2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Dogum yapan annisler gerçek doğum kasilmasi gelince yürürken kasık bölgenizde canınız çok acıyor mu hatta zorlanıyorum musunuz??

Dogum yapan annisler gerçek doğum kasilmasi gelince yürürken kasık bölgenizde canınız çok acıyor mu hatta zorlanıyorum musunuz??
Canim dogumdan 3 gun once falan regl gibi agri vardi.sanci ise daha farkli bir bis..agridan sanciya dondu..3 cnm aciklik olana kadar oyle idi...sonradan agrilarin siddeti artti..5 cnm oldugunda aciklik, sancilar cok belirgindi zaten bende, supheye yer yoktu🤣

İnşallah canım ya çok kasılıyorum bebek habire toplanıyor vajinaya sürekli baskı ve ağrı hissediyorum ağrımı sancı mı bilemedim bıçak saplanır gibi
Benim de kasılmalarım oluyor canım artık gündüz de olmaya başladı, bıçak saplanması da yürüyünce oluyor. Evi 2 mayısta temizleteceğim o güne kadar dursun diyorum ben de, herkesin derdi farklı 😂 goldenın doğuma giderken park yatak düşünmesi gibi 🙈😄
Yaaaa duruşa bak Allah’ımm😍😍😍🧿🧿🧿

aynen gerçekten tuvaletin olsaydı paçalardan akardı 🤣🤣
Duş mood donda çöpe. Allahtan eşorfmanım temizdi zaten midem bulanıyor onu yıkamakla uğraşamam🤣🤣🤣
Ben de koronayken altıma yapmıştım ay çok kötüydü kusarken altıma s.çmak 🫣🙈😄 Allahtan evde eşim yoktu çok utanırdım.
Senin doğum belirtisine benziyor ya hadi bakalım hayırlısı olsun 🤗

Bi deneyeyim canım ay bi değişik oldum stres yapmıyorum sanıyordum

olabilir doktor zaten pazartesi doğum planlamamış olsak önümüzdeki hafta kendi gelirdi dedi dün. Kasık ve bel ağrılarım var hafif hafif oturduğum yerde ter atıyorum habire halsizlik filan. Bu geceyi de geçirelim de yarın gece gelebilir sıkıntı yok 😂
Bir de pıt diye normal doguruyomussun 🤭 saglikla gelsin minnoş 🥰🙏🏻

Her ikiside olcak altimiza s.cma konusunda 🤣🤣🤣🤣
Her iki anlamda da yaşıcaz diyorsun o durumu 🤣🤣🤣
Bikaç ay önce ben de ishal ve kusma geçirmiştim ya bunu o sırada ben de yaşamıştım insan kendinden utanıyo ajsjsjsj
hamileyim diyip diyip herşeyde hamileliği öne sürüyorum sonra da hamileyim diye altıma da sıçmayaydım diyorum 🤣🤣🤣 vallahi kötü durum yani illa birini yaşıcaksam işemeyi tercih ederim 🤣🤣🤣

Bence çıkınca daha zor da en azindan sağlığımız yerinde olacak baksana isemeli sicmali günler geçmez böyle dışarı çıkarken bugün 2 kere düşündüm acaba işer miyim diye 🤣🤣🤣
Hahahhahaah ay çok güldüm😂😂😂 daha bi de sen aramızda piremses gibi hamilelik geçirensin sana bile bunu dedirten hamilelik bizi napar 😂😂

Bence çıkınca daha zor da en azindan sağlığımız yerinde olacak baksana isemeli sicmali günler geçmez böyle dışarı çıkarken bugün 2 kere düşündüm acaba işer miyim diye 🤣🤣🤣
Hahahaha ayyy çok güldüm ya cidden işemeli sıçmalı geçmez günler böyle iyice değişik olduk biz bi doğuraydık artık 🤣🤣🤣

Benim de kasılmalarım oluyor canım artık gündüz de olmaya başladı, bıçak saplanması da yürüyünce oluyor. Evi 2 mayısta temizleteceğim o güne kadar dursun diyorum ben de, herkesin derdi farklı 😂 goldenın doğuma giderken park yatak düşünmesi gibi 🙈😄

Ben de koronayken altıma yapmıştım ay çok kötüydü kusarken altıma s.çmak 🫣🙈😄 Allahtan evde eşim yoktu çok utanırdım.
Senin doğum belirtisine benziyor ya hadi bakalım hayırlısı olsun 🤗
Vallahi hepimizin derdi bi ayrı birimiz tarih bekler öbürümüz temizlik bekler diğerimizin beklicek bi durumu yoktur bebek gelmez 🤣🤣🤣
Vallahi rezil bi hal ya Allahtan benimde eşim yoktu evde işediğimi gördü adam da sıçtığımı da görmesin artık 🤣🤣🤣

Bugün bebek hareketlenip vurduğu anda nst’de 40’larda sancılar çıktı sancım yoktu o anda sadece bebek hareket ediyodu öyle olunca da mı sancı sayılıyo o zaman?

Üşütmedim. bence ya psikolojik ya gerçekten doğum belirtileri canım psikolojikse geçmesi lazım devam ederse doğum demektir oda inşallah ptesi sabahı çıkarır yok illa gelecekse yarın gece gelsin 😂😂
Geçmiş olsun cnm, inşallah toparlanirsin hemen 🙏

X