• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kizlar dün gece bebek sürekli kendini kasti . Hareket etmedi . Kalkip duş aldim tatlilar yedim yürüyüş yaptim . Artik korku saçan zamanlara girdik mi ne 🥹dün den Bugüne benimde kilo arti yine 😂😂hayir iki tatli yedik diye bir kilo da alaamazsin yani
Bende çok şaşkınım +1.5 çıktık resmen 🫠

Ağzından bal damlıyor keşke 😍 evet nst kagidini attim sabah onun ustune oyle yazmis.. ya birde ben zamanında şey sormuştum benim dogumum başlarsa sizi ariyim mi dedim hayır dedi önce hastaneye git ebeler nstye alacak vs vs hastane bana haber verecek dedi.. Hani doğum hakkında bunu diyen biri ne diyecek çok merak ediyorum basit bir şey diyeceğini sanmıyorum 🙄
Nst yi atsana bize de

Nst yi atsana bize de
1000037714.jpg

Canım sana doktorumuz bana davrandığı gibi davranıyor mu mesela bana şu tarihte şunu at veya ara vs tarzında bir şey dedi mi

Doktor sana ilk bebegin cok asagida erken dogum riskin var dediginde o kadar üzulmustum ki surekli korkuyordum senin adina ve 20li haftalarda olmustu bu hatta kizlarin calissin sen hic ayaga kalkma diye yazmisti kizlar sen illa kalkmam gerekir falan diyince icten ice sana kiziyordum. Simdi hala dogurmadigini gordukce hem mutlu oluyorum hem hayret ediyorum😂 resmen erken dogum riskinden 38e dogru gidiyorsun🧿❤️
Hiç sorma canım ya 6. Aydan başladı bizi korkutmaya 💗💗 vallahi be yalan söylüyim size demedim ama bir süre sonra kalktım işde yaptım yemekte her şeyimi kendim yaptım tabi çocuklar eşimde çok yardımcı oldu ama demekki neymiş naparsan yap hoplasanda zıplasanda vakti zamanı gelmeyince gelmiyormuş 😂😂😂 ama artık çok zorsunuyorum 3 gündür ayaklarımda şişmeye başladı zorluyor beni bıdık 🤭🤭🤭

Arkadaşlar 4 gündür sol şakak geçmeyen baş ağrım var 35+1 im niye ağrıyor bilmiyorum zonkluyor kahvaltıdan sonra geçiyor yine başlıyor tamamen geçmiyor nedeni ne bilmiyorum tansiyonum normal çıkıyor moralim bozuluyor hep keyifsizim

Hiç sorma canım ya 6. Aydan başladı bizi korkutmaya 💗💗 vallahi be yalan söylüyim size demedim ama bir süre sonra kalktım işde yaptım yemekte her şeyimi kendim yaptım tabi çocuklar eşimde çok yardımcı oldu ama demekki neymiş naparsan yap hoplasanda zıplasanda vakti zamanı gelmeyince gelmiyormuş 😂😂😂 ama artık çok zorsunuyorum 3 gündür ayaklarımda şişmeye başladı zorluyor beni bıdık 🤭🤭🤭
Kesinlikle oyle nasipten öte yol yok bak kalkip calismissin da minik kizin vaktini beklemis🥰 bundan sonra zorlasin bir sey olmaz gelebilir😂

Ağzından bal damlıyor keşke 😍 evet nst kagidini attim sabah onun ustune oyle yazmis.. ya birde ben zamanında şey sormuştum benim dogumum başlarsa sizi ariyim mi dedim hayır dedi önce hastaneye git ebeler nstye alacak vs vs hastane bana haber verecek dedi.. Hani doğum hakkında bunu diyen biri ne diyecek çok merak ediyorum basit bir şey diyeceğini sanmıyorum 🙄
Bence de bir de tam son zamanlar kaldı son yarım saat

Back