- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 133
- 27
1De aricamvalla basit bir şey derse yıkılırım 1 haftadır bekliyorum ahahah
Geçende de bekletti 15 gün aslında en başta dese 15 gün sonra şunları yap diye heyecan yaratıyor insanda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1De aricamvalla basit bir şey derse yıkılırım 1 haftadır bekliyorum ahahah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar ara ara bende bu grubu takip ediyorum.Bende hamileyim geç döllenme yada yumurtlama dan önce ilişki olunca kız olur diyorlar.Birde Yumurtladan 2,3gun önce ilişki ile erkek bebeğe hamile kalanlar varmı![]()
Hafif adet ağrısı şeklinde oluyorSancıları hissediyor musun canım yoksa hafif bir karın ağrısı gibi mi oluyor
Onu mesajda sordu nasılsın diye garip neyse ogrencez bakalimBence nasılsın kasılman sancın vs bi belirtin var mı diye soracak![]()
Gerçekten yaGeçende de bekletti 15 gün aslında en başta dese 15 gün sonra şunları yap diye heyecan yaratıyor insanda![]()
Bende diyorum birisiBen dedim senle ben erkem doğum diye diye geç doğurcaz![]()
O ileri görüşlü kimdi acaba çok merak ettimBende diyorum birisi
Demişti sen 38 i göreceksin diye![]()
Kız 2 dk kaldıHafif adet ağrısı şeklinde oluyor
Onu mesajda sordu nasılsın diye garip neyse ogrencez bakalim![]()
Ben ben beeeeennYok olmadı kuzumsezeryan tarihi alanlar yaklaşıyor
![]()
melegim can P Pembepilates biri daha vardı yakın tarihe sanki
Kız harbi hissetmiş vallaO ileri görüşlü kimdi acaba çok merak ettim![]()
Ayy bazen bende de oluyor o durum bişey olcak korkusu doğum mu basladı korkusu hoop benım butun heves meves kaçıyorKız harbi hissetmiş vallakız senin hormonlar nasıl ben yine aglama modundayım sancım oluyor ama çok aralıklı sık degil. Bi motivasyon düşüklügü yaşıyorum bunalımda gibiyim
Kocam tuvalete girdi çok sinirlerim bozuldu erkekler neden böyle yaKız 2 dk kaldı![]()
Evettt onun da 24üydüü
Bende bi 37 olsam belirti kovalamaya başlıcamDoğuranları sancısı ağrısı olanları gördükçe cok heyecanlanıyorum bugün 37+5 bizim de. 24üne günümüzü aldık ama her an acaba erken gelir mi diye bekliyorum sabırsızlıkla sizin de böyle miacaba benim de suyum gelir mi acaba benim kız da erken gelir mi gelecek mi ay kasıklarım ağrıyo mu vs böyle geçiyor günler
![]()
Hemen yaz buraya daKocam tuvalete girdi çok sinirlerim bozuldu erkekler neden böyle ya
Tam olarak o moddayımBende bi 37 olsam belirti kovalamaya başlıcam37yi geçince öyle canım
aha doğurdum aha doğurucam modunda oluyorsun
![]()