2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ah benim tazecik annemmmm üzülme alışacaksınız Allah’ın izniyle 😍 üzerini soy ayağını gıdıkla burnunu sık azıcık ağlat sonra hemen ver memeyi, öyle öyle uyanacak sonrada hık dese guk dese ver memeyi 😍
Dediğin hepsini yaptım beyefendi bir ağladı gör nasıl sinirlendi sonra kendi acıkınca ağzını açmaya başladı hemen emzirdim emdi çok şükür

Yarına daha iyi olacaksın canım inşallah agrı kesici
Yapmıyorlar mı neden çok agrıyor benim ilk kalkarken aşırı agrımıştı sonra her agrımasında igne yaptırmıştım ama yine diyorum genel oldugumda agrım çok olmuştu belden hiç bişe hissetmemiştim 🥰🥰 oyy maşallah ona yesin teyzesi totosunu 3 güne ayaktasın inşallah çok rahatça bakacaksın 💗💗
Ay hadi inşallah biraz yürüdüm artık yavaş yavaş

Kızlar sezaryen olacaklar ilk defa olacaklar için söylüyorum refakatçiniz güçlü kuvvetli olsun anneniz olsa bile. Benim annem bel fıtığı var bugün de yoruldu kadıncağız ben kalayım dedi bende kırmadım keşke eşim kalsaydı annemi uyandırmaya kıyamıyorum bebeği birinin size vermesi lazım sizi birinin kaldırıp yürümeniz lazım annemde de fıtık olunca ben hiç düşünemedim anneler kalsın derken aslında çok yardımcı oldu evet ama gece uyudu kadın ben de uyandırmaya kıyamıyorum 😂 bebekle bakışıp duruyoz bebek ağlayınca annem uyanıp veriyor 😂

Kızlar sezaryen olacaklar ilk defa olacaklar için söylüyorum refakatçiniz güçlü kuvvetli olsun anneniz olsa bile. Benim annem bel fıtığı var bugün de yoruldu kadıncağız ben kalayım dedi bende kırmadım keşke eşim kalsaydı annemi uyandırmaya kıyamıyorum bebeği birinin size vermesi lazım sizi birinin kaldırıp yürümeniz lazım annemde de fıtık olunca ben hiç düşünemedim anneler kalsın derken aslında çok yardımcı oldu evet ama gece uyudu kadın ben de uyandırmaya kıyamıyorum 😂 bebekle bakışıp duruyoz bebek ağlayınca annem uyanıp veriyor 😂
Bebek kalk kadın acıktım mi diyo demek🤭🤣🤣 nasıl bi duygu peki anne olmak🥹

Kızlar mesajları okuyamadım ama şu tarifi paylasandan Allah razı olsun sezeryandan 1 gün önce içmeye basladım hastaneyede gonderdım cok işe yarıyor

Eklentiler

• IMG_2400.png
    IMG_2400.png
    325,8 KB · Görüntüleme: 82
Bildiği vardır seninkinin de herhalde ya Mavi070707 Mavi070707 hiç böyle şeyler yasamiyor sanki
Sonradan düşündüm de ona öyle demesi mantıklı geldi benimde 1 ay önce kanamam olsa gel derdi cunku 1 ay omce kanama riskliydi ama şuan kendisi çatı yaptığı için zaten gelir gözüyle bakiyo🤔 birde bu açıdan baktim

Tek refakatçıya mı izin verdiler canım bizde 2 kişiye izin verdiler eşim ve annem kaldı eşim benimle ilgilendi tuvalet yürüyüş vs. Annemde bebişle ilgilendi altını üstünü değiştirdi bana getirdi.

Merhaba ben tüp bebek tedavisi gördüm bugün kan testi verdim çok şükür pozitif ❤️ şimdi şunu sormak istiyorum gebelik ay gün sayımı son adetten mi hesaplanıyor yada transfer gününden mi son adetim 26mart kaç günlük oluyo bilen varmı

Merhaba, hayırlı olsun benim sürecim de tüp bebek bugüne kadar hep adet tarihimi baz aldılar, sende hesabını bu şekilde yapabilirsin.

Merhaba kızlar ben hiç gelemedim buralara. Kızım doğdu çok şükür sağlığı yerinde ama mini mini bi kız🥲 2400 gram doğdu. Ben spinal istemiştim uyuşturmadan sonra gayet güzel başlamıştık ama çekiştirmeleri hissedince ben çok korktum panikledim acıyo acıyo ay falan diye ben tepkiler vermeye başlayınca beni uyuttular direkt 😬 sonra uyandırdılar ilk temas yapılırken. Çok ağladığımı hatırlıyorum o kadar güzel o kadar eşsiz ki yanağımıza bebeğimizin konulması onun kokusu🥹 odaya çıktıktan sonra karın bastırma yaptılar bana 5-6 kere falan yapıldı rahim kendini toplasın ve içerdeki kalıntılar çıksın diyeymiş o işlemler yapılırken öyle bağırttılar ki beni. Böyle bi acı yok karnımın acısı geçmedi onlardan sonra ağrım cok oldu hala da ağrım var karnım çok ağrıyo😭 ben biraz da fazla tatlı canlıyım ama ağlata bağırta o karnımı defalarca kez bastırmalarını unutamıyorum 😭 sonra bakıyorum yanımda minik kızım kalbim eriyor. Emme olayında da göğüs ucum çıkmıyor o da sinirleniyor ağlıyor. İlk tutuyor sonra göğüs ucum kaybolunca sinirleniyor çekemediği için. O yüzden biz de silikon uc kullanıyoruz emsin de nasıl emerse emsin oldu bi yerden sonra. Emerken çıkardığı o sesler dünyalara bedelmiş🥲 göğsüne koyunca sakinleşiyor vs inanamıyorum benim olduğuna😍😍 karın ağrılarım inşallah geçer hemen cünkü beni en cok o ağrı sancı zorluyor. Kanamam başta çok oldu ama sonra azaldı bayagi.

Bu arada burcumuz boğa, yükselenimiz de ikizler oldu bakalım bizi neler bekliyor 😍😍

Başka kimler doğurdu herkes iyi mi grubu takip edemedim🤗

Sancım biraz geçti canım ama şuan bir ilk daha yaşıyorum vajinanın içine acı biber dökmüşler gibi yanıyor
Ay o yanma bende de oluyor bi kaç gündür ara ara. Tam vajina girişi 🤦🏻‍♀️ antibiyotikte kullandım bende malum anlamadım neden bide kemik ağrısı çekiyorum vajina etrafında

Sonradan düşündüm de ona öyle demesi mantıklı geldi benimde 1 ay önce kanamam olsa gel derdi cunku 1 ay omce kanama riskliydi ama şuan kendisi çatı yaptığı için zaten gelir gözüyle bakiyo🤔 birde bu açıdan baktim
Bende aynı şeyi yazacaktım canım. 1 ay önceyle şimdiki durum çok farklı. Ozaman onun durumunda kanama sebepsiz ve riskliydi. Şuan senin durumunu sebepli ve risksiz görüyor. Çatı muayenesi yaptı belki sıyırma yaptı uyardı vs sonuçta kendisi ne yaptığını daha iyi biliyor Belkide gerçekten sadece çatı muayenesi yaptı ama fazla derine baktığından kanama ve ağrı epey oldu yani dolayısıyla bu yaşadıklarını bekliyor.

Bazı doğum egzersizlerini vs çok erken başlattı bununda sebebi bence bebeğin durduğu yer şekli vs. Kilolu gördü fazla yukarda gördü o sebeple erken başlattı ki zaten o haftalarda doğum olmucağını biliyordu. En azından senin durumunda gördüğü hastası için.

Bence doktorun sadece bazen gizemli davrandığı için merak içinde kaldın, doğum olsun diye verdiği egzersizleri erken yapmaya başlayıp tüm tuşlara basınca doğmadı doğsun vs stresine girdin ve şuan hafiflese de iki günlük bi ağrı çektin.

Doktorunun bana göre artıları ve eksileri bunlar. Doktoru son dakika değiştirmen ne derece iyi olur bilemedim. Soğuduysan yapacak bişey yok değiştir ama tüm sürecini de o biliyor bende yerinde olsam muallakta kalırdım. Gerçekten doğumun başladığında bu egzersizler vs işe yarayacak mı kolay bi doğum mu geçireceksin yada farketmeyecek mi onu sen yaşayınca görcez.

X