Amin hepimiz insallahN Nur5434melegim can kızlar yarın sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize dualarım sizinle.
N Nur5434 canım hakkınızda en hayırlısı neyse ona karar ver inşallah demiştik hayırlısı buymuş inşallah kuveze gerek kalmadan kavuşursun sende bebişine ama kuveze girerse de üzülme en azından iyi olduğunu bileceksin çok çabuk kavuşursunuz Allahın izniyle
Gözün aydınElhamdulillah ya dün öğlen 1 de baslamıştı sancılar. Sonra nişan geldi. gece 3'e kadar bekledik. Öyle geldik doktora.
Burda da bi 5 saat sancı doğum sürdü.
Tek isteğim şu ana gelmekti.
Şükür şu andan yazıyorum.
Gerçekten Rabbim sizleride tez ve hayırlı vakitte kurtarsın. Her doğum kişiye özel bambaşka deneyimlerle geliyor.
Sizinkiler de güzel olsun inşalalh.
Canım ben oturduğum yerde değiştiriyorum bugun ama ılk ıkı gün cok zor dikiş ağrısı oluyor illaki otururken kalkarken eğilirken ayakta daha zor olabılır canım dık durmak gerekıyormus ya@golden-snitch @IremcmgzKardelenzey kızlar bebişlerin altını koltuğa oturup değiştirebildiniz mi ilk zamanlar yoksa ayakta park yatağın aparatında değiştirmek daha mı konforlu olur? Aslında park yatağı kurmak istemiyorum ilk etapta anne yanı beşik aldım onu kullanmak istiyorum ama alt değişim işi kafamı kurcaladı.
Canım ben bır gun once verdim belki senden de bir gün önce isteyebilirlerkizlar dogum oncesi anestezi islemleri yapilacakmis ya tahlil falan aliyorlar mi, bu islemler ne kadar suruyor ortalama?
Kız listeye ismimi verdiğimde yaşımıda söyledim hiç mi bakmadınızAyyy sen 26 yaşındamısın kızcan belki ama bende seni daha büyük sanıyodum
Ağzıma şey yapmadığı kaldı kız ne askeri evi askeriyeye çevirdi seferber olduk kaç kişiYaaaa nerden nereye amaaaa hani biz dogurmayi bekliyorduk askere gondercektik hani hanii??
Ss aldım tarifi yarın deneyeceğim inşallahHoşaf yaptın mı canım??
Yap faydasını görürsün inşaAllah canım, sen her fırsatta emzir. Emzire emzire aratacak ona göre süt üretecek vücutSs aldım tarifi yarın deneyeceğim inşallah
Aynen geceden beri sağolsın kavgasız gürültüsüz hallettik bu gecelikYap faydasını görürsün inşaAllah canım, sen her fırsatta emzir. Emzire emzire aratacak ona göre süt üretecek vücut
Genç anne olmak güzelKız listeye ismimi verdiğimde yaşımıda söyledim hiç mi bakmadınız
Son 3 saat kaldı kavuşmayaUyku tutmuyor heycan sardı beni
aminnn canım Allahın izniyle inşallahAmin hepimiz insallahoyle tabi kuvoze girme ihtimalini bilerek dogumu sectim saglikla dogsun da gerisi yoluna girer bir sekilde
Normal şartlarda sadece sezaryen için değil her türlü ameliyat için anestezi işlemine ya birgün önceden ya yatış yapıldığı gün kan alınıp bu arada damar yolu filan açılıp bakıyolar canım. 1 saat içinde en geç sonuçlanıyor kanlar bu arada seni giydiriyorlar ameliyat önlüğü vs sonrası kavuşma malumkizlar dogum oncesi anestezi islemleri yapilacakmis ya tahlil falan aliyorlar mi, bu islemler ne kadar suruyor ortalama?
aynen ilk sayfada herkesin yaşı var ama hiç dikkat etmemişiz demekki sen söyleyince ekstra şaşırdık bideKız listeye ismimi verdiğimde yaşımıda söyledim hiç mi bakmadınız
MaşaAllah yaGenç anne olmak güzelbende 26 yaşıma girdiğim 3.kızım doğdu . Şimdi 30 oldum ve 5.doğacak nasipse zaman çok hızlı geçiyor yaa
Sağlıkla kucağına al cnm, Allah yardimcin olsunAmin hepimiz insallahoyle tabi kuvoze girme ihtimalini bilerek dogumu sectim saglikla dogsun da gerisi yoluna girer bir sekilde
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin cnmAminnn kuzum inşallah saat 9 da hastanede olacam 9.30 kadar alırlar tahminim
Amin allah razi olsun. Hepimiz insallahSağlıkla kucağına al cnm, Allah yardimcin olsun
Yandık desene o zaman ahahahhaaAğzıma şey yapmadığı kaldı kız ne askeri evi askeriyeye çevirdi seferber olduk kaç kişi