesi gibi
Ben de koronayken altıma yapmıştım ay çok kötüydü kusarken altıma s.çmakAllahtan evde eşim yoktu çok utanırdım.
Senin doğum belirtisine benziyor ya hadi bakalım hayırlısı olsun
Ay bilmem normal doğurabilirmiyim ki her halükarda sezaryene almaz mı ay heyecanlandımBir de pıt diye normal doguruyomussunsaglikla gelsin minnoş
İnşallah geçen hafta açılma hiç yoktu bu hafta 1 cm dedi bakacağız artık durumaİnşallah olmaz canım
Geçmiş olsun cnm, inşallah toparlanirsin hemenÜşütmedim. bence ya psikolojik ya gerçekten doğum belirtileri canım psikolojikse geçmesi lazım devam ederse doğum demektir oda inşallah ptesi sabahı çıkarır yok illa gelecekse yarın gece gelsin
Yok kuzum sen nasılsınnnnDogum yapan var mı kızlar
Ultrasonla bakarken söylemişti doktorumKızlar bebişin kanalda olduğunu alttan bakarak mı söylüyor yoksa ultrasonda da belli oluyor mu