2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Begonya2 Begonya2
Genetik mi bilmiyorum anneminde bele vurmamis kasiktaymis..
Doktorum cevap vermedi kızlar ama hala ağrım var tuvalete girdim ve bildiğiniz çok aşırı yoğun uzayan zar tabakası geldi şok oldum.. bildiğiniz zar ya acaba açıldığım için mi oluyor bilmiyorum.. annemde hiç hatırlamıyor dogumuyla alakalı bir şey burdaki annelerimiz bu durumu yaşadı mi?
Canım benimde kasıklardaydı ağrım ama sürekli vardı hele doğuracağım gün hiç geçmedi. Öyle dk filan hikaye oldu yani. Sonra kanamam çok yoğun geldi birden boşaldı hastaneye gittik 4 cm açıklık vardı sevk edildim doğum yaptığım hastanede belime vurmaya başladı belimi ayırıyorlar gibi bi yandan kasık ağrısı sonrada doğum oldu. Benim durumuma benziyor durumun açıklık artıyor bence

Kızlar çok iğrenç ama sildikce zar düşürüyorum ve bunlar küçük değil bir işaret parmağı uzunlugunda 😭
Canım sen bence bi hastaneye git geri de gönderseler bi baksınlar Allah korusun farklı bişey olmasın çatı muayenesinden sonra kanama filan normal diyolar ama senin nişan baya çok geliyor kan da öyle. Sancıyı ağrıyı anladık ta kan zar filan baya baya da çekiyorsun yani

Begonya2 Begonya2
Genetik mi bilmiyorum anneminde bele vurmamis kasiktaymis..
Doktorum cevap vermedi kızlar ama hala ağrım var tuvalete girdim ve bildiğiniz çok aşırı yoğun uzayan zar tabakası geldi şok oldum.. bildiğiniz zar ya acaba açıldığım için mi oluyor bilmiyorum.. annemde hiç hatırlamıyor dogumuyla alakalı bir şey burdaki annelerimiz bu durumu yaşadı mi?
Bende nışan 2 kere silmeye geldi sadece ilki büyük gelmişti, diğeri küçük gelmişti

Ağrım sürekli var bildiğin adetin siddetlisi birde sağa sola dönerken dönemiyorum çok kötü canım acıyor
Doktor kurcaladığı için mi böyle ağrı oldu ki canım? Aslında açılmada ilk 5 cm e kadar böyle çok ağrı olmuyor seninki farklı bir durum mu acaba bilemedim bence hastaneye git ve muayene ol. Açıklık azsa zaten yatırmazlar yine evde çekersin sancını

Valla açken ben ben değilim hiç güvenmiyorum kendime o konuda 🤣🤣🤣 o yüzden sabah erkenden alsınlar istiyorum genel anestezi istemiyorum ama yine de aç gel derler
Evet kuzum spinal da olsa aç gideceksin ay bizede az kaldı heycan gerginlik birbirine girecek sanki bende sanki hiç
Dogurmucam modundayım 😂😂😂

Evet kuzum spinal da olsa aç gideceksin ay bizede az kaldı heycan gerginlik birbirine girecek sanki bende sanki hiç
Dogurmucam modundayım 😂😂😂
Aynen sonuçta ameliyat diye illaki aç çağırırlar.
Ay bende de durum aynı hem çok merak ediyorum hem gerginim. Senin gene 1 gün kaldı hala doğurmucak moddamısın 🤣🤣 o değil çocuk babannesini bekledi ya 🤣🤣

Migreni olan epidural yada spinal yaptırınca çok baş ağrısı oluyormuş sanırım. Daha ki önceki gebeliğinizde migreniniz olupta epidural yada spinal yaptırdınız mı dayanılmayacak aşırı bi baş boyun ağrınız oldu mu?

Benim de sürekli sizi halindeydi canım. Ilık bir duş almayı denedin mi? Hafifler belki ağrın. Daha siddetlenirse git bence nstye baglanirsin duruma göre yatisin yapılır
Dün doktora dedim ki nstde sancim sizce nasıl çıkmış dedim bana şey dedi nst sancı göstermez biz orda bebeğin nabzına bakıyoruz seninkide çok iyi gözüküyor dedi🙄 dün geldiğimde almıştım şimdi de gircem canım
Sağa sola dönerken vajinanda mı ağrı oluyo
Kasıklarımda bebeğin kafasını hissediyorum kanalda olması bebeğin gerçekten çok farklı bir şey anliyorsunuz🥲

X