2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Amin hepimiz insallah oyle tabi kuvoze girme ihtimalini bilerek dogumu sectim saglikla dogsun da gerisi yoluna girer bir sekilde

Gözün aydın

Canım ben oturduğum yerde değiştiriyorum bugun ama ılk ıkı gün cok zor dikiş ağrısı oluyor illaki otururken kalkarken eğilirken ayakta daha zor olabılır canım dık durmak gerekıyormus ya

Yap faydasını görürsün inşaAllah canım, sen her fırsatta emzir. Emzire emzire aratacak ona göre süt üretecek vücut
Aynen geceden beri sağolsın kavgasız gürültüsüz hallettik bu gecelik uyudu şimdi sabah kahvaltıdan sonra senin tarifi deneyeyim inşallah bağırsaklara da iyi gelir

kizlar dogum oncesi anestezi islemleri yapilacakmis ya tahlil falan aliyorlar mi, bu islemler ne kadar suruyor ortalama?
Normal şartlarda sadece sezaryen için değil her türlü ameliyat için anestezi işlemine ya birgün önceden ya yatış yapıldığı gün kan alınıp bu arada damar yolu filan açılıp bakıyolar canım. 1 saat içinde en geç sonuçlanıyor kanlar bu arada seni giydiriyorlar ameliyat önlüğü vs sonrası kavuşma malum
Kız listeye ismimi verdiğimde yaşımıda söyledim hiç mi bakmadınız
aynen ilk sayfada herkesin yaşı var ama hiç dikkat etmemişiz demekki sen söyleyince ekstra şaşırdık bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…