2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hayırlısıyla doğursaydık bir oh diyeceğim sonrası beni korkutmuyor en azından bedenim rahatlayacak biraz da olsa.
Bana da herkes batıyor insan nefreti oluştu
Bana da batıyor canım tek istediğim bebeği sağlıkla kucağıma almak. Biraz kendime kızıyorum artık senden başka kimse kıymetli değil diyorum kendimi doldurup doldurup üzüyorum hamile olmadan önce böyle değildim ben hiç içime atmazdım kavgamı ederdim karşı tarafı benimle uğraştığına bin pişman ederdim veya engellerdim karşı taraf umrumda bile olmazdı herkes bana gaddar derdi hatta ama bebekten midir nedir ay alt üst oldum hormonlardan heralde, ben dedeme çekmişim, adam kime sinirlense kime kızsa direk dövüyormuş o kadar umursamazmış ki oğlu kızı bile olsa sinirlenince hiç affetmiyormuş yeminle aynı ben de öyleyim, şimdi bebeğe dua etsinler yoksa çoktan yakıp yıkmıştım şu bebeği bir doğurayım inşallah eski formuma girerim en ufak şeyde bile ağlıyorum ya asla bu ben değilim

Hayırlısıyla doğursaydık bir oh diyeceğim sonrası beni korkutmuyor en azından bedenim rahatlayacak biraz da olsa.
Bana da herkes batıyor insan nefreti oluştu
Ay evet ya hayırlısıyla sağlıkla bi doğursaydık vaktinde. Bebek geçen hafta aşağı indi oturmam bile değişti nasıl rahatladım mideme kaburgalarıma basıyodu artık nefes alabiliyorum. Doğunca iyice rahatlıcaz bedenen en azından Allahın izniyle. Bi kaç dikiş ağrısı sürer oda geçer
Senin de sevmediğin burç yok sanırım maşallah
Bence anlaşılamayacak tek burç ikizler
tamamen hormonlardan şöyle bi doğur 2 ay geçsin eski formundan daha iyisine dönüşürsün hatta hamileyken lohusayken sana yapılanları milletin burnundan fitil fitil getirirsin. Ama bi 2 ay geçsin vücut hormonlardan arınsın biraz normale dönsün

Deme o sihirli cümleyi benim çocuk 39 veya sonrasında doğarsa ikizler oluyor 38de gelmesi lazım

Deme o sihirli cümleyi benim çocuk 39 veya sonrasında doğarsa ikizler oluyor 38de gelmesi lazım
Ay hadi inşallah en doğru en güzel zamanda gelsin ama ikizler de insanı yoruyor ya hatta ikizler burcu olup üstüne iki yaş sendromu yaşadığını düşünemiyorum. Çevremde ikizler çok var biride babam. Allahım Allahım yani bak okadar söylüyorum Ayy Allah yardımcın olsun ama boşver sağlığı yerinde olsun

Laf edecek bir şey bulursa salla gitsin o zaman kendini yorma ki çabuk iyiles

Ahhahaha ay hadi inşallah evet bence de ikizler burcu tanıdığım iki kişi oldu maalesef zor anlaştım birde çok çok yakın arkadaşım var ama o da antidepresan kullanıyor yüksek miktarda hem de onunla çok iyi anlaşıyorum çok da seviyorum ama ilaçtan dolayı mı böyle birisi onu anlamadım

Amin tabii önce sağlığı da yine de az erken gelsin yırtalım teraziden ben de düşünemiyorum ya çok zor cidden

İkizler burcunu övelim biraz da ya burda anne adayları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…