2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aynen Türk kahvesi yaptılar içtim 3 defa kalktım yürüdüm ayaklarımı hafif geriyorum uzatıyorum şimdilik hareketler bunlar birde yürümek istiyorum ama annem refakatçi o da uyuyor uyandırmaya kıyamıyorum

Emmiyor asla uyandırıyorum geri uyuyor hemen of ya ben bu çocuğu doyuramıyorum diye stres yapıyorum
Dur annesi emer daha sen sürekli ver uyandır emzir sonra sarılık olmasın strese girme. Nasıl bir duygu kavuşmak mis kokusu. Kaç kilo dogdu bu arada tuttumu kilosu

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim Amin gerçekten iyiki varsın beni aydınlattın çok sağol

Hayret ettim nasıl aynı doktor olabilir o anki moduna göre mi ilerliyor. Keyfi iyiyse ilgilenip kötüyse sallıyor mu acaba
Aay bende böyleydim

Emmiyor asla uyandırıyorum geri uyuyor hemen of ya ben bu çocuğu doyuramıyorum diye stres yapıyorum
Endişlenme canım biz neler yaşadiysak onlarda yasadı karnimizda.
Yoruldular.
Uzun yoldan geldiler.
İlk gün bu tarz şeyler tolere edilebilir.
Yarin alışır toparlar inşallah. Daha kac saat olduki hemen doyuramiyorum hissine kapılma .

Dur annesi emer daha sen sürekli ver uyandır emzir sonra sarılık olmasın strese girme. Nasıl bir duygu kavuşmak mis kokusu. Kaç kilo dogdu bu arada tuttumu kilosu
3700 doğdu teyzoşlar 52 cm harika duygu tarifsiz sabahtandır şükrediyorum , dikişlerim için küfrediyorum orası ayrı, melek kız dehşet ağrıyor anam ya of sezaryenden sonra tek başıma kalkıp bebeğe bakmayı hayal ediyorum şu an ona bakıp

İnanılmaz ağladı zaten sinirlendi uyanmak istemiyor en son koyduk yatağına bir saat sonra tekrar deneyeceğim sen nasılsın canım

Yarına daha iyi olacaksın canım inşallah agrı kesici
Yapmıyorlar mı neden çok agrıyor benim ilk kalkarken aşırı agrımıştı sonra her agrımasında igne yaptırmıştım ama yine diyorum genel oldugumda agrım çok olmuştu belden hiç bişe hissetmemiştim oyy maşallah ona yesin teyzesi totosunu 3 güne ayaktasın inşallah çok rahatça bakacaksın

Kızlar afedersiniz ama ben tuvalete çıkamıyorum kahve içiyorum kayısı yiyorum ama yok yani içim taş gibi oldu ama bir türlü yapamıyorum çok rahatsızlık veriyor
1 yemek kaşığı zeytinyağ iç canım uyumadan önce faydası olur inşaAllah

Ah benim tazecik annemmmm üzülme alışacaksınız Allah’ın izniyle üzerini soy ayağını gıdıkla burnunu sık azıcık ağlat sonra hemen ver memeyi, öyle öyle uyanacak sonrada hık dese guk dese ver memeyi

İnanılmaz ağladı zaten sinirlendi uyanmak istemiyor en son koyduk yatağına bir saat sonra tekrar deneyeceğim sen nasılsın canım
Benim minişte uyuyor şimdi 12 gibi emzirmiştim.
Ablamlar filan çok yorma ilk günden dediler..
Bende artık bu günlük tatil verdim asırı sıkmadan ama ihmal de etmeden emzirmeye çalışıyorum.

Bu arada hangi hastanedesin canım.
İstanbuldamıydın

Kuzum yorması falan yok her her fırsatta emzirmen lazım ki sütün gelsin sarılık olmasın. En fazla 2 saat uyusun geçirme 2 saati. Ondan önce uyanırsa bile emzir

Şaka gibi gerçekten bende bi kere telefonla dediği saatte aradım açtı onun dışında aramadım ama mesajlara geç dönüyor o da yoğunluktan olduğu için bir şey diyemiyorum ama bana öyle bi konusuyo ki yolda doğur öyle der gibi diyorum ya son 6 dkda bir olursa duşa gir sonra avm gez falan dedi.. Bana olabilir diyo gel bakalım demiyo ki iletişimi de yüz yüze iyi ben anlamadım kişiye göre mi muamele yapiyo bizi rahat mı goruyo anlamadım ki

Ağrın devam ediyor mu canım?

Yok canım Konya farabideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…