- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Kız profilindeki kedi ne kadar tatlı AllahımBenim de öyle. Bir de ben kalkınca o da uyanıyor hemen başlıyor güm güm sabah da 7 de uyanıyor yatamıyorum kalkıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız profilindeki kedi ne kadar tatlı AllahımBenim de öyle. Bir de ben kalkınca o da uyanıyor hemen başlıyor güm güm sabah da 7 de uyanıyor yatamıyorum kalkıyorum
Dün annemgil geldi bu günde erken kalkınca kahvaltı hazırlamaya girdim. Eşimi şimdi uyandırdım yarım saate kahvaltı hazır olur diye. Saati gösteriyo çok erken diyoBen de öyle bir uyanıyorum bir daha tövbe dalamıyorum, Ayıboğan eşim maşallah nasıl yatıyor 11-12 ye kadar onu bekliyorum birde![]()
Ay ne güzel anana kavuşmuşsun ben de sadece annemin dizine uzanmak istiyorum Allah nasip ederse Salı gelecek eşimi bile istemiyorum psikolojim bozulduDün annemgil geldi bu günde erken kalkınca kahvaltı hazırlamaya girdim. Eşimi şimdi uyandırdım yarım saate kahvaltı hazır olur diye. Saati gösteriyo çok erken diyonormalde haftasonları en erken 12 1 de kahvaltıya oturduğumuz için
![]()
Anaların yerini kimse tutmazAy ne güzel anana kavuşmuşsun ben de sadece annemin dizine uzanmak istiyorum Allah nasip ederse Salı gelecek eşimi bile istemiyorum psikolojim bozuldu![]()
Son haftalar ödem oluyoruz bence ben birkaç gündür dikkat ediyorum yemeği erken yiyorum tatlı vs yemiyorum ama yine de tartıda artıyorumPeki annemin dün gelip bu gün +1.5 kilo çıkmam şaka mı
Gelirken ablamda sarma dolma yapmışlar börek yapmışlar, bacım canım istiyor diye çizkek yapmış göndermiş ödemdir demi bunlar kilo yapmamıştır demi![]()
Sağlıkla gelsin inşallahSuyum geldi hastaneye gidiyoruz. 37+5
Saat vermiş aramami istemiş o saatteMerakla bekliyorum ne Dicek![]()
Annemde öyle diyor, çok fazla yemedim yaniSon haftalar ödem oluyoruz bence ben birkaç gündür dikkat ediyorum yemeği erken yiyorum tatlı vs yemiyorum ama yine de tartıda artıyorum
Hadi bakalım heyecanla telefon konuşmasını bekliyoruzSaat vermiş aramami istemiş o saatte![]()
Sağlıcakla al kucağına inşallahSuyum geldi hastaneye gidiyoruz. 37+5
Bence de ödemdir bunca zaman alyansım pluyordu bana aynı eskisi gibi son zamanlarda takıp çıkarırken zorluyor sıkıyor gibi ödem oluyor bence son ay olduğundanPeki annemin dün gelip bu gün +1.5 kilo çıkmam şaka mı
Gelirken ablamda sarma dolma yapmışlar börek yapmışlar, bacım canım istiyor diye çizkek yapmış göndermiş ödemdir demi bunlar kilo yapmamıştır demi![]()
Ee saat kaçta arayacaksın heyecanlandırıyor insanı daSaat vermiş aramami istemiş o saatte![]()
Eşim diyo ki doktor seni böyle böyle gererek dogurtturacakHadi bakalım heyecanla telefon konuşmasını bekliyoruz![]()
1deEe saat kaçta arayacaksın heyecanlandırıyor insanı da![]()
Şu cümleni fesat okusana biMavi070707 bugün rüyamda da seni doğurtuyordum
kafayla oynanan bir oyun varmış eşinle onu oynamışsınız hoplayıp zıplayınca suyun gelmiş gruba yazıyordun
![]()
Kesin ödemPeki annemin dün gelip bu gün +1.5 kilo çıkmam şaka mı
Begonya ne ara uyudun kalktın kahvaltiyi hazırlayıp esini uyandirdin helal olsunDün annemgil geldi bu günde erken kalkınca kahvaltı hazırlamaya girdim. Eşimi şimdi uyandırdım yarım saate kahvaltı hazır olur diye. Saati gösteriyo çok erken diyonormalde haftasonları en erken 12 1 de kahvaltıya oturduğumuz için
![]()
Gelsin istiyorum bende doğsunda bizde o mis kokuyu alalımDemek ki normal doğum ışığını gördühaftaya falan gelir bence senin bebiş
![]()