- 25 Eylül 2022
- 9.235
- 13.375
- 36
İnşallah canım bi yandan grip oldum bi yanda sürekliAaay doğru yarın kavusuyorsunuuz çok heyecanlı sağlıkla gelsin minnosun
Aglıyorum nasıl geceçek bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bi yandan grip oldum bi yanda sürekliAaay doğru yarın kavusuyorsunuuz çok heyecanlı sağlıkla gelsin minnosun
Yaş çok geçmiş olsuun bebisi görünce her şey geçecekİnşallah canım bi yandan grip oldum bi yanda sürekli
Sagol canım inşallahYaş çok geçmiş olsuun bebisi görünce her şey geçecek
Kan ilacı içiyor musun?kan ilaçları genelde kabızlık yapabiliyorKızlar afedersiniz ama ben tuvalete çıkamıyorum kahve içiyorum kayısı yiyorum ama yok yani içim taş gibi oldu ama bir türlü yapamıyorum çok rahatsızlık veriyor
Melek gece doğurdun mu diye heyecanla açtım doğurmamışsın, iyi bari son günün artıkİnşallah canım bi yandan grip oldum bi yanda sürekli
HHhahahahahP Pembepilates cesursavasci sabaha kadar rüyamda sizi gördüm P Pembepilates sen Hürrem kıyafeti giymişsin yatakta uzanıyorsun ben de diyorum bununla rahat edebiliyor musun daha rahat bir şeyler giyseydin keşke
cesursavasci sen de sürekli yürüyorsun doğurmak için ben konuşmaya çalışıyorum ama durmuyorsun
nenim de öyle , sen tam olarak ne zaman tek başına ilgilenmeye başladın bana birinin bebeği uzatması gerekiyor ya tek başıma dikişten ilgilenemiyorumDur dur öyle deme
Benim bebenin yeni guncellemesi bu emiyor gazını alıyorum altına yapmış oluyor, değiştirip tekrar emziriyorum artık uyuyakaliyor gazını alıp yatırıyorum tekrar istiyor emzik veriyorum oyle bir çekiyor ki aç resmen alıyorum bir daha emziriyorum ağzı açık uyuyakaliyor gazını almayı atlıyorum o esnada çünkü hem as emmiş oluyor hem gazı alırsam uyanacak yatırıyorum mizirdanmalar başlıyor sansliysam emzik verip alnını kaşlarini sevince uyuyor ama şanslı saatlerimde değilsem emzik verince tukuruyor resmen meme istiyor alınca da emiyor anlamadım ben bu çocuğu bir türlü ve bu döngü genelde gece ikinci uyanisimizda oluyor en az 1 buçuk saat emzir yatır alt değiştir döngüsüyle geçiyor
cesursavasci yazık rüyada bile doğurmaya çabalıyorP Pembepilates cesursavasci sabaha kadar rüyamda sizi gördüm P Pembepilates sen Hürrem kıyafeti giymişsin yatakta uzanıyorsun ben de diyorum bununla rahat edebiliyor musun daha rahat bir şeyler giyseydin keşke
cesursavasci sen de sürekli yürüyorsun doğurmak için ben konuşmaya çalışıyorum ama durmuyorsun
Canım birisinin seni kaldırması gerekiyor dimi kendin kalkamıyorsun? Benim de güçlü kuvvetli birini refakatçi olarak seçmem lazım o zaman peki emzirirken bebiş kucağındayken dikişlere değiyor mu?HHhahahahah
nenim de öyle , sen tam olarak ne zaman tek başına ilgilenmeye başladın bana birinin bebeği uzatması gerekiyor ya tek başıma dikişten ilgilenemiyorum
Anneler hep öyle benim annemde öyle dedi ben yok eşimde kalsın dedimİkinciye izin vardı aslında annem eşime sen git dedi biz hallederiz dedi
Dogurmadım kuzum ama sabaha kadar dokuz dogurdum korkudan ama hala agrılarım var sancı geliyor bugün gece gitmezsem sabaha kendi gelecek zaten.Melek gece doğurdun mu diye heyecanla açtım doğurmamışsın, iyi bari son günün artık
Ya benim bahar alerjim pik safhada sürekli hapşırıyorum ve tüm mayıs ayım böyle geçiyor maalesef. Sezaryen olursam dikişlerim zarar görür mü sence şimdi de bunu kafaya taktım baya şiddetli hapşırıklar oluyor çünkü
Bende eşim kalsın dicem bu seferAnneler hep öyle benim annemde öyle dedi ben yok eşimde kalsın dedim
Yine iyi durdu Hiracık erken gelecek ha geldi ha geliyor derkenDogurmadım kuzum ama sabaha kadar dokuz dogurdum korkudan ama hala agrılarım var sancı geliyor bugün gece gitmezsem sabaha kendi gelecek zaten.
Dikişlerin zarar görmez ama hapşurunca yada öksürük olunca acıyor canım ilaç içme imkanın varsa iç
Son ay artık bebege zararı olmaz diye düşünüyorum ama dr sor istersen ben gece su gibi
Terliyordum bir haftadır ondan hasta oldum saç diplerim felan su gibi oluyor ondan kaptım şifayı
Bende öyle düşünüyorum biliyp musun sağlıklı kafayla düşündüm de mavinin o zamanki haftasında yaşanan durumla şuan benim haftamda yaşanan ve olması gereken durumlar çok farklı.. o yüzden de farklı davraniyor olması gerektiği gibi davraniyor.. Insallah bakalım kolay doğum yaşarım veya dogururum sağol canımBende aynı şeyi yazacaktım canım. 1 ay önceyle şimdiki durum çok farklı. Ozaman onun durumunda kanama sebepsiz ve riskliydi. Şuan senin durumunu sebepli ve risksiz görüyor. Çatı muayenesi yaptı belki sıyırma yaptı uyardı vs sonuçta kendisi ne yaptığını daha iyi biliyor Belkide gerçekten sadece çatı muayenesi yaptı ama fazla derine baktığından kanama ve ağrı epey oldu yani dolayısıyla bu yaşadıklarını bekliyor.
Bazı doğum egzersizlerini vs çok erken başlattı bununda sebebi bence bebeğin durduğu yer şekli vs. Kilolu gördü fazla yukarda gördü o sebeple erken başlattı ki zaten o haftalarda doğum olmucağını biliyordu. En azından senin durumunda gördüğü hastası için.
Bence doktorun sadece bazen gizemli davrandığı için merak içinde kaldın, doğum olsun diye verdiği egzersizleri erken yapmaya başlayıp tüm tuşlara basınca doğmadı doğsun vs stresine girdin ve şuan hafiflese de iki günlük bi ağrı çektin.
Doktorunun bana göre artıları ve eksileri bunlar. Doktoru son dakika değiştirmen ne derece iyi olur bilemedim. Soğuduysan yapacak bişey yok değiştir ama tüm sürecini de o biliyor bende yerinde olsam muallakta kalırdım. Gerçekten doğumun başladığında bu egzersizler vs işe yarayacak mı kolay bi doğum mu geçireceksin yada farketmeyecek mi onu sen yaşayınca görcez.
Bencede nerden de 4une denk geldiysek diyorum hayır acı da çekiyoruz nasıl bi bahtsizlik anlamadimDoguracaz diye diye sona kalırsak olacagı bu son adet tarihi 4 agustos olanların kaderi demekki bu
Baktım ona göre kıyasladım da canım bende o yüzden doktorun dediğine anlam veremedim sağlıklı olsunlar daBence gayet normal. Bazı arkadaşlar 37 de doğurdu onların ki de kilo ve boy olarak böyleydi , ilk sayfaya bak canım listede yazıyor
Bende de klitoris kısmı çok yanıyor kaşınıyor kızlar.. bi baktım etlenmis sonra zaten benim vajina girişim bebek aşağı indikce açılıyor dün ağlayıp durdum psikolojim bozuldu.. Hani enfeksiyon olursunuz ya kaşınır öyle bi kaşıntı ama enfeksiyondan değil bebek baskı yaptığı için mi oluyo sinirlere bilmiyorum ama buyuyo benim o bölgem sinir bozucuEvet canım kemik agrısı bende de kırılıyor gibi
Sanki ama o vajina yanması mahfetti beni enfeksiyon varken bile yaşamamıştım sadece adet oldugum gün olurdu bende acaba kanamam mı olacak diye düşündüm geçti sonra
Benim dün nerdeyse karnım düzdü kimi zaman öyle bile göreceksinAa iyi o zaman bende başka birşey oldu zannettim