2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Onu hep soracağım unutuyorum ya aslında normalde de lazım bana bacağımda varisler var epey. Ameliyat esnasında mı giyiliyor?
Canım bendede varis cıkmıştı.
Doktor dogumda da çorabı kullan dedi.
Doğumada kalçamın az aşagısına kadar uzanan varis çorabımla girdim.
Ikınmaktan varisler genişlememesi lazımmış. Çorap çok iyi oldu.

Kızlar bu arada doğumda oje sürmek isteyenler için tırnaklarımda kırmızı oje vardı doktor onları sil sürmek istersen açık şeffaf renkler sür dedi. Şu parmağa takılan bişey varya oksijen takibi yapıyor o koyu renk ojede algılamıyormuş oyüzden açık renk oje idealmiş yada hiç sürmemek. Ben açık renk sürerim artık 🤭🤭

Bu arada ojeyi sorup kan sulandırıcıyı ne zaman keseceğimi sormamam durumu da yuh dedirtti bana bile 🤣🤣🤣

Evrenin bana gönderdiği mesaja bakin🥹🥹🥹
1000038291.jpg

Hepinize ederim canım sizde dualarınızı eksik etmeyin hem çocuklarıma hemde bebegime saglıkla kavuşim inşallah ayy ben kendimi
Toparlayamıyorum bir türlü
Rabbim kolaylaştırsın doğumunu,güzel bebeğinle sağ salim dön🤲
Kızlar son kontrolden çıktım. Nts de hafif sancılarım varmış 40 larda 3 tane görünüyor aslında. Hissediyomusun hafif hafif dedi. Plasenta yaşlanmaya başlamış bu haftalarda beklediğim bişey ama doğuma da doğru zamana karar vermişiz dedi. 3372 gram 51-52 cm civarı dedi. Pazartesi nasipse sabah 6bucukta hastanede olcam kan tetkik hazırlık vs 7bucuk 8 gibi doğum😍 işte şimdi heyecanlandım artık 😂😂
Ne güzel son düzlüğe geldin ,bu bikaç gün geçmez senin için artık..darısı bzim başımıza...
Onu hep soracağım unutuyorum ya aslında normalde de lazım bana bacağımda varisler var epey. Ameliyat esnasında mı giyiliyor?
Benim doktorum da giydiriyor sezeryan doğumlarda mutlaka giydiriyor..

Ben doğumdan sonra 15-20 gün kadar daha devam edecekmişim ben karından kendim yapıyorum iki yanı mor. Senin kol olunca daha sıkıntı eşin bişey yaptı sanıyorlardı dimi 😂😂
😅😅 Kısa kollu giydiğim zaman işten izne ayrılmıştım neyse ki o şekilde gören olmadı yoksa öğrenciler düşünürdü kesin 🙈
Eşime diyorum dalgasına bak gidip darp raporu alırım görürsün gününü diye 😄

Evet ameliyat esnasında ve sonrasında. Aşırı sıkı almıştım ben eğer alman gerekirse aşırı sıkı bisi alma.

Kizlar sezeryanda da varis corabi giyiliyor mu ? Benimde varislerim var bacaklarimda ve şişmişler baya
Bizim doktor mutlaka giydiriyor, ameliyat a o şekilde alıyor...ameliyattan sonra da duruyor akşama kadar...
Bu arada doktorum gümüş kapağı kullanmaya başla dedi herhangi bir nemlendirici sürerek.
Ya normalde gümüş kapak kullanınca herhangi bir nemlendirici sürmeyin diyorlar ama bilemedim...

Kızlar kontrolden çıktım. Yolunda herşey şükür haftaya yine çağırdı. Kilosu 3200 olmuş 😳 boyu da 50 cm.
Böylece normal doğum ihtimalim tamamen ortadan kalktı 😂rahatladım iyice.
Doğumhaneyi görünce, minnak bebeleri insan çok sabırsızlanıyor😍😍
Gerçek tosuncukları ayse vera ayse vera ve sen doğuracaksınız o zaman 😄 hayırlısı olsun kuzum sen sezaryen düşünüyordun zaten 🌸

X