Ben de yapamadım canım eşime de yaptıramadım o yüzden yapmıyorumKızlarr perina masajı yapayım dedim ve yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz ya eşime de yaptırmak istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yapamadım canım eşime de yaptıramadım o yüzden yapmıyorumKızlarr perina masajı yapayım dedim ve yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz ya eşime de yaptırmak istemiyorum
Demek ki normal doğum ışığını gördüBenim ki de az kaldı her hafta gelebilir dedi belki de ondan dedi ama çok rahat her zaman ki gibibenden önce 2 dönmeyen bebek varmış sezeryan adam beni görünce bir mutlu oldu ama
![]()
Baş çapını kaç cm dedi canım?Arkadaslar 2 tane çocuğumu 3 saatte normal dogurmus bir bebek hemsiresi olarak size tavsiyem merdiven inip cikin. İlik duş alin ve bir yere tutunup çömelip kalkin. Hurma da yiyebilirsiniz. Malesef bu sefer ben normal doguramayacagim cok istememe ragmen. Bebegin yanak ve baş çapı cok büyük doktorum 6 mayisa(37+2) gün verdi
Hahahahagolden-snitch doğum yaptı uzaklaştı gruptan
ne deniyordu Uhud savaşında şu cepheleri terk eden okçulara
![]()
Uyuyamıyorum maalesef
Benimde kasıklarım sancıyor bebekde çok hareketli çıkacak sankiŞuan uyumak istiyorum ama yatamıyorum batıyor karnımın her yeri![]()
Valla unuttum onu 39 hafta ile uyumlu yanaklar da 40 hafta ileBaş çapını kaç cm dedi canım?
Benim de kafası önden gidiyor diyor da doktor ama cm söylemedi ondan merak etmiştimValla unuttum onu 39 hafta ile uyumlu yanaklar da 40 hafta ileben 35 haftalığım daha
Sorma yaa bugünde nstyi aticam onu da at demişti bakiyim ne dicekSana kağıt verip 15 gün sonra yaz falan demişti,sürece heyecan katıyor![]()
Bende öyle düşünüyorum ve uykusuzlukla sınanmak çok kotuUyuyamıyorum maalesefbaşım ağrıyor artık uykusuzluktan. Bebek doğunca zorlanmayız heralde diye düşünüyorum uykusuzluk şimdiden çektiğimiz için
![]()
Benimde artık kolunu mu veriyo bacağını mi deli etti sürekli karnıma dokunup duruyoBenimde kasıklarım sancıyor bebekde çok hareketli çıkacak sanki![]()
Benimde kasıklarım sancıyor bebekde çok hareketli çıkacak sanki![]()
Benimde geceleri çok hareketliBenimde artık kolunu mu veriyo bacağını mi deli etti sürekli karnıma dokunup duruyo![]()
FitiktandirBenimde geceleri çok hareketlibide tam göbek deliğimin orda kemikli biyeri var ya beli ya bacağı ya kolu dirseği bilmiyorum ama çok acıtıyo sıpa. Doğduğunda resmen göbek deliğimin orası rahatlıcağı için çok seviyorum
bide fıtık var göbek deliğimde ondan da sanırım çok acıyor
Ay bi kurtulaydık canım ya her gün bir umut bekliyorum gelecek diyeBenimde artık kolunu mu veriyo bacağını mi deli etti sürekli karnıma dokunup duruyo![]()
Yerim onuTeyzoslar az once altini alirken totosundan bir atiş yaptiyarim saattir salon koltuk temizliyorum
ama yuzumde tatli bi gulumsele ile,
![]()
BendeeeAy bi kurtulaydık canım ya her gün bir umut bekliyorum gelecek diye![]()
Eyvahhh atış bölgesini dolap tarafına mi versek kiTeyzoslar az once altini alirken totosundan bir atiş yaptiyarim saattir salon koltuk temizliyorum
![]()
Karnım çok batıyor gergin gergin, bi yatıyorum bi oturuyorum uykuya dalana kadar kırk takla atıyorumFitiktandirgece gerçekten ayrı bi savaş veriyo..
Senin işinde zormusta sen hadi ramazanda uyumuyordun şimdi niye uyumuyon![]()
Bizde o seviyelere gelmek istiyoruzTeyzoslar az once altini alirken totosundan bir atiş yaptiyarim saattir salon koltuk temizliyorum
![]()
Size heyecan katmak istedim paylasarak..hepiniz bkac haftaya koltuk temizleyeceksinizBizde o seviyelere gelmek istiyoruz![]()