• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Salla o zaman hastayım ben dersin 🤣🤣
Hasta olmasan da aynı boksun der 🤣🤣🤣 benimki hastalık derecesinde, babam doktora götürdü en son annemi, doktor baktı olmuyor ilaç verdi ilaçlar da annemi hep uyuttu en son doktor bile illallah etti, git temizliğini yap dedi😀 annem yere bir damla su bile dökülünce 2 bezle siliyor bir köpüklü bir kuru, sabah tüm halıları siler 2 bezle bir kova su yapar halıları balkona asar yerleri yıkar ve bu onun günlük temizliği. Ben bekarken 2-3 haftaya bir duvar yıkardım kuruturdum mahvoldu evin duvarı görsen🥴 ama kadının elinde değil psikolojik olarak çok kötü oluyor . Eve bir misafir gelmişti çiftlikte oturuyorlardı; onlar gidince annem halıları balkona attı yıkamak için koltuk örtülerini perdeleri tüm söktü o gece sabaha kadar buz gibi uyuduk. Yani babam da illallah etti ama öyle bir kadın değiştiremeyiz. Şimdi bana laf atıyor sürekli inşallah evin temizdir diyor ama ben annem kadar yapamıyorum ben de yapıyorum hatta eşim hep diyor annene çekmeye başladın diye 🤣😀 armut dibine düşüyor🤣🤣🤣

Büyük kızımda başak , 100 kere birsey söyleyim yinede kendi bildiğini yapar önce :KK51: Öyle mi tüm başaklar. Hep kendi doğrunuz mu yaparsınız önce
Evet her konuda hemen fikir alırım ama benim düşündüğüm şey olana ikna edene kadar konuşurum eşimde bu huyumu bilir en son sen zaten kendi bildiğini yapcan bana sorma boşa der 😂

Canım yeni beslemediğin bi zamanda yüz üstü koy bebeği 10-15 cm kadar yakınına zeka kartını koy yüz üstü egzersiz olmuş olur hem kartı inceler. Daha uzağa koyma ama göremez şuan Yenidoğanlar uzağı göremez henüz. Yüz üstü ve boyun egzersizi olmuş olur bu sayede ve karın kasları daha çabuk güçlenir dönmesi hareketlenmesi daha çabuk olur. Tummy time çok önemli bebeklerde.
Birde sırt üstü yatırıp kartı yine yakın tutarak yavaşça sağa sola doğru hareket ettir izlemesini sağla önce gözleriyle sonra kafasını çevirerek izleyecek bu egzersizde güzeldir takibi dikkati artar
Şu an 10 günlük oldu canım, karnının üstüne yatirabilir miyimm😍 aay çok heyecanlandım😍

Ahhahaha ay hadi inşallah 🙏🏻 evet bence de ikizler burcu tanıdığım iki kişi oldu maalesef zor anlaştım birde çok çok yakın arkadaşım var ama o da antidepresan kullanıyor yüksek miktarda hem de onunla çok iyi anlaşıyorum çok da seviyorum ama ilaçtan dolayı mı böyle birisi onu anlamadım
Anlaşması anlaması zor ikizleri ruh halleri çok değişiyor ele avuca gelmez zor tipler bide üstüne senin arkadaşının sıkıntıları varmış haliyle ruh hali dalgalanması daha fazladır
Amin tabii önce sağlığı da yine de az erken gelsin yırtalım teraziden 😂 ben de düşünemiyorum ya çok zor cidden 🥲🥲
Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏 😍😍😂

Temizlik konusunda nasılsın başaklar genelde çok titizler
Titizimdir ama aşırı değilim ya bence ordada bi yükselen burç devreye giriyo sanırım. Ama ev dağınıksa ve pisse modum aşırı düşüyo anında, evi sileyim süpüreyim toplayayım o domestos kokusunu alayım evde anında yükseliyorum. Hamilelikte istediğim gibi yapamamak çok sinir bozucuydu eşimle kavgalarımız hep bu yüzden oldu mesela yapamadığım şeyler ona kaldı oda neden bunu yapıyoruz ne gerek var falan diye sorgulayınca çok tartıştık 😅

Şu an 10 günlük oldu canım, karnının üstüne yatirabilir miyimm😍 aay çok heyecanlandım😍
Kızımın doktoru en son yeni bebiş için ilk dönem 1 dakika kadar yüzüstü tutabilirsin demişti ilk aydan sonra 5 dakika sonraki aylar süre uzar. Yani çok kısa tutabilirsin yada direk sırt üstü yatırıp kartları yakın tutup sağa sola hareket ettirebilirsin hergün hem egzersiz olur hem ikiniz için aktivite zamanla takibe başlar dikkati artar😍😍

Kızımın doktoru en son yeni bebiş için ilk dönem 1 dakika kadar yüzüstü tutabilirsin demişti ilk aydan sonra 5 dakika sonraki aylar süre uzar. Yani çok kısa tutabilirsin yada direk sırt üstü yatırıp kartları yakın tutup sağa sola hareket ettirebilirsin hergün hem egzersiz olur hem ikiniz için aktivite zamanla takibe başlar dikkati artar😍😍
Anneme diyorum da kasiniyorsun sen diyor 🤣 çocuk yavaş yavaş gelişsin sen niye hızlandırıyosun diyor 🤣🤣

Titizimdir ama aşırı değilim ya bence ordada bi yükselen burç devreye giriyo sanırım. Ama ev dağınıksa ve pisse modum aşırı düşüyo anında, evi sileyim süpüreyim toplayayım o domestos kokusunu alayım evde anında yükseliyorum. Hamilelikte istediğim gibi yapamamak çok sinir bozucuydu eşimle kavgalarımız hep bu yüzden oldu mesela yapamadığım şeyler ona kaldı oda neden bunu yapıyoruz ne gerek var falan diye sorgulayınca çok tartıştık 😅
Evet erkeklerin hepsi mi öyle acaba ya yoksa yetiştiği ortamdan mı kaynaklı? Benim abim inanılmaz titiz birisi annemden kaynaklı çünkü ama eşime bakıyorum bazen oturup ağlayasım geliyor balkonu o kullanılır sigara çay keyfi için yani afedersin ahır gibi ve ben temizlerken zorlanıyorum bulaşık teliyle düşün yani; onun annesi de öyle asla temizlik nedir bilmez arada evine kadın gelir o kadar. Geçen halımı yıkayacam dedim ne gerek var benimki 7 yıldır yerde öyle duruyor dedi; içimden dedim oğlun kime çektiği belli oldu🫠😥

Anlaşması anlaması zor ikizleri ruh halleri çok değişiyor ele avuca gelmez zor tipler bide üstüne senin arkadaşının sıkıntıları varmış haliyle ruh hali dalgalanması daha fazladır

Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏 😍😍😂
Evet onunki tuhaf ya bir defa bayağı üstüne gittim neden kullanıyorsun bunları dedim çünkü yemekhaneye gittik ilacı almamıştı o gün aniden yere düşer gibi oldu ilaçsız baygın oluyor. İlacı almadığında insanları boğazlamak öldürmek istiyorım kardeşimi bile öldürmeyi planladım dedi bayağı korktum ben de :( tabi ki her burç farklı ama nefreti çok dipte sevgiyi çok yüksekte tutuyor ve o kadar değişken ki ruh hali 😟

Evet onunki tuhaf ya bir defa bayağı üstüne gittim neden kullanıyorsun bunları dedim çünkü yemekhaneye gittik ilacı almamıştı o gün aniden yere düşer gibi oldu ilaçsız baygın oluyor. İlacı almadığında insanları boğazlamak öldürmek istiyorım kardeşimi bile öldürmeyi planladım dedi bayağı korktum ben de :KK43: tabi ki her burç farklı ama nefreti çok dipte sevgiyi çok yüksekte tutuyor ve o kadar değişken ki ruh hali 😟
Burçtan değildir ya o kadarı da psikolojik bence 😳

Back