- 28 Ağustos 2023
- 918
- 985
- 23
- 34
Yok canım bekliyorum hala. 39 olucam çarşamba günü. Biraz son aylarda moral ve motivasyon açısından kötüydüm. O yüzden buralara bakamıyorum hiçlishna canım senin sesin çıkmıyor epeydir doğurdun mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bekliyorum hala. 39 olucam çarşamba günü. Biraz son aylarda moral ve motivasyon açısından kötüydüm. O yüzden buralara bakamıyorum hiçlishna canım senin sesin çıkmıyor epeydir doğurdun mu?
Sancılarım başladı canım gece giderim diyordum ama yine gelmedi dayandım uyudum ama gece saate bir lavabodaydım hem idrar hem ishal belden karnıma kasıklarıma sancılar yayılmaya başladı artık çok sürmicek bence çarşambaya kadar dogurmuş olabilirim o akıntı bende de var 3 defa oldu dün ama akıntı bence son hazırlıklarKızlar benden su gibi akıntı geliyo ama akıntı değil ama akıntı kadar, idrar değil ama amniyon sivisi mi değil mi ne olduğunu nasıl anlayabilirim
Ayy kız benim gibi sonuna kadar bekliyorsun pat diye çıkıp girmiyorsunTamam canım olmadı zaten doktora 2 günüm kaldı sorarım![]()
Yok kız keşke gezsem dün gözümü bile açacak halim yoktu yatak döşek yatıyorum
Aynen kesinlikle antibiyotik alıyorum şimdi umarım hemen geçerGripken anestezi olmuyor diye biliyorum canım oğlum geniz etinden ameliyat olacaktı grip olmuştu doktor erteledi. Sen de iyice iyileş de ondan sonra olursun nasıl olsa bir aciliyetin yok![]()
Verdi vallahi ben istedim antibiyotik yaz dedim çünkü boğaz hafif kaşıntı başladığında bağışıklık sistemi tamamen çöküyor birde doğuma da az kaldı stres de yapınca vücut çöküyor resmenGeçmiş olsun canım benimde burnum çok kötü tıkalı bogazım çok agrıyor yanıyor bugün evde fısfıs vardı onu sıktım ilaç verdimi doktor sana canım
Ay Allah korusunİnfluenza felan değildir inşallah![]()
Toparlar toparlar hiç merak etme annesiKızlar sabah suyum geldi 10.33 de sezeryanla dogum yaptım.Bebek 2650 48 cm doğdu.Bayagi minik ama toparlar inşallah
Bugün nasılsın canımGeçmiş olsun canım benimde burnum çok kötü tıkalı bogazım çok agrıyor yanıyor bugün evde fısfıs vardı onu sıktım ilaç verdimi doktor sana canım
Ay evet canım sonradan gördüm çok geçmiş olsun benimde bogazım kötü nasıl geçecek bilmiyorumYok kız keşke gezsem dün gözümü bile açacak halim yoktu yatak döşek yatıyorum![]()
Hafif var bogaz agrım fısfıs sıkıyorum burnum hep tıkalı zaten canımBugün nasılsın canım
Yok kız keşke gezsem dün gözümü bile açacak halim yoktu yatak döşek yatıyorum![]()
Tam doğum öncesi inşallah çabucak geçer geçmiş olsun kızlarAy evet canım sonradan gördüm çok geçmiş olsun benimde bogazım kötü nasıl geçecek bilmiyorum
Ben de psikolojik olarak çok zorlanıyorum canım kendimi niyeyse en ufak şeyde bile inanılmaz kinlendiriyorum eşime sinirlendim evde ikimizin resmi ne var ne yok yırttım elle tutulur bir yanlışı da yok ama her şey batıyor , insanlar arıyor batıyor kv hastayım hiç aramadı batıyor yani kendimi ben bile anlamıyorumYa siz de benim gibi deliriyor musunuz kafayı yicem ben.
Sinir krizleri geliyor sebepsizce herşey gözüme batıyor
Eşime süpürge tut dedim akşam yapayım dedi ben de ev kirli olunca oturamıyorum aniden öfkelenip süpürgeyi duvara vurup kırdım. Adam şok oldu.
Hiç yapmayacağım şeyler sonra da ağla ağla şiştim.
Yürüyüşe çıktım iyi geldi ama geçmiyor sarıyorum kafada.
Şu 40 gün de bitsin geçsin hemen ne olurgebeliğin en zor sürecindeyim galiba.
Sagol canım inşallah burun tıkanıklıgı için önerecegin kullandıgın bi ilaç oldumu canımTam doğum öncesi inşallah çabucak geçer geçmiş olsun kızlar![]()
Baya sona yaklaşmışsın canımYok canım bekliyorum hala. 39 olucam çarşamba günü. Biraz son aylarda moral ve motivasyon açısından kötüydüm. O yüzden buralara bakamıyorum hiç
Benim de bahar alerjim var çok kötüyüm güne hapşırıklarla başlıyorum gün boyu da burnum tıkalı oluyor. Şırınga ile serum fizyolojik sıkmak ve deniz/okyanus suyu spreyi kullanıyorum canım en masumları diye.Sagol canım inşallah burun tıkanıklıgı için önerecegin kullandıgın bi ilaç oldumu canım
Alerjin var mıydıHafif var bogaz agrım fısfıs sıkıyorum burnum hep tıkalı zaten canım
evlenmişsin bir kaç güne bebeğin olacak inşallah hala anneden korkma var hemen evi temizle de sonra laf etmesinAnnem geliyo yarın sabah 7de kalkıp evi bi baştan sona temizlicemsenin adınada seve seve yaparim
![]()
Oğlak benimKızlar burçlarınızı merak ediyorum hangi burçsunuz![]()
Canım burun tıkanıklığı gerçekten korkulu rüyam çok uzun zaman biliyorsun sıkıntısını çektim burun tıkalı olunca sabah ta baş ağrısıyla filan uyanıyorsun berbat bi durum. İnşallah biran önce geçer seninkide sende bayadır bundan müzdariptin geçiyor gibi oluyor tekrar nüksediyor galiba senin.Sagol canım inşallah burun tıkanıklıgı için önerecegin kullandıgın bi ilaç oldumu canım