• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar ara ara bende bu grubu takip ediyorum.Bende hamileyim geç döllenme yada yumurtlama dan önce ilişki olunca kız olur diyorlar.Birde Yumurtladan 2,3gun önce ilişki ile erkek bebeğe hamile kalanlar varmı☺️

Selam kızlar ara ara bende bu grubu takip ediyorum.Bende hamileyim geç döllenme yada yumurtlama dan önce ilişki olunca kız olur diyorlar.Birde Yumurtladan 2,3gun önce ilişki ile erkek bebeğe hamile kalanlar varmı☺️
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🥰
Hepsi bir ihtimal canım, benim hep adetime yakın oldu döllenmeler 2 kızım var şimdi oğlum olacak

Kız harbi hissetmiş valla 🥰🥰 kız senin hormonlar nasıl ben yine aglama modundayım sancım oluyor ama çok aralıklı sık degil. Bi motivasyon düşüklügü yaşıyorum bunalımda gibiyim
Ayy bazen bende de oluyor o durum bişey olcak korkusu doğum mu basladı korkusu hoop benım butun heves meves kaçıyor

Doğuranları sancısı ağrısı olanları gördükçe cok heyecanlanıyorum bugün 37+5 bizim de. 24üne günümüzü aldık ama her an acaba erken gelir mi diye bekliyorum sabırsızlıkla sizin de böyle mi🥹 acaba benim de suyum gelir mi acaba benim kız da erken gelir mi gelecek mi ay kasıklarım ağrıyo mu vs böyle geçiyor günler 😅

Doğuranları sancısı ağrısı olanları gördükçe cok heyecanlanıyorum bugün 37+5 bizim de. 24üne günümüzü aldık ama her an acaba erken gelir mi diye bekliyorum sabırsızlıkla sizin de böyle mi🥹 acaba benim de suyum gelir mi acaba benim kız da erken gelir mi gelecek mi ay kasıklarım ağrıyo mu vs böyle geçiyor günler 😅
Bende bi 37 olsam belirti kovalamaya başlıcam 😍🤣 37yi geçince öyle canım 😍 aha doğurdum aha doğurucam modunda oluyorsun 😍😂

Back