2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar hastanede de bu açıklık kontrolü sürekli olacak mı yani o kadar ileriye gidecek mi her seferinde hastanede olmayacak gibi bir şey dedi ama çok korkuyorum
Muayenede ihtiyaç duyulursa bakılır canım rutin bakılan bir şey değil ama normal doğumda sancı çekerken 10 cm olana kadar ara ara gelip bakıyorlar her cm de bir kez baktıklarını düşünürsek 10 kez falan bakacaklar yani.

Saçımızı taradık da fön kaldı ben de aynı durumdayım elbiselerimi çıkardım giydim yalandan sonra amann diye geri taytımı taktım oturdum
Hahahah tayt benim canımm
Ama havalar ısındı yakıyor oda artıık

Bende öyle evde durmak daha zor bir de çok sıkılıyorum ben
Ayyyy Allahtan bebişin yıkama ütüleme işini sona bırakmışım onlarla uğraşıyorum hergün

Off çok kötü işte her seferinde o kadar kafasına kadar gidiyo mu peki

Ayyyy vallahi aynenn öylee biryere giderken böyle hızlı yürüyor ben peşinden penguen gibi gidiyorum yaa benim şuan tam şuramda bir kafa var farkında mısın diyorummm
Eşinin boyu uzunsa ondan da oluyor aslında hızlı yürümüyorlar ama bacaklar uzun ya bi adımları normalde bizim iki adımımız hele şu durumda üç adımımıza eş değer oluyor bizde de durum aynı arkadan yetişcem diye uğraşıyorum sonra farkına varıp ağır yürüyor iki dk sonra gene unutup aynı şekle dönüyoruz hiç onla yürüyesim gelmiyor o yüzden

Bana da 35+6 da 3150 gram dedi boyuna da 53 cm. 53 36 haftada 53 cm bebek mi olur hiç inandırıcı değil. Bakalım yarın ne ölçecek
Arada sallıyorlar sanki bize diğer doktor 34üncü haftada 2800 dedi kendi doktorum 35+6 da 2800 dedi yarım kilo az fark değil bakalım bebe 4 e yakın doğarsa diğer doktor haklıymış diyeceğim şimdilik he he diyorum

Valla bende he he diyip geçiyorum bana da 34+5 te 2800 dedi aynı doktor 35+0 da 2705 dedi. Hiç aradaki farkı sorma gereği bile duymadım 2 gün önce 2800 demiştiniz diye yarın yine kontrolüm var bakalım kaç ölçecek ptesi de nasipse doğumum var arada iki gün oynamış olcak nekadarını tutturacak görcez

Ben hiç dokunmadım göğsüme canım doğumu tetikler diye korktum ilk kez bugün krem sürdüm işte. Uçları kuru baya, böyle sarımsı kabuk bağlamış gibi. Onları yolsam mı ki
Yolma canım bence ben sezeryan oldum biliyorsun ilk gün hastanede pompa verdiler ama önce elimle meme ucuma masaj yaptım o sarı şeyler hafif ıslanıp beyaz su geldi sonra onları elimle temizledim sütüm gelmeye başladı

Sonrasında da hep gümüş kapak üstüne ped taktım çok şükür kuruluk hiç olmadı ıslak kalıyor kemdi sütünle

Doktorun ruh haline göre işte sonuç sürpriz

Canım birisinin seni kaldırması gerekiyor dimi kendin kalkamıyorsun? Benim de güçlü kuvvetli birini refakatçi olarak seçmem lazım o zaman peki emzirirken bebiş kucağındayken dikişlere değiyor mu?
Sezaryen olacaksan eğer ilk gün asla bebeği alıp emziremezsin biri seni kaldıracak bebeği eline verecek, benim 86 kilo olduğumu düşünürsek bir tek eşim kaldırdı beni birde idrarını yapman lazım seni kucaklayıp terliğini giydirecek bir kişi lazım işte tuvalete ilk oturup kalkarken ben ona sarıldım başkası olmazdı en son 12 gibi eşim gitti annemle baş başa kalınca bayağı zorlandım ben anneme kıyamadım ama bugün ikinci günüm tek başıma kalkabiliyorum tuvalete gidebiliyorum canım ilk gün çok sıkıntı
Anneler hep öyle benim annemde öyle dedi ben yok eşimde kalsın dedim
ay beni entübe etmişler sanırım boğazım gıcık oluyor sürekli sende de oldu mu canım
kesinlikle en mantıklısı ya ben o konuda yanlış yaptım gece tam bir kabus oldu
Eve geldiğimde de 1-2 gün zorlandım yatarken kalkarken sonra geçti:) 4-5. Günlerde daha iyi olacaksın merak etme
Ay inşallah canım ya , sen büyük tuvalete ne zaman çıktın canım hafif hafif gaz dışında çıkamıyorum ya
canım benim ikinci günüm hala bebeğin altını değiştirmedim ben, maalesef eğilemiyorum dikişler yakıyor
Bence kullanma canım sonuçta bebek emecek o memeyi Allah korusun olası bir toksikasyon olabilir hiç hiç kullanma
Canım ben doğum anına kadar normal mi olsun sezaryen mi derken kesinlikle spinal olacağım dedim doktor notunda spinal yazıyordu buraya da yazdım ne yapsam diye iç sesimi dinledim ben ne istiyorum dedim banane milletten benim için önemli olan ne dedim ve genel oldum o kadar memnunum ki genel olduğum için
Ben artistlik yapıyordum annem bir 2 gün gelsin bana yeter diyordum , kv annem ikisi evdeler şu an seferber oldular resmen ikisi bana anca yetiyor asla bırak tek olmayı yanında bir anne bile yetmiyor benim annem çok yoruluyor devreye kv giriyor ve Allah’a çok şükür iyi ki geldi şimdi torunu görünce gitmek istemiyorlar biz de gitmeyin diyoruz valizleri saklayalım bile dedik esprisine onlar olmasa mahvolmuştum
Benim annemin de 10 dikişi varmış ve annem uzun süre toparlanamamış oturamamış bile sezaryen oldum ben gayet şu an oturuyorum yürüyorum ilk gün dehşet zor ama geçiyor bebeği görüyorsun gelen giden oluyor bir şekilde atlatıyorsun
Bende aşırı agirlastim ya her yerim ağrıyor
Doğumdan sonra geçiyor o ağırlık veya bende hala anestezinin etkisi var hissetmiyorum

Yaaa sen nasıl oldun bebekli hayat nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…