2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Benim doktorum her hafta çatı yapicam dedi ama ileri gidiyor mu bilmiyorum
Açıklık kontrolü yapacaktır canım her hafta belki
Off çok kötü işte her seferinde o kadar kafasına kadar gidiyo mu peki
Evet ama bana bakan ebelerin eli hafifti heralde acı hissetmedim sadece rahatsızlık hissi olmuştu bir de sancı çektiğin için o sırada ekstra bir acı olmuyor
Bugün daha iyisin toparlanmışsın canım çok sevindim minik paşamız nasıl? Alıştınız mı birbirinize

Ay canım bi sey sormak istiyorum benim migrenim var ama herkes sezeryandan sonra kahve gibi kafeinler oneriyor normalde kafein migreni tetikliyor bilemiyorum ne yapacağımı
Dr'una danisirsin yine canım benim çok bas boyun ağrım oldu o yüzden hiç sevmediğim Nescafeyi bile içtim
Ben hastaneden çıkacağım gün cikabilmistim canım, gaz cikartasiya kadar katı yasaktı zaten sonra da katı yiyecek yiyince çıkacağımız gün büyük tuvalete cikabilmistim

N Nur5434 melegim can kızlar yarın sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize dualarım sizinle.

N Nur5434 canım hakkınızda en hayırlısı neyse ona karar ver inşallah demiştik hayırlısı buymuş inşallah kuveze gerek kalmadan kavuşursun sende bebişine ama kuveze girerse de üzülme en azından iyi olduğunu bileceksin çok çabuk kavuşursunuz Allahın izniyle

Bende öyle düşünüyorum çünkü anlamsız kalıyor aynı şeye bi daha neden baksın diyorum da görcem bu pazartesi uyarı mi verecek ne yapacak sadece açıklık mi bakacak

Yaaaaa tecrübeli olup beklemekte güzeldir biz ne olacak ne yapcaz derdindeyiz
Evet tecrübe insanı biraz rahatlatıyor. İlk doğumda bende sizin gibiydim hep soru işareti vardı kafamda nasıl başlıcak nolacak nasıl bi ağrı nasıl ıkınıcam vs vs vs. Ama hepside sıra sıra biliyorsun gibi ilerliyor doktorunu dinlemek çok önemli. Hepsi gelip geçiyor bak 26 yaşındayım ilk doğumumun üstünden 6 sene geçmiş bitmicek gibi hissediyorsun o an ama bitiveriyor

Yok kız ne alışması, iletişim dili sıfır mimikle ifade yeteneği sıfır, derdini anlayana kadar hepimiz seferber oluyoruz ve inanılmaz sinirli bir bebek

Ayyy bende 26 yaşıma gircem agustosta ama çok olgunsun ben seni hep 30 32 falan sanıyordum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ayyy bende 26 yaşıma gircem agustosta ama çok olgunsun ben seni hep 30 32 falan sanıyordum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Püü 30 32 miii temmuzda 27 olucam bende 97liyim
Amiinnn aminn inşaAllah canım çok az kaldı inşaAllah bize vakit zor geçiyor ama bak bir gün daha bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…