Ayy saglıkla kucagına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz heycan doruktaSuyum geldi hastaneye gidiyoruz. 37+5

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy saglıkla kucagına al inşallah güzel haberlerini bekliyoruz heycan doruktaSuyum geldi hastaneye gidiyoruz. 37+5
Hadi bakalım hayra çıksın az kaldı doğumlara herkes rüyada ya doğuruyor ya doğurtuyorMavi070707 bugün rüyamda da seni doğurtuyordum
kafayla oynanan bir oyun varmış eşinle onu oynamışsınız hoplayıp zıplayınca suyun gelmiş gruba yazıyordun
![]()
Ama gerçekten çok yemedim hepsinden az az yedim ödemdir diye düşünüyorum bendeKesin ödemo kadar aldırmaz ya imkansiz
![]()
Bende şaşkınım kendimeBegonya ne ara uyudun kalktın kahvaltiyi hazırlayıp esini uyandirdin helal olsunben hala yatakta surunuyorum
Bencede yoksa nasil yiyeceksin bir gündeAma gerçekten çok yemedim hepsinden az az yedim ödemdir diye düşünüyorum bende![]()
Sen=benBende şaşkınım kendimeuykusuna çok düşkün biriyim normalde ama işte analığa hazırlık uyuyamıyorum
Ayyy ben okudum ne kadar fesat biriyim yaŞu cümleni fesat okusana bi![]()
Kız 37+2 olduk bizim su yolu bulamıyor galiba nerden geliyor acabaTövbe tövbe![]()
Anlamadım ki suyun yolunu mu tıkadılar acaba ne yaptilarKız 37+2 olduk bizim su yolu bulamıyor galiba nerden geliyor acaba![]()
Sanki 1 2 gün önce yazdı bişeler ama demekki biz basit şeyleri dogurmaya az kaldı diye heycan yapıyoruzAnlamadım ki suyun yolunu mu tıkadılar acaba ne yaptilarbenim bu ağrıyla şimdiye dogurmam lazımdı yine benden önce bir şey demeden doğuran var haksızlık
seron bir şey demedi diye hatırlıyorum
Her gebelik ve doğum birbirinden farklidirin en güzel örneklerinden birisin bende seni 35 maksimum görürsün dogurursun diye dusunuyordumSanki 1 2 gün önce yazdı bişeler ama demekki biz basit şeyleri dogurmaya az kaldı diye heycan yapıyoruzben her zamanki gibi karnım taş gibi olacak lavabodan çıkamıcam gidecem diye beklenti içindeyim diger bebelerim gibi
şaka gibi 38i gördüm
![]()
Kizlar dün gece bebek sürekli kendini kasti . Hareket etmedi . Kalkip duş aldim tatlilar yedim yürüyüş yaptim . Artik korku saçan zamanlara girdik mi nedün den Bugüne benimde kilo arti yine
hayir iki tatli yedik diye bir kilo da alaamazsin yani
Maşallah dogum yapan arkadaşlar gözünüzaydin. Bizim bu hafta 37.hafta kontrolumuz vardı kilosu 2800 çıktı boyu 49 .boyu iyi kilosu 1 hafta geride dedi bu yüzden 39.haftaya kadar bekletilen dedi.29 nisana gün verdi erken gelmez umarım.
Doktor sana ilk bebegin cok asagida erken dogum riskin var dediginde o kadar üzulmustum ki surekli korkuyordum senin adina ve 20li haftalarda olmustu bu hatta kizlarin calissin sen hic ayaga kalkma diye yazmisti kizlar sen illa kalkmam gerekir falan diyince icten ice sana kiziyordum. Simdi hala dogurmadigini gordukce hem mutlu oluyorum hem hayret ediyorumSanki 1 2 gün önce yazdı bişeler ama demekki biz basit şeyleri dogurmaya az kaldı diye heycan yapıyoruzben her zamanki gibi karnım taş gibi olacak lavabodan çıkamıcam gidecem diye beklenti içindeyim diger bebelerim gibi
şaka gibi 38i gördüm
![]()
Aynen ben de merak ettim nst kağıdını atacaktın demi1deya ne diyebilir ki acaba merak ettim.. perine cart curt mesaj yoluyla daha önce biliyonuz atmıştı zaten ilginç
Kız senin için fesatŞu cümleni fesat okusana bi![]()
Böyle dedin ya cumartesiyi göremezsinHadi bakalım hayra çıksın az kaldı doğumlara herkes rüyada ya doğuruyor ya doğurtuyorhaftaya fotoğraflar çekimi var cumartesi onu göreyim ama
![]()
Ağzından bal damlıyor keşkeAynen ben de merak ettim nst kağıdını atacaktın demişöyle bi dese ki yarın gel doğumu başlatalım
![]()