Hayır canım hiçte kötü değil gayet normal 1 hafta önden bir hafta geriden gitmesi gayet normal benimde bebişim hep geriden geliyordu biraz yememe içmeme dikkat ettim toparlamıştıKizlar merhaba bu gün kontrolüm vardi bebeğim bir hafta geriden geliyormoralim çok bozuldu seker için de diyet verdi uymam gerekiyor bebisime nasil kilo qldirabilirim bir hafta gerilik cok mu kötü 33+4 bu gün qmq 32+2 çıktı
Ay inşallah benim de toparlar canimHayır canım hiçte kötü değil gayet normal 1 hafta önden bir hafta geriden gitmesi gayet normal benimde bebişim hep geriden geliyordu biraz yememe içmeme dikkat ettim toparlamıştı
Sıkmayi denedin mi benim de yoktu masaja başladım bide ucu beyaz oluyodu ama hic sut seklinde geldigini gormemistim sonra masaj yaparken ucunu da sıkmaya basladm ilk 2 gun çok acıdıGrupta herkesin sütü geldi bi benim gelmedi inşallah doğurunca gelir
Bir haftalık fark normal bence ama doktorun ne dedi tabi bu konuda o önemli.Kizlar merhaba bu gün kontrolüm vardi bebeğim bir hafta geriden geliyormoralim çok bozuldu seker için de diyet verdi uymam gerekiyor bebisime nasil kilo qldirabilirim bir hafta gerilik cok mu kötü 33+4 bu gün qmq 32+2 çıktı
Uyguliycam canimBir haftalık fark normal bence ama doktorun ne dedi tabi bu konuda o önemli.
Çünkü genelde bizlerin de 1 hafta önde deniliyor ama sonra kontrollerde farklı da çıkabiliyor.
Bolca kefir tüket bebek kilo alıyor hem de şekerin dengelenir.
Kaşar peyniri, maden suyu, ceviz, yoğurt bunlar benim özellikle çok tükettiklerimdi.
Doktorum bir haftalik gerilimin pek önemi yok dediBir haftalık fark normal bence ama doktorun ne dedi tabi bu konuda o önemli.
Çünkü genelde bizlerin de 1 hafta önde deniliyor ama sonra kontrollerde farklı da çıkabiliyor.
Bolca kefir tüket bebek kilo alıyor hem de şekerin dengelenir.
Kaşar peyniri, maden suyu, ceviz, yoğurt bunlar benim özellikle çok tükettiklerimdi.
Ay canım bi sey sormak istiyorum benim migrenim var ama herkes sezeryandan sonra kahve gibi kafeinler oneriyor normalde kafein migreni tetikliyor bilemiyorum ne yapacağımıDemir kullanmaya devam ettiğim için kabizim canım
Ben nescafeden nefret ederim başımın ağrısını azaltiyor diye bardak bardak içtim. Bence sütle içme kafein etkisini azaltırsin. Filtre dedikten sonra ben filtreye geçtim zaten 4-5 gün sürdü. İğnem bitince ağrım da bitmişti neredeyse
Olsun canım zaten normal doğumdan geçtin bari prematüre durumdan çıksın sağlıkla kucağına al da artık nasıl olursa olsun. Ama taşıması zor tabi ben 3 kilo çocukla zorlanıyorum seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsunEvet prematüre hala beklesin dedi. Haftalık takip yapıyor, bir haftada 700gr almış maşallah tam bir tosun beni yiyor sanki. Sanırım +- oynamasıyla sezaryen günü en az 4500 doğar gibi.
Kızım 38+4 te 3200 dogmustu.
işte bebek 2 kilo da doğsa ciğerler geliştiyse sıkıntı yok ama 4 kilo de artık 4 kilo çocuk ciğerler gelişmeyince bak kuveze girmiş. Kilo kucağa almak için önemli ama ondan da önemlisi ciğerlerEvet ablam 36 haftada 3900 doğurdu yeğenimi ama ciğeri gelişmemişti 2 3 gece kalmıştı hastanede. Haftası önemli gerçekten
Genelde şekeri olanın bebeği önden gidiyor senin nasıl geride kalmış canımKizlar merhaba bu gün kontrolüm vardi bebeğim bir hafta geriden geliyormoralim çok bozuldu seker için de diyet verdi uymam gerekiyor bebisime nasil kilo qldirabilirim bir hafta gerilik cok mu kötü 33+4 bu gün qmq 32+2 çıktı
Bildiğim kadarıyla cevizKizlar merhaba bu gün kontrolüm vardi bebeğim bir hafta geriden geliyormoralim çok bozuldu seker için de diyet verdi uymam gerekiyor bebisime nasil kilo qldirabilirim bir hafta gerilik cok mu kötü 33+4 bu gün qmq 32+2 çıktı
Dr'una danisirsin yine canım benim çok bas boyun ağrım oldu o yüzden hiç sevmediğim Nescafeyi bile içtimAy canım bi sey sormak istiyorum benim migrenim var ama herkes sezeryandan sonra kahve gibi kafeinler oneriyor normalde kafein migreni tetikliyor bilemiyorum ne yapacağımı
Bende anlamadım canimGenelde şekeri olanın bebeği önden gidiyor senin nasıl geride kalmış canımgrupta kızlar kefir önerdi hergün kefir iç bide muz kaşar kabak çekirdeği filan malum en bilinenleri bebeğe kilo aldıran
Deniycem canımBildiğim kadarıyla ceviz
kaşar peyniri bunlar kilo aldırıyor.
Bildiğim kadarıyla ceviz
kaşar peyniri bunlar kilo aldırıyor.
Ben de bu haftaları süslenirim gezerim bolca diye hayal ediyordumAyyyy kızlar otursam oturulmuyor yatsam yatılmıyorayakta dolanıp yoruluyorum oturuyorum her yerim tutuluyor ben sıkıldım sanki yaaa
Hamurişi mi çok yedin acaba. Benim de yüksekti ama ben beslenme olayını abartmışım ailede de yatkınlık varBende anlamadım canim
Avokado ve nesquik de iyi diyorlar canım şu süte karıştıralan toz şeklinde olanKizlar merhaba bu gün kontrolüm vardi bebeğim bir hafta geriden geliyormoralim çok bozuldu seker için de diyet verdi uymam gerekiyor bebisime nasil kilo qldirabilirim bir hafta gerilik cok mu kötü 33+4 bu gün qmq 32+2 çıktı
Kontrol diye gitmişti suyu çok azaldığı için acil sezeryan olmuştu vuruldumu bilmiyorumCiger geliştirici yapıldı mı cnm ablana?
Ben hiç dokunmadım göğsüme canım doğumu tetikler diye korktum ilk kez bugün krem sürdüm işte. Uçları kuru baya, böyle sarımsı kabuk bağlamış gibi. Onları yolsam mı kiSıkmayi denedin mi benim de yoktu masaja başladım bide ucu beyaz oluyodu ama hic sut seklinde geldigini gormemistim sonra masaj yaparken ucunu da sıkmaya basladm ilk 2 gun çok acıdıama simdi saydam renkli gelyo ama cok az oyle akmıyor yani ucu ıslanıyor sadece kremede basladim 1 haftadir duzenli kullanmasamda baya yumusatiyor