- 25 Eylül 2022
- 9.234
- 13.373
- 36
Aminnn kuzum inşallah saat 9 da hastanede olacam 9.30 kadar alırlar tahminimmelegim can güzel haberlerini bekliyorum sat arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin saat kactaydi
Bencedeeee klimayı açmak istiyorum full ama hasta olurlar diye açamıyorumEcel teri diyebiliriz buna o kadar sıcak bence
Bence çatıdan kastı bebeği tutup çekecek artık bu mevzu uzadı gel bilader sen şöyle diyecekBende aynı şeyi düşünüyorum ama çatı dedi bence çatıdan kasti açıklık kontrolü de pazartesi gorururum artık
Evet hemde nasıl basıyo. Adet görmüyoruz ya o yüzden oluyoKızlar sizede sıcaklık basıyor mu ben evde yanıyorum.. evdeki diğer kişiler normal diyorlar
Bende aynı şekilde sıcak diye camdan bağırasım varBencedeeee klimayı açmak istiyorum full ama hasta olurlar diye açamıyorum
Amin kuzum inşallahmelegim can canım benim doğumun çok güzel geçer inşallah sağlıkla al kucağına miniğini dualarımız seninle
Açma açma sende hasta olursun Allah muhafazaBencedeeee klimayı açmak istiyorum full ama hasta olurlar diye açamıyorum
Bencede doktorunda perileri geldi bana karşıBence çatıdan kastı bebeği tutup çekecek artık bu mevzu uzadı gel bilader sen şöyle diyecek
Olmuş olabilir zam olacak diyorlardı ama olsa bile pazarlık yap mutlakaBencede doktorunda perileri geldi bana karşıayyy bakalım bu hafta gittiğimde veznede bi adam vardı. Kadının biri doğum ücretini vs soruyordu muayeneyide işte adam şey dedi 30 bin olacak ama saha onaylanmadi.. Ben bu gidişle tam onaylandığı gün dogururum
Yapicam canımOlmuş olabilir zam olacak diyorlardı ama olsa bile pazarlık yap mutlaka
Hem de nasıl.. eşimin gayet iyi hatta serin dediği havada ben ter atıyorum. Az önce cam açık uyumayı teklif ettim red yediKızlar sizede sıcaklık basıyor mu ben evde yanıyorum.. evdeki diğer kişiler normal diyorlar
Ben doguracam ondan demekki seninkide 2 3 güne gelecekNiye böyle oluyor bize hararet basiyo
Onların üstüne yorgan verip biz acaba ustumuz açık mı uyusak ne yapsakHem de nasıl.. eşimin gayet iyi hatta serin dediği havada ben ter atıyorum. Az önce cam açık uyumayı teklif ettim red yedi
İnşallah açıklık desen açılmış nişan desen geldi neyi bekliyoruz bilmiyorum oğluma soruyorum ama cevap yokBen doguracam ondan demekki seninkide 2 3 güne gelecek
Ben üstüm açık yatıyorum valla tahammül edemiyorum bi şeyin bana değmesine halbuki nasıl severdim kat kat örtünüp yatmayıOnların üstüne yorgan verip biz acaba ustumuz açık mı uyusak ne yapsakbende aynıyım ya menopoza girmiş gibiyim
İnşallah açıklık desen açılmış nişan desen geldi neyi bekliyoruz bilmiyorum oğluma soruyorum ama cevap yok
Ayyy sen 26 yaşındamısın kızcan belki ama bende seni daha büyük sanıyodumEvet tecrübe insanı biraz rahatlatıyor. İlk doğumda bende sizin gibiydim hep soru işareti vardı kafamda nasıl başlıcak nolacak nasıl bi ağrı nasıl ıkınıcam vs vs vs. Ama hepside sıra sıra biliyorsun gibi ilerliyor doktorunu dinlemek çok önemli. Hepsi gelip geçiyor bak 26 yaşındayım ilk doğumumun üstünden 6 sene geçmiş bitmicek gibi hissediyorsun o an ama bitiveriyor
İyi uyuyabiliyorsun canımBen üstüm açık yatıyorum valla tahammül edemiyorum bi şeyin bana değmesine halbuki nasıl severdim kat kat örtünüp yatmayı
Valla 32-33 civarı filan sanıyordum ne yalan söyleyim