2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yengeçim ben yükselenimi bilmiyorum anacım akşama doğru doğdun diyor saat bilmiyor
Tam bir yengeç kadınısın ama
Geliyooorr
Sagol canım inşallah burun tıkanıklıgı için önerecegin kullandıgın bi ilaç oldumu canım
Ben fısfıs sıkıyorum doktorun yazdığını, burnumu serum fizyolojik ile yıkıyorum, buhar yapıyorum, nemlendirme makinesini açıyorum yanında yatıyorum. Bir tek büyü yapmadım en son bir o kaldı burda tanıdığım hoca yok ay bir açılmadı kız şu burnum ne yaptıysam

Ayyy gerçekten çok az kalmış
Ayy kız benim gibi sonuna kadar bekliyorsun pat diye çıkıp girmiyorsun
Ben oldum olası hastane ortamını sevmem birde gereksiz rahatsız etmeyi sevmem gerçekten kolum bacağım kopması lazım gitmem icin

Ay evet canım sonradan gördüm çok geçmiş olsun benimde bogazım kötü nasıl geçecek bilmiyorum
Halsizlik de var mı peki benim ilk gün bir halsizlik oldu ikinci gün kemik ağrısı başladı istersen sen de de bu belirtiler varsa antibiyotik al hemen canım çünkü asla geçmiyor benim yapmadığım kalmadı doğuma az kaldı diye sarımsağı yuttum resmen çorbalar zencefiller naneler havada uçuştu ama geçmedi

Canım antibiyotik alırken vucudundaki yararlı bakterilerde ölecek zaten biliyorsundur sen yinede benim verdiğim tarif olsun limon, soğan, sarımsak yemeyi unutma birde kemik suyu kaynatıp içebilirsen limonlu acılı tam şifa olur

Bende de duygu durumları aynı.. doğumu ben yapicam niye benim istediklerim olmuyo modundayim bence hakliyim

Alerjin var mıydı

evlenmişsin bir kaç güne bebeğin olacak inşallah hala anneden korkma var hemen evi temizle de sonra laf etmesin ben korkudan anneme vereceğim yatakları bile yıkadım temiz temiz olsun
Korkmadan ziyade pasaklı demesin diye laf söz ettirmemek için ya bakalım inşallah bir yer unutmam ahahha
Bende nevresimleri yıkadım utuledim hafif dolap kokusunu hiç sevmem o yüzden

Korkmadan ziyade pasaklı demesin diye laf söz ettirmemek için ya bakalım inşallah bir yer unutmam ahahha
O sırada 3 aydır silmediğim camlarımın kenarlarındaki full sarı polenleri annemi çağırıp sildiren ben pasaklılığa son noktayı koymuşum

Aynen pasaklı demesin diye benim de öyle Allah nasip ederse yarın gelecek, dün su içerken bir kaç lekelı bardak gördüm makine tam yıkamamış eşim de direk yerleştirmiş ,annem görse 40 yıl dilinden düşmez bardaklarım. Bugün ne olur ne olmaz tüm bardaklarımı kaynatma fikri var aklımda sıcak suda çamaşır suyuyla . Ama burnum tıkalı zaten nefes alamıyorum bir de o işlere kalkışsam kötü olurum diye korkuyorum. Zaten evi tertemiz yaptım mis gibi oldu her yer, ama benim annem kesinlikle laf edecek bir şey bulacak adım gibi eminim

Sen de mi duygusal oldum canım ben hep bir ağlamaklı moddayım eşimi görünce bile çıldırıyorum hepsini yaptım kız alım ayağım oldu limonlar naneler inşallah yarına kadar geçer ya

Alerjin var mıydı

evlenmişsin bir kaç güne bebeğin olacak inşallah hala anneden korkma var hemen evi temizle de sonra laf etmesin ben korkudan anneme vereceğim yatakları bile yıkadım temiz temiz olsun
Millet annesini çağırıp evini temizletiyor biz de annemiz gelmeden ev temizliyoruz işte hayat benimki de laf eder ama benim temizlememe de laf eder kocam yapsınmış (hamile değilken de). Temizlikçi alıcam ben de kendim yapamam cam kapı falan ama mayısta mı alsam bu hafta içi mi bilemedim
Canım sen ya korona oldun ya influenza bence, belirtilerin onlara benziyor iyice yat dinlen uzun sürüyor geçmesi

Uykusuzluk inanılmaz sinir stres yapıyor benim de öyle oldu hastalıklı gibi oldum gözlerim berbat.

Hayırlısıyla doğursaydık bir oh diyeceğim sonrası beni korkutmuyor en azından bedenim rahatlayacak biraz da olsa.
Bana da herkes batıyor insan nefreti oluştu

Anlıyor musun burçlardan teraziyim ben de hiç anlamıyorum ama
Yok öyle çok anlamam ama çevremde olan insnalardan az çok yorum yapabiliyorum koç yay başak kova boğa ikizler aslan yengeç bunlardan tanıdıklarım yakınlarım
Terazi de lise arkadaşım vardı severim terazileri de pozitif oluyolar genelde

Senin de sevmediğin burç yok sanırım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…