- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 29
Kızzz dur pazar günü rezervasyon alabiliyor muyuz rüyanda pazar günü uygunumBöyle dedin ya cumartesiyi göremezsin36. Haftadaydın bak rüyamda ona göre
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızzz dur pazar günü rezervasyon alabiliyor muyuz rüyanda pazar günü uygunumBöyle dedin ya cumartesiyi göremezsin36. Haftadaydın bak rüyamda ona göre
![]()
Kız senin için fesatgözümü daha yeni açıp yazdıydım uyku sersemi
![]()
Bende çok şaşkınım +1.5 çıktık resmenKizlar dün gece bebek sürekli kendini kasti . Hareket etmedi . Kalkip duş aldim tatlilar yedim yürüyüş yaptim . Artik korku saçan zamanlara girdik mi nedün den Bugüne benimde kilo arti yine
hayir iki tatli yedik diye bir kilo da alaamazsin yani
Nst yi atsana bize deAğzından bal damlıyor keşkeevet nst kagidini attim sabah onun ustune oyle yazmis.. ya birde ben zamanında şey sormuştum benim dogumum başlarsa sizi ariyim mi dedim hayır dedi önce hastaneye git ebeler nstye alacak vs vs hastane bana haber verecek dedi.. Hani doğum hakkında bunu diyen biri ne diyecek çok merak ediyorum basit bir şey diyeceğini sanmıyorum
![]()
Nst yi atsana bize de
Kaçta arıcan kızEki Görüntüle 3417567
Canım sana doktorumuz bana davrandığı gibi davranıyor mu mesela bana şu tarihte şunu at veya ara vs tarzında bir şey dedi mi
1De aricamKaçta arıcan kız![]()
Hiç sorma canım ya 6. Aydan başladı bizi korkutmayaDoktor sana ilk bebegin cok asagida erken dogum riskin var dediginde o kadar üzulmustum ki surekli korkuyordum senin adina ve 20li haftalarda olmustu bu hatta kizlarin calissin sen hic ayaga kalkma diye yazmisti kizlar sen illa kalkmam gerekir falan diyince icten ice sana kiziyordum. Simdi hala dogurmadigini gordukce hem mutlu oluyorum hem hayret ediyorumresmen erken dogum riskinden 38e dogru gidiyorsun
![]()
Yok aşkım söylüyor direk doğum yaklaştı haftaya gel diye çok sakin sadeceEki Görüntüle 3417567
Canım sana doktorumuz bana davrandığı gibi davranıyor mu mesela bana şu tarihte şunu at veya ara vs tarzında bir şey dedi mi
Sağlıkla kucağına al inşallahSuyum geldi hastaneye gidiyoruz. 37+5
Ne kadar şanslısin bana niye öyle kiYok aşkım söylüyor direk doğum yaklaştı haftaya gel diye çok sakin sadece![]()
Sancıları hissediyor musun canım yoksa hafif bir karın ağrısı gibi mi oluyorEki Görüntüle 3417567
Ben dedim senle ben erkem doğum diye diye geç doğurcazKız 37+2 olduk bizim su yolu bulamıyor galiba nerden geliyor acaba![]()
Bence nasılsın kasılman sancın vs bi belirtin var mı diye soracak1De aricamvalla basit bir şey derse yıkılırım 1 haftadır bekliyorum ahahaha
Yaaaa evet kedim vardı vermek zorunda kaldım şimdi de kedi krizlerim geliyor. Çok şirin demiKız profilindeki kedi ne kadar tatlı Allahım![]()
Aşşırı şirinnYaaaa evet kedim vardı vermek zorunda kaldım şimdi de kedi krizlerim geliyor. Çok şirin demi![]()
Kesinlikle oyle nasipten öte yol yok bak kalkip calismissin da minik kizin vaktini beklemisHiç sorma canım ya 6. Aydan başladı bizi korkutmayavallahi be yalan söylüyim size demedim ama bir süre sonra kalktım işde yaptım yemekte her şeyimi kendim yaptım tabi çocuklar eşimde çok yardımcı oldu ama demekki neymiş naparsan yap hoplasanda zıplasanda vakti zamanı gelmeyince gelmiyormuş
ama artık çok zorsunuyorum 3 gündür ayaklarımda şişmeye başladı zorluyor beni bıdık
![]()
Bence de bir de tam son zamanlar kaldı son yarım saatAğzından bal damlıyor keşkeevet nst kagidini attim sabah onun ustune oyle yazmis.. ya birde ben zamanında şey sormuştum benim dogumum başlarsa sizi ariyim mi dedim hayır dedi önce hastaneye git ebeler nstye alacak vs vs hastane bana haber verecek dedi.. Hani doğum hakkında bunu diyen biri ne diyecek çok merak ediyorum basit bir şey diyeceğini sanmıyorum
![]()
Onun için tekrar uyumam lazımKızzz dur pazar günü rezervasyon alabiliyor muyuz rüyanda pazar günü uygunum![]()