- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Ben doktora dedim ki hocam 1 cm açıklık varsa ben ne zaman dogururum? Zeynep diye bi hastam var dedi onun 2.dogumunu yarın yaptırcam dedi 2 haftadır 4 5 cm açıklıkla geziyor dedi belli olmaz o yüzden dedi her an da gelebilir dedi ben şok oldum... benimde sürekli regl ağrısı gibiydi dün geceden beri keskin ağrılar oluyo ama çok dağınık süre tutuyordum baktım saçmalıyor vazgectimKız kime açılmam 1 cm desem bu hafta doğurursun diyor ya bilmiyorlar ya sende farklı ilerliyorcesursavasci doktorda belki bu hafta gelir belki bekler bilemem ama ağrın olursa korkma dk tut dedi ağrım var ama sürekli regl ağrısı gibi kanama 1 damla bile olmadı olursa gel dedi senin işlem farklıydı heralde
Bütün evi baştan sona temizledim canım birde yürüyüş yapıyordum baktım mukus tikacina benzeyen şeyden geldi ondan 2 3 gün sonra miydi iste doktora gittim baktım 1 cm açılmış şimdide tuhaf akıntı geldi bugün birde kasıklarıma daha çok indi bebek açıldı kesin ama ne kadar bilmiyorumKızlar açıklığınız artsın diye neler yaptınız ki
Zeynep bozuk sanırım az zorlasa doğuracak manyak karı az merdiven in çık 4-5 cm ile 2 hafta neBen doktora dedim ki hocam 1 cm açıklık varsa ben ne zaman dogururum? Zeynep diye bi hastam var dedi onun 2.dogumunu yarın yaptırcam dedi 2 haftadır 4 5 cm açıklıkla geziyor dedi belli olmaz o yüzden dedi her an da gelebilir dedi ben şok oldum... benimde sürekli regl ağrısı gibiydi dün geceden beri keskin ağrılar oluyo ama çok dağınık süre tutuyordum baktım saçmalıyor vazgectimbirde ben yürüyemiyorum artık kasiklarim çok aciyo bugünde bu güncelleme geldi dün de altıma yapmıştım derken yarından korkuyorum ne gelecek acaba ama o zeynepe hayran olmamak elde değil 4 5 cm açıklıkla 2 hafta gezmek her yiğidin harcı degil
Gözün aydın canım maşallah
Aa iyi o zaman bu hafta benimde annem gelicek temizliğe başlayacağız belki benimde açılmam olurBütün evi baştan sona temizledim canım birde yürüyüş yapıyordum baktım mukus tikacina benzeyen şeyden geldi ondan 2 3 gün sonra miydi iste doktora gittim baktım 1 cm açılmış şimdide tuhaf akıntı geldi bugün birde kasıklarıma daha çok indi bebek açıldı kesin ama ne kadar bilmiyorum
hadi hayırla inşallah canımBütün evi baştan sona temizledim canım birde yürüyüş yapıyordum baktım mukus tikacina benzeyen şeyden geldi ondan 2 3 gün sonra miydi iste doktora gittim baktım 1 cm açılmış şimdide tuhaf akıntı geldi bugün birde kasıklarıma daha çok indi bebek açıldı kesin ama ne kadar bilmiyorum
Ben 2 haftadır ağlıyorum grupta regl ağrısından az buçuk anliyo musun beniZeynep bozuk sanırım az zorlasa doğuracak manyak karı az merdiven in çık 4-5 cm ile 2 hafta nebu ağrı inşallah geçer can sıkıcı çünkü bişey yapasın gelmiyor geziyorduk eve gelmek istedim yani bu benim için bir devrim Benim oda gelmedi daha tam hazır değilim ya kesin doğururum hazır beklesem doğurmam
Canım annen gelmeden önce başlaman lazım o ev bildiğin üstünden geçince bir şeyler basliyoAa iyi o zaman bu hafta benimde annem gelicek temizliğe başlayacağız belki benimde açılmam olurbirde bilmediğimden soruyorum ama o mukus tıkacı gelmeden açılma olur mu
Ayaklarını yukarı kaldır bari hep birde bol su içKızlar hamıleyken bır gram odem olmayan ben şuan ayaklarımın su toplamasından corap giyemez hale geldım basına gelen var mı ne yapabilirim
yerleri elle silmenin baya faydası oluyormuş çevremdekiler hep öyle yaptıKızlar açıklığınız artsın diye neler yaptınız ki
İçim eridi bu mesajına içimDoğurmuş biri olarak kesinlikle hamilelik çok çok daha zor, herkes sen doğur o zaman görürsün keşke karnımda olsaydı diyeceğin günler olur felan diyordu herkes, kesinlikle yalan yok öyle bir şey , onun bir tırnağını bile görünce herşeyi unutuyorsun bambaşka bir duygu harika bir şey şu zamana kadar sahip olacağın en güzel şey olacak, bol bol uyumak felan da istemeyeceksin sadece onu izlemek isteyeceksin canım
Doğum yapmadım ama dün gece ve bügün aynı şeyler oluyor bana da. Kasılma kasık bölgesine vuruyor yürüyemiyorum kitleniyorum resmenDogum yapan annisler gerçek doğum kasilmasi gelince yürürken kasık bölgenizde canınız çok acıyor mu hatta zorlanıyorum musunuz??
Allah allah peki kaç haftalik hamilesin evet benimde öyle yürüyemiyorum surundum bugunDoğum yapmadım ama dün gece ve bügün aynı şeyler oluyor bana da. Kasılma kasık bölgesine vuruyor yürüyemiyorum kitleniyorum resmen
Bundan sonra onuda deneyelim bakalıö işe yarıcak mıyerleri elle silmenin baya faydası oluyormuş çevremdekiler hep öyle yaptı
35+2 diğeri de 35+1 de doğmuştu. Korktum açıkçası çünkü o ağrılar aynı anda belime de vuruyor şu an bile oluyorAllah allah peki kaç haftalik hamilesin evet benimde öyle yürüyemiyorum surundum bugun