- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Hasta olmasan da aynı boksun derSalla o zaman hastayım ben dersin
Evet canım her burçtaki herkes aynı olmuyor genel olarakİkizler burcunu övelim biraz da ya burda anne adayları var
Evet her konuda hemen fikir alırım ama benim düşündüğüm şey olana ikna edene kadar konuşurum eşimde bu huyumu bilir en son sen zaten kendi bildiğini yapcan bana sorma boşa derBüyük kızımda başak , 100 kere birsey söyleyim yinede kendi bildiğini yapar önceÖyle mi tüm başaklar. Hep kendi doğrunuz mu yaparsınız önce
Mesela golden da ikizlerdiİkizler burcunu övelim biraz da ya burda anne adayları var
benim de 29 mayıs gösteriyor tahmini doğumAynı kaderi paylaşıyoruz
Temizlik konusunda nasılsın başaklar genelde çok titizlerEvet her konuda hemen fikir alırım ama benim düşündüğüm şey olana ikna edene kadar konuşurum eşimde bu huyumu bilir en son sen zaten kendi bildiğini yapcan bana sorma boşa der
Şu an 10 günlük oldu canım, karnının üstüne yatirabilir miyimmCanım yeni beslemediğin bi zamanda yüz üstü koy bebeği 10-15 cm kadar yakınına zeka kartını koy yüz üstü egzersiz olmuş olur hem kartı inceler. Daha uzağa koyma ama göremez şuan Yenidoğanlar uzağı göremez henüz. Yüz üstü ve boyun egzersizi olmuş olur bu sayede ve karın kasları daha çabuk güçlenir dönmesi hareketlenmesi daha çabuk olur. Tummy time çok önemli bebeklerde.
Birde sırt üstü yatırıp kartı yine yakın tutarak yavaşça sağa sola doğru hareket ettir izlemesini sağla önce gözleriyle sonra kafasını çevirerek izleyecek bu egzersizde güzeldir takibi dikkati artar
Aa öyle miydi onu atlamışım bak
benim de 29 mayıs gösteriyor tahmini doğumumarım 20 mayısta gelir
Anlaşması anlaması zor ikizleri ruh halleri çok değişiyor ele avuca gelmez zor tipler bide üstüne senin arkadaşının sıkıntıları varmış haliyle ruh hali dalgalanması daha fazladırAhhahaha ay hadi inşallahevet bence de ikizler burcu tanıdığım iki kişi oldu maalesef zor anlaştım birde çok çok yakın arkadaşım var ama o da antidepresan kullanıyor yüksek miktarda hem de onunla çok iyi anlaşıyorum çok da seviyorum ama ilaçtan dolayı mı böyle birisi onu anlamadım
Allah gönlüne göre versin inşallahAmin tabii önce sağlığı da yine de az erken gelsin yırtalım terazidenben de düşünemiyorum ya çok zor cidden
Yaaa canım benimm
Titizimdir ama aşırı değilim ya bence ordada bi yükselen burç devreye giriyo sanırım. Ama ev dağınıksa ve pisse modum aşırı düşüyo anında, evi sileyim süpüreyim toplayayım o domestos kokusunu alayım evde anında yükseliyorum. Hamilelikte istediğim gibi yapamamak çok sinir bozucuydu eşimle kavgalarımız hep bu yüzden oldu mesela yapamadığım şeyler ona kaldı oda neden bunu yapıyoruz ne gerek var falan diye sorgulayınca çok tartıştıkTemizlik konusunda nasılsın başaklar genelde çok titizler
Kızımın doktoru en son yeni bebiş için ilk dönem 1 dakika kadar yüzüstü tutabilirsin demişti ilk aydan sonra 5 dakika sonraki aylar süre uzar. Yani çok kısa tutabilirsin yada direk sırt üstü yatırıp kartları yakın tutup sağa sola hareket ettirebilirsin hergün hem egzersiz olur hem ikiniz için aktivite zamanla takibe başlar dikkati artarŞu an 10 günlük oldu canım, karnının üstüne yatirabilir miyimmaay çok heyecanlandım
Anneme diyorum da kasiniyorsun sen diyorKızımın doktoru en son yeni bebiş için ilk dönem 1 dakika kadar yüzüstü tutabilirsin demişti ilk aydan sonra 5 dakika sonraki aylar süre uzar. Yani çok kısa tutabilirsin yada direk sırt üstü yatırıp kartları yakın tutup sağa sola hareket ettirebilirsin hergün hem egzersiz olur hem ikiniz için aktivite zamanla takibe başlar dikkati artar
Evet erkeklerin hepsi mi öyle acaba ya yoksa yetiştiği ortamdan mı kaynaklı? Benim abim inanılmaz titiz birisi annemden kaynaklı çünkü ama eşime bakıyorum bazen oturup ağlayasım geliyor balkonu o kullanılır sigara çay keyfi için yani afedersin ahır gibi ve ben temizlerken zorlanıyorum bulaşık teliyle düşün yani; onun annesi de öyle asla temizlik nedir bilmez arada evine kadın gelir o kadar. Geçen halımı yıkayacam dedim ne gerek var benimki 7 yıldır yerde öyle duruyor dedi; içimden dedim oğlun kime çektiği belli olduTitizimdir ama aşırı değilim ya bence ordada bi yükselen burç devreye giriyo sanırım. Ama ev dağınıksa ve pisse modum aşırı düşüyo anında, evi sileyim süpüreyim toplayayım o domestos kokusunu alayım evde anında yükseliyorum. Hamilelikte istediğim gibi yapamamak çok sinir bozucuydu eşimle kavgalarımız hep bu yüzden oldu mesela yapamadığım şeyler ona kaldı oda neden bunu yapıyoruz ne gerek var falan diye sorgulayınca çok tartıştık
Evet onunki tuhaf ya bir defa bayağı üstüne gittim neden kullanıyorsun bunları dedim çünkü yemekhaneye gittik ilacı almamıştı o gün aniden yere düşer gibi oldu ilaçsız baygın oluyor. İlacı almadığında insanları boğazlamak öldürmek istiyorım kardeşimi bile öldürmeyi planladım dedi bayağı korktum ben deAnlaşması anlaması zor ikizleri ruh halleri çok değişiyor ele avuca gelmez zor tipler bide üstüne senin arkadaşının sıkıntıları varmış haliyle ruh hali dalgalanması daha fazladır
Allah gönlüne göre versin inşallah
Burçtan değildir ya o kadarı da psikolojik benceEvet onunki tuhaf ya bir defa bayağı üstüne gittim neden kullanıyorsun bunları dedim çünkü yemekhaneye gittik ilacı almamıştı o gün aniden yere düşer gibi oldu ilaçsız baygın oluyor. İlacı almadığında insanları boğazlamak öldürmek istiyorım kardeşimi bile öldürmeyi planladım dedi bayağı korktum ben detabi ki her burç farklı ama nefreti çok dipte sevgiyi çok yüksekte tutuyor ve o kadar değişken ki ruh hali
Kesinlikle canım burçtan değil bence deBurçtan değildir ya o kadarı da psikolojik bence
Çok zor ya Allah yardımcısı olsunKesinlikle canım burçtan değil bence dehastalık onunki hatta obsesif kompleks bozukluğu demiş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?