2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benden su gibi akıntı geliyo ama akıntı değil ama akıntı kadar, idrar değil ama amniyon sivisi mi değil mi ne olduğunu nasıl anlayabilirim
Sancılarım başladı canım gece giderim diyordum ama yine gelmedi dayandım uyudum ama gece saate bir lavabodaydım hem idrar hem ishal belden karnıma kasıklarıma sancılar yayılmaya başladı artık çok sürmicek bence çarşambaya kadar dogurmuş olabilirim o akıntı bende de var 3 defa oldu dün ama akıntı bence son hazırlıklar

Gripken anestezi olmuyor diye biliyorum canım oğlum geniz etinden ameliyat olacaktı grip olmuştu doktor erteledi. Sen de iyice iyileş de ondan sonra olursun nasıl olsa bir aciliyetin yok
Aynen kesinlikle antibiyotik alıyorum şimdi umarım hemen geçer dediğin gibi bir aciliyeti yok

Geçmiş olsun canım benimde burnum çok kötü tıkalı bogazım çok agrıyor yanıyor bugün evde fısfıs vardı onu sıktım ilaç verdimi doktor sana canım
Verdi vallahi ben istedim antibiyotik yaz dedim çünkü boğaz hafif kaşıntı başladığında bağışıklık sistemi tamamen çöküyor birde doğuma da az kaldı stres de yapınca vücut çöküyor resmen

Ben de psikolojik olarak çok zorlanıyorum canım kendimi niyeyse en ufak şeyde bile inanılmaz kinlendiriyorum eşime sinirlendim evde ikimizin resmi ne var ne yok yırttım elle tutulur bir yanlışı da yok ama her şey batıyor , insanlar arıyor batıyor kv hastayım hiç aramadı batıyor yani kendimi ben bile anlamıyorum

Yok canım bekliyorum hala. 39 olucam çarşamba günü. Biraz son aylarda moral ve motivasyon açısından kötüydüm. O yüzden buralara bakamıyorum hiç
Baya sona yaklaşmışsın canım normal doğum bekliyorsun o zaman dimi?

Sagol canım inşallah burun tıkanıklıgı için önerecegin kullandıgın bi ilaç oldumu canım
Benim de bahar alerjim var çok kötüyüm güne hapşırıklarla başlıyorum gün boyu da burnum tıkalı oluyor. Şırınga ile serum fizyolojik sıkmak ve deniz/okyanus suyu spreyi kullanıyorum canım en masumları diye.

Hafif var bogaz agrım fısfıs sıkıyorum burnum hep tıkalı zaten canım
Alerjin var mıydı
Annem geliyo yarın sabah 7de kalkıp evi bi baştan sona temizlicem senin adınada seve seve yaparim
evlenmişsin bir kaç güne bebeğin olacak inşallah hala anneden korkma var hemen evi temizle de sonra laf etmesin ben korkudan anneme vereceğim yatakları bile yıkadım temiz temiz olsun

Sagol canım inşallah burun tıkanıklıgı için önerecegin kullandıgın bi ilaç oldumu canım
Canım burun tıkanıklığı gerçekten korkulu rüyam çok uzun zaman biliyorsun sıkıntısını çektim burun tıkalı olunca sabah ta baş ağrısıyla filan uyanıyorsun berbat bi durum. İnşallah biran önce geçer seninkide sende bayadır bundan müzdariptin geçiyor gibi oluyor tekrar nüksediyor galiba senin.
Ben iliadin burun spreyi kullandım gebelikte damarları kastığı için erken doğum riski filan olabilir diye kullanımında tereddüt varmış ama ben hep kullandım zaten dayanılacak gibi olmuyor. Bide riskli zamanları geçtik yani kullansak ta bişey olmaz artık. Ha aman aman mücizevi geçirmiyor ama biraz açıyor en azından okyanus suyundan filan daha iş görüyor. Bide evde çocukların nebilüzatörü varsa içine serum suyu filan koyup hava al o bu spreylerden biraz daha iş görüyor ama hiç biri tamamen etkili değil. geçici çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…