2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ayyyy kızlar otursam oturulmuyor yatsam yatılmıyor ayakta dolanıp yoruluyorum oturuyorum her yerim tutuluyor ben sıkıldım sanki yaaa
İki gündür evden çıkmıyorum alerji oldum diye, az önce markete gideyim dedim vajinama bıçaklar saplandı yine ah uh diye diye zor yürüdüm evden çıkasım gelmiyor valla 37 ye kadar çalışanlara hayret ediyorum

Ayy ben bu hafta bıraktım işi, 2 gün oldu evde daha çok yoruldumm bugün sağlık ocağına gittim 10 dakika bak yol hiç abartmıyorum dedim yoldan bir tanıdık geçse de beni arabayla bıraksa öyle bir ağrıı

Ay bunu A101 den aldım bu kutuyu çok hoşuma gitti kendime almıştım ama sonra çikolata alıp süslemeyi karar verdim üzerine de isimli sticker yapıştırmayı düşündüm düşünen varsa bakabilir
Bu hafta mı gelmiş bu acaba ne diye geçiyor çok mantıklı geldi
Bana da boyanıp yapılabilir

Bende dün düğünde göbek attım bugünde kuaföre 15 dk yürüdüm bide eve geri yürüdüm ama bir hararet basıyor bir terleme öyle böyle değil yani bide cidden vajinada kemik ağrım var ya kasıklarım da batıyor ağır ağır yürüyorum zaten ama gene de gezcem gitcem illa yani

Ben hiç dokunmadım göğsüme canım doğumu tetikler diye korktum ilk kez bugün krem sürdüm işte. Uçları kuru baya, böyle sarımsı kabuk bağlamış gibi. Onları yolsam mı ki
Hih benimde oyle uçlarında kuruluk oluyordu bence artik ucuyla biraz oynayabilirsin o tetikliyor masajada basla 20 gunun kalmış şurada baya az

Ben de bu haftaları süslenirim gezerim bolca diye hayal ediyordum of puf diyerek geçiyor
Ayyy vallahi evdeyim nasıl olsa diye saçımı bile kurutmuyorum kendi kendine kabararak kuruyor benim doğuracağıma olan inancım kalmadı sözde şey konuşuyorduk son zamanlar fönlü olalım ne zaman doğum olur belli olmaz diye

Helall kızzz git gez ben şey diyordum eşime işi bir bırakiym gündüzleri hep en az yarım saat yürüycemmm diyordum, adam 2 gündür soruyor yürüdün mü diye yaa sus ne yürümesi diyorum

Helall kızzz git gez ben şey diyordum eşime işi bir bırakiym gündüzleri hep en az yarım saat yürüycemmm diyordum, adam 2 gündür soruyor yürüdün mü diye yaa sus ne yürümesi diyorum
Ağzına kürekle vurcam benim koltuktan koltuğa geçecek halim yok sen bana yürüdün mü diyorsun desene

İkiniz için en sağlıklısı ne olacaksa inşallah ona karar verirsin . Önemli olan bu süreci ikinizin de sağlıklı olarak tamamlaması. Doğum şeklinin bir önemi yok .
Herkesin doğumu kendine özgü oluyor gerçekten. Benim ilk doğumda sancı zordu ama doğum anı saniyelikti , hiç canım acımadı ve zorlanmadım . Diğer doğumlarımın hiç ilk doğum ile alakası yoktu . Ama onlarda da hemen toparlandım hiç dikişim olmadı

Ağzına kürekle vurcam benim koltuktan koltuğa geçecek halim yok sen bana yürüdün mü diyorsun desene
Ayyyy vallahi aynenn öylee biryere giderken böyle hızlı yürüyor ben peşinden penguen gibi gidiyorum yaa benim şuan tam şuramda bir kafa var farkında mısın diyorummm

Kızlar hastanede de bu açıklık kontrolü sürekli olacak mı yani o kadar ileriye gidecek mi her seferinde hastanede olmayacak gibi bir şey dedi ama çok korkuyorum

Saçımızı taradık da fön kaldı ben de aynı durumdayım elbiselerimi çıkardım giydim yalandan sonra amann diye geri taytımı taktım oturdum

Bende öyle evde durmak daha zor bir de çok sıkılıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…