İki gündür evden çıkmıyorum alerji oldum diye, az önce markete gideyim dedim vajinama bıçaklar saplandı yine ah uh diye diye zor yürüdümAyyyy kızlar otursam oturulmuyor yatsam yatılmıyorayakta dolanıp yoruluyorum oturuyorum her yerim tutuluyor ben sıkıldım sanki yaaa
Evet bu hafta hamur isini cok abartt galibaHamurişi mi çok yedin acaba. Benim de yüksekti ama ben beslenme olayını abartmışım ailede de yatkınlık var
Teşekkür ederim canım avokado yerim ama neskuyik yiyemem sekerim varAvokado ve nesquik de iyi diyorlar canım şu süte karıştıralan toz şeklinde olan
Ayy ben bu hafta bıraktım işi, 2 gün oldu evde daha çok yoruldummİki gündür evden çıkmıyorum alerji oldum diye, az önce markete gideyim dedim vajinama bıçaklar saplandı yine ah uh diye diye zor yürüdümevden çıkasım gelmiyor valla 37 ye kadar çalışanlara hayret ediyorum
Bu hafta mı gelmiş bu acaba ne diye geçiyor çok mantıklı geldiAy bunu A101 den aldım bu kutuyu çok hoşuma gitti kendime almıştım ama sonra çikolata alıp süslemeyi karar verdim üzerine de isimli sticker yapıştırmayı düşündümdüşünen varsa bakabilir
Bende dün düğünde göbek attımAyy ben bu hafta bıraktım işi, 2 gün oldu evde daha çok yoruldummbugün sağlık ocağına gittim 10 dakika bak yol hiç abartmıyorum dedim yoldan bir tanıdık geçse de beni arabayla bıraksa öyle bir ağrıı
Tmm cnm benim toplam 6 doz ciğer geliştirici yapıldı.Kontrol diye gitmişti suyu çok azaldığı için acil sezeryan olmuştu vuruldumu bilmiyorum
Hih benimde oyle uçlarında kuruluk oluyordu bence artik ucuyla biraz oynayabilirsin o tetikliyor masajada basla 20 gunun kalmış şurada baya azBen hiç dokunmadım göğsüme canım doğumu tetikler diye korktum ilk kez bugün krem sürdüm işte. Uçları kuru baya, böyle sarımsı kabuk bağlamış gibi. Onları yolsam mı ki
Ayyy vallahi evdeyim nasıl olsa diye saçımı bile kurutmuyorum kendi kendine kabararak kuruyorBen de bu haftaları süslenirim gezerim bolca diye hayal ediyordumof puf diyerek geçiyor
Helall kızzz git gezBende dün düğünde göbek attımbugünde kuaföre 15 dk yürüdüm bide eve geri yürüdüm ama bir hararet basıyor bir terleme öyle böyle değil yani bide cidden vajinada kemik ağrım var ya kasıklarım da batıyor ağır ağır yürüyorum zaten ama gene de gezcem gitcem illa yani
Ağzına kürekle vurcam benim koltuktan koltuğa geçecek halim yok sen bana yürüdün mü diyorsun deseneHelall kızzz git gezben şey diyordum eşime işi bir bırakiym gündüzleri hep en az yarım saat yürüycemmm diyordum, adam 2 gündür soruyor yürüdün mü diye yaa sus ne yürümesi diyorum
İkiniz için en sağlıklısı ne olacaksa inşallah ona karar verirsin . Önemli olan bu süreci ikinizin de sağlıklı olarak tamamlaması. Doğum şeklinin bir önemi yok .Evet canım baş çapı da çok etkiliyor ee kafası çıkmayınca vücut da çıkamıyor haliyle. İlkinde doktor bana hiçbi şey demedi kafası büyük kilosu fazla vs gibi bilseydim zorlamazdım. O yüzden şimdi sürekli araştırıyorum. Doktor da her iki doğumun da artısını eksisini söyledi sen seç dedi
Genelde en zoru ilkler oluyor diyorlar ama bilemiyorum herkesin doğum hikayesi farklı tabi. Amin canım inşallah
Ayyyy vallahi aynenn öyleeAğzına kürekle vurcam benim koltuktan koltuğa geçecek halim yok sen bana yürüdün mü diyorsun desene
Saçımızı taradık daAyyy vallahi evdeyim nasıl olsa diye saçımı bile kurutmuyorum kendi kendine kabararak kuruyorbenim doğuracağıma olan inancım kalmadı sözde şey konuşuyorduk son zamanlar fönlü olalım ne zaman doğum olur belli olmaz diye
Bende öyle evde durmak daha zor bir de çok sıkılıyorum benAyy ben bu hafta bıraktım işi, 2 gün oldu evde daha çok yoruldummbugün sağlık ocağına gittim 10 dakika bak yol hiç abartmıyorum dedim yoldan bir tanıdık geçse de beni arabayla bıraksa öyle bir ağrıı
Benim doktorum her hafta çatı yapicam dedi ama ileri gidiyor mu bilmiyorumKızlar hastanede de bu açıklık kontrolü sürekli olacak mı yani o kadar ileriye gidecek mi her seferinde hastanede olmayacak gibi bir şey dedi ama çok korkuyorum
Ne zaman geldi bilmiyorum canım bugün gittim 3 tane vardı Pembe ve lila. Teneke kutu olarak yazıyorduk 30 TL miydi ne fiyatı da. Toka kutusu da olur kız bebeklere işlevli benceBu hafta mı gelmiş bu acaba ne diye geçiyor çok mantıklı geldi
Bana da boyanıp yapılabilir
Her hafta çatı mıBenim doktorum her hafta çatı yapicam dedi ama ileri gidiyor mu bilmiyorum