2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Merhaba kızlar ben hiç gelemedim buralara. Kızım doğdu çok şükür sağlığı yerinde ama mini mini bi kız🥲 2400 gram doğdu. Ben spinal istemiştim uyuşturmadan sonra gayet güzel başlamıştık ama çekiştirmeleri hissedince ben çok korktum panikledim acıyo acıyo ay falan diye ben tepkiler vermeye başlayınca beni uyuttular direkt 😬 sonra uyandırdılar ilk temas yapılırken. Çok ağladığımı hatırlıyorum o kadar güzel o kadar eşsiz ki yanağımıza bebeğimizin konulması onun kokusu🥹 odaya çıktıktan sonra karın bastırma yaptılar bana 5-6 kere falan yapıldı rahim kendini toplasın ve içerdeki kalıntılar çıksın diyeymiş o işlemler yapılırken öyle bağırttılar ki beni. Böyle bi acı yok karnımın acısı geçmedi onlardan sonra ağrım cok oldu hala da ağrım var karnım çok ağrıyo😭 ben biraz da fazla tatlı canlıyım ama ağlata bağırta o karnımı defalarca kez bastırmalarını unutamıyorum 😭 sonra bakıyorum yanımda minik kızım kalbim eriyor. Emme olayında da göğüs ucum çıkmıyor o da sinirleniyor ağlıyor. İlk tutuyor sonra göğüs ucum kaybolunca sinirleniyor çekemediği için. O yüzden biz de silikon uc kullanıyoruz emsin de nasıl emerse emsin oldu bi yerden sonra. Emerken çıkardığı o sesler dünyalara bedelmiş🥲 göğsüne koyunca sakinleşiyor vs inanamıyorum benim olduğuna😍😍 karın ağrılarım inşallah geçer hemen cünkü beni en cok o ağrı sancı zorluyor. Kanamam başta çok oldu ama sonra azaldı bayagi.

Bu arada burcumuz boğa, yükselenimiz de ikizler oldu bakalım bizi neler bekliyor 😍😍

Başka kimler doğurdu herkes iyi mi grubu takip edemedim🤗
Maşallah canım çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah 😍😍
S a l o m i S a l o m i ve P Pembepilates de doğurdu onlarda iyi maşallah bebişleriyle 😍🧿

Ay deli olıcam kızlar. Tam uyuyorum bir vuruyor mesaneme tuvaleti üst üste üc kere gittim asla durmadı vurması sürekli çişim geliyor ☹️ çıkacakmış gibi hissediyorum yaaa

Tek refakatçıya mı izin verdiler canım bizde 2 kişiye izin verdiler eşim ve annem kaldı eşim benimle ilgilendi tuvalet yürüyüş vs. Annemde bebişle ilgilendi altını üstünü değiştirdi bana getirdi.
İkinciye izin vardı aslında annem eşime sen git dedi biz hallederiz dedi 😀

Sonradan düşündüm de ona öyle demesi mantıklı geldi benimde 1 ay önce kanamam olsa gel derdi cunku 1 ay omce kanama riskliydi ama şuan kendisi çatı yaptığı için zaten gelir gözüyle bakiyo🤔 birde bu açıdan baktim
Evet böyle düşününce de dediğin gibi mantıklı 🤔 bu hafta dogurcaksin bence sen

Merhaba kızlar ben hiç gelemedim buralara. Kızım doğdu çok şükür sağlığı yerinde ama mini mini bi kız🥲 2400 gram doğdu. Ben spinal istemiştim uyuşturmadan sonra gayet güzel başlamıştık ama çekiştirmeleri hissedince ben çok korktum panikledim acıyo acıyo ay falan diye ben tepkiler vermeye başlayınca beni uyuttular direkt 😬 sonra uyandırdılar ilk temas yapılırken. Çok ağladığımı hatırlıyorum o kadar güzel o kadar eşsiz ki yanağımıza bebeğimizin konulması onun kokusu🥹 odaya çıktıktan sonra karın bastırma yaptılar bana 5-6 kere falan yapıldı rahim kendini toplasın ve içerdeki kalıntılar çıksın diyeymiş o işlemler yapılırken öyle bağırttılar ki beni. Böyle bi acı yok karnımın acısı geçmedi onlardan sonra ağrım cok oldu hala da ağrım var karnım çok ağrıyo😭 ben biraz da fazla tatlı canlıyım ama ağlata bağırta o karnımı defalarca kez bastırmalarını unutamıyorum 😭 sonra bakıyorum yanımda minik kızım kalbim eriyor. Emme olayında da göğüs ucum çıkmıyor o da sinirleniyor ağlıyor. İlk tutuyor sonra göğüs ucum kaybolunca sinirleniyor çekemediği için. O yüzden biz de silikon uc kullanıyoruz emsin de nasıl emerse emsin oldu bi yerden sonra. Emerken çıkardığı o sesler dünyalara bedelmiş🥲 göğsüne koyunca sakinleşiyor vs inanamıyorum benim olduğuna😍😍 karın ağrılarım inşallah geçer hemen cünkü beni en cok o ağrı sancı zorluyor. Kanamam başta çok oldu ama sonra azaldı bayagi.

Bu arada burcumuz boğa, yükselenimiz de ikizler oldu bakalım bizi neler bekliyor 😍😍

Başka kimler doğurdu herkes iyi mi grubu takip edemedim🤗
Aay maşallah size 🧿
Ben de spinal oldum en korktuğum kısım karnıma bastirmalariydi, ameliyathanede çıkarken ilk sorduğum o oldu odaya gelip karnıma basacaklar mi dedim hayır ameliyatta tüm kalıntıları çıkarttılar zaten dedi kadın, rahatladım. Benim de göğüs ucu problemli emerken kayboluyor sinir oluyor bazen yakalıyor çekiyor ama devam etmek istemiyor. Silikon uca alıştı artık göğüs ucunu hiç istemiyor. Ben de doğduğu zaman göğüs ucunu çıkartıp kendi gogsume tutuyorum tükürük enzimleri gecsin süt uretimi ona göre olsun diye, dediğin gibi şöyle bir baktığında her şeye değer diyorsun 😍

Güncelleme geldi bana kızlar doğurmak isteyen periler gitti, emzirmek isteyen perilerim geldi ha bire emzirmek istiyorum ama uykusuzluktan halim kalmadı 😩
Dur dur öyle deme 😂
Benim bebenin yeni guncellemesi bu 😂 emiyor gazını alıyorum altına yapmış oluyor, değiştirip tekrar emziriyorum artık uyuyakaliyor gazını alıp yatırıyorum tekrar istiyor emzik veriyorum oyle bir çekiyor ki aç resmen alıyorum bir daha emziriyorum ağzı açık uyuyakaliyor 😂 gazını almayı atlıyorum o esnada çünkü hem as emmiş oluyor hem gazı alırsam uyanacak 😅 yatırıyorum mizirdanmalar başlıyor sansliysam emzik verip alnını kaşlarini sevince uyuyor ama şanslı saatlerimde değilsem emzik verince tukuruyor resmen meme istiyor alınca da emiyor 😅 anlamadım ben bu çocuğu bir türlü ve bu döngü genelde gece ikinci uyanisimizda oluyor en az 1 buçuk saat emzir yatır alt değiştir döngüsüyle geçiyor 😁

Kızlar mesajları okuyamadım ama şu tarifi paylasandan Allah razı olsun sezeryandan 1 gün önce içmeye basladım hastaneyede gonderdım cok işe yarıyor
Aaa ben bu tarifi görmemiştim ama anneme söyledim kuru dut kuru incir süt yapıyormuş diye o da kendi kafasına göre yapmıştı dut incir kayısı olarak gerçekten süt yapiyor başlarda bebiş çok içermediği için günde 2-3 kez sağım yapiyordum sürekli bunu içtim, soğuk olmamasına dikkat ettim bir de

Ay o yanma bende de oluyor bi kaç gündür ara ara. Tam vajina girişi 🤦🏻‍♀️ antibiyotikte kullandım bende malum anlamadım neden bide kemik ağrısı çekiyorum vajina etrafında
Evet canım kemik agrısı bende de kırılıyor gibi
Sanki ama o vajina yanması mahfetti beni enfeksiyon varken bile yaşamamıştım sadece adet oldugum gün olurdu bende acaba kanamam mı olacak diye düşündüm geçti sonra

X