Merhaba kızlar ben hiç gelemedim buralara. Kızım doğdu çok şükür sağlığı yerinde ama mini mini bi kız
2400 gram doğdu. Ben spinal istemiştim uyuşturmadan sonra gayet güzel başlamıştık ama çekiştirmeleri hissedince ben çok korktum panikledim acıyo acıyo ay falan diye ben tepkiler vermeye başlayınca beni uyuttular direkt
sonra uyandırdılar ilk temas yapılırken. Çok ağladığımı hatırlıyorum o kadar güzel o kadar eşsiz ki yanağımıza bebeğimizin konulması onun kokusu
odaya çıktıktan sonra karın bastırma yaptılar bana 5-6 kere falan yapıldı rahim kendini toplasın ve içerdeki kalıntılar çıksın diyeymiş o işlemler yapılırken öyle bağırttılar ki beni. Böyle bi acı yok karnımın acısı geçmedi onlardan sonra ağrım cok oldu hala da ağrım var karnım çok ağrıyo
ben biraz da fazla tatlı canlıyım ama ağlata bağırta o karnımı defalarca kez bastırmalarını unutamıyorum
sonra bakıyorum yanımda minik kızım kalbim eriyor. Emme olayında da göğüs ucum çıkmıyor o da sinirleniyor ağlıyor. İlk tutuyor sonra göğüs ucum kaybolunca sinirleniyor çekemediği için. O yüzden biz de silikon uc kullanıyoruz emsin de nasıl emerse emsin oldu bi yerden sonra. Emerken çıkardığı o sesler dünyalara bedelmiş
göğsüne koyunca sakinleşiyor vs inanamıyorum benim olduğuna
karın ağrılarım inşallah geçer hemen cünkü beni en cok o ağrı sancı zorluyor. Kanamam başta çok oldu ama sonra azaldı bayagi.
Bu arada burcumuz boğa, yükselenimiz de ikizler oldu bakalım bizi neler bekliyor
Başka kimler doğurdu herkes iyi mi grubu takip edemedim