• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Arkadaslar 2 tane çocuğumu 3 saatte normal dogurmus bir bebek hemsiresi olarak size tavsiyem merdiven inip cikin. İlik duş alin ve bir yere tutunup çömelip kalkin. Hurma da yiyebilirsiniz. Malesef bu sefer ben normal doguramayacagim cok istememe ragmen. Bebegin yanak ve baş çapı cok büyük doktorum 6 mayisa(37+2) gün verdi
Baş çapını kaç cm dedi canım?

Benimde kasıklarım sancıyor bebekde çok hareketli çıkacak sanki 🤭🤭

Benimde artık kolunu mu veriyo bacağını mi deli etti sürekli karnıma dokunup duruyo🤣
Benimde geceleri çok hareketli 😢 bide tam göbek deliğimin orda kemikli biyeri var ya beli ya bacağı ya kolu dirseği bilmiyorum ama çok acıtıyo sıpa. Doğduğunda resmen göbek deliğimin orası rahatlıcağı için çok seviyorum 😅 bide fıtık var göbek deliğimde ondan da sanırım çok acıyor

Benimde geceleri çok hareketli 😢 bide tam göbek deliğimin orda kemikli biyeri var ya beli ya bacağı ya kolu dirseği bilmiyorum ama çok acıtıyo sıpa. Doğduğunda resmen göbek deliğimin orası rahatlıcağı için çok seviyorum 😅 bide fıtık var göbek deliğimde ondan da sanırım çok acıyor
Fitiktandir😔 gece gerçekten ayrı bi savaş veriyo..
Senin işinde zormusta sen hadi ramazanda uyumuyordun şimdi niye uyumuyon🤣

Back