Kullanışlı canım ben 4 5 aya kadar bunda yatırdım yanımda diğer kızımı. Oğlumada kullanacam inşaAllahEki Görüntüle 3419627 kızlar ben böyle anne yanı bebek yatağı almak istiyorum kullanışlı mi
Benimde 35 de 3200 sezeryan dediKızlar kontrolden çıktım. Yolunda herşey şükür haftaya yine çağırdı. Kilosu 3200 olmuşboyu da 50 cm.
Böylece normal doğum ihtimalim tamamen ortadan kalktırahatladım iyice.
Doğumhaneyi görünce, minnak bebeleri insan çok sabırsızlanıyor
Ben aldım ama dışarı seyahat cok olacak yazın ondan dolayı aldm ve reflü yatagida oluyor ben cok begendim ama daha bebiş olmadığından kullanımını bilmiyorumEki Görüntüle 3419627 kızlar ben böyle anne yanı bebek yatağı almak istiyorum kullanışlı mi
Maşallah geçti mi canım dikiş ağrınBugün 11 oldu canım
evet oldu canım 10 gün önce 3600 dedi doğana kadar 4 ü geçer dedi hiç öyle olmadı 10 gün sonra 3750 doğdu kızların dediği gibi ultrasonda 200-300 gram kadar eksik farklı ölçüyorCnm bebeğin son ultrason kilosu ike doğum kilosu arasında fark oldu mu?
Bnm bebeğim malum aşırı iri ya bir ihtimal fazla ölçüldü diye düşünüyorum.
Benim de öyleydi anlıyorlar hemen su getiriyorlarAynen canım öksürsen öksüremiyorsun benim gözüm yaşarıyordu artık
kocalarımızı doğurmuşuz resmenBenim oğlanında sadece kulakları bana benziyor diğer heryer baba bu kadar da olmaz ya
Kurtlar Vadisi miBen Müge anlıyı yayın saatinde izlemeyi sevmiyorum ya reklamlar uzun tekrarına bakıyorum telefondanişi abarttım bu arada kurtlar vadisine sardım eşim alemdürüst izlememiş ben tekrar tekrar izliyorum biraz değişikmiyim neyim
oje kırmızı çizgimiz ama tabi ki diğer herşeyden önemli resim çekileceksin o kadarKızlar bu arada doğumda oje sürmek isteyenler için tırnaklarımda kırmızı oje vardı doktor onları sil sürmek istersen açık şeffaf renkler sür dedi. Şu parmağa takılan bişey varya oksijen takibi yapıyor o koyu renk ojede algılamıyormuş oyüzden açık renk oje idealmiş yada hiç sürmemek. Ben açık renk sürerim artık
Bu arada ojeyi sorup kan sulandırıcıyı ne zaman keseceğimi sormamam durumu da yuh dedirtti bana bile
Benimki de antiembolik çorap aldırdı bize medikalciden 20 gün çıkarma duş hariç dediRabbim kolaylaştırsın doğumunu,güzel bebeğinle sağ salim dön
Ne güzel son düzlüğe geldin ,bu bikaç gün geçmez senin için artık..darısı bzim başımıza...
Benim doktorum da giydiriyor sezeryan doğumlarda mutlaka giydiriyor..
Kesin giydirir Allah korusun pıhtı atmasın benim ki de pıhtı ihtimaline karşı aldırdıÜst mesajlarda konuştuk canım, benim hem kanımda pıhtılaşma var hem varisim var doktoruma soracağım giydirir muhtemelen
Ben ameliyattan çıkar çıkmaz hemşire giydirdi canımKizlar sezeryanda da varis corabi giyiliyor mu ? Benimde varislerim var bacaklarimda ve şişmişler baya
canım bebeği koltuğun üstüne koyacaksan koltuğun üstünde durursa güzel ama beşiğin içinde bunlar biraz çöküyor öyle olunca sırtı yazık daha taze, ben aldım salona da küçük beşik almıştım onun içine koydum bu yatağı, maalesef normal yatak gibi olmadı bayağı engin kaldı sırtı yamuk olmasın diye altına bir minder koyduk ama benim beşik biraz derin belki senin beşiğin enginse tam olursa bilemeyeceğimEki Görüntüle 3419627 kızlar ben böyle anne yanı bebek yatağı almak istiyorum kullanışlı mi
Burnunu ve saçını benden alsin dedim ikisini de benden almış fındık burun sarı pisi olarak doğdu9 ay dua ettim burnu bana çekmesin her yeri çeksin dedim bir tek burnu bana çekti
Bol bol emzir canım hemen 2000 gram olacak inşallahKızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükürdaha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
Medikalde kesin olur ama eczaneyi bilemedim. Ben internetten almıştım ama bu sefer görerek akşam daha iyi olur diye düşünüyorum.Nereden alınıyor canım onu bile bilmiyorumeczaneden mi medikallerden mi
Ay ne güzel ya maşallahBurnunu ve saçını benden alsin dedim ikisini de benden almış fındık burun sarı pisi olarak doğdu
Çok az kalmışKızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükürdaha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
Giydiriliyor canimKizlar sezeryanda da varis corabi giyiliyor mu ? Benimde varislerim var bacaklarimda ve şişmişler baya
Oh çok şükürKızlar ben çıktım 1 saat oldu bebekte bende iyiyim kendime gelim bilgilendirme yapıcam
Oy canım benim maşallah maşallah artık ona kavuştun ya şükürler olsun bugünü göstereneKızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükürdaha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
Çok şükür gözünüz aydın canımKızlar ben çıktım 1 saat oldu bebekte bende iyiyim kendime gelim bilgilendirme yapıcam
Çok sevindim canım çok az kalmış inşaAllah kavuşmayaKızlar ben bugün miniğimi ilk defa emzirdim 2 hafta oldu doğalı yarın tüm gün hastanede olacağım emzirmek için bugün deneme yaptık tuttu çok şükürdaha yeni 34 haftalık oldu hemşire haftasına göre değil 2000 gr olunca vereceğiz dedi 1910gr şuan dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri
Aay ne korkutmustu o fındık burun beniAy ne güzel ya maşallahFındık burun anası
Geçmiş olsun canımm, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben çıktım 1 saat oldu bebekte bende iyiyim kendime gelim bilgilendirme yapıcam